Mamici casnice (44)
Raspunsuri - Pagina 8
Bimilit spune:
buna dimineataza!!!!!
alina am primit Pm .fug sa hranesc cuptilu si apoi merg sa trimit banii.
va tzuc........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
maria2mami spune:
Deci ...... toate fetele frumoase si somnoroase...acum am ajuns la serv. si sunt pana diseara la 7 jum.
Am citit tot din urma si ma apuc de scris mesaj lung...sa va lamuresc
mmiha
impreuna spune:
Mei ia nu mai radeti de mine cu "scrisoarea 3"
Ca n-am memorie de elefant, pur si simplu deschid 2 "mamici casnice", la 1 scriu raspunsul si de pe cealalta citesc, sa nu pierd pe nimeni:) Cum facea si andora
Da asta cand am chef, timp si dispozitie
Gata, eu v-am bagat pe toate in seama, acuma astept sa ma bagati voi pe mine
Vaz ca toate sunteti mari bucatarese pe aici, deci no sa murim de foame la Moeciu
Georgi tu nu vrei sa vi? Uite, sa nu zici ca nu te-am chemat:)
Dana sper sa poata sotu tau, trebuie sa poata:)
Mirela acu ma uit la pozele tale, sunt super. Vaz ca ai fost in Grecia, cumva si prin Leptokaria? Ca-i tot in zona Nei Pori, daca sti sa-mi zici cum e pe acolo ca mergem si noi:)
Faine petreceri, Robert e in culmea fericirii cu mami si tati
andreea-Tx ce dinti iti pui, cu cat? Cat e 1 de portelan, se merita? Ca si eu tre sa merg...
Bianca sa-mi pastrezi si mie un loc caldut la Moeciu:)
Hai ca ma duc la treaba
Flavia (sotie si mamica fericita)
maria2mami spune:
Aooooleu am uitat
Suntem peste toooot acasaaaaaa, portile ni-se deschidddddd, nu-i echipaaaaa mai frumoasaaaaaaaa si iubitaaaaaa ca Rrrrraaapiddd !!
mmiha
Danelutza spune:
Buna dimineatza si multzumesc de cafea. Tocmai vroiam sa reclam, ca cine s-a trezit inaintea mea n-a pus de cafea.
Cuscra, La multzi ani ! Sa traitzi mult si bine, fericitzi pina la adinci batrinetze, sa va crestetzi nepotzii si sa avetzi grija de nora.
Georgiana vino mami la cafea, te astept, dar sa stii ca urshi n-am, poate scorpioni, sherpi, mai vrei si alte lighioane ?! Cit despre socrii Flaviei, lasa ca doar sint doi, ii impartzim, unul tzie, unul mie.
Cami vazut mesajul, cautat arici, dar m-am oprit cu gura cascata la alte retzete si inca n-am ajuns la pagina cu pricina.
Crismir ai vazut ca te-ai descurcat cu dulciurile, inceputul e mai greu, dupa... se maninca tot si-tzi vine sa mai faci.
Corina pe Carla trimite-o la mine, are mama lapte-n tzitze, deci nu-i problema.
Va doresc la toate o zi bunaaaaaa
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
osna spune:
buna dimineata fetelor,
vreme urata,haine de calcat,mancare de afcut....ah,ma duc sa-mi iau o cafeluta pina una alta.
va pup
Anculina spune:
Buna fetelor !
La multi ani sarbatoritelor !
Am citit tot din urma...moooaaama, ce-am ras cu faza cu "nashii" si zisul direct...
Aseara am fost prin Gradina Botanica...va pun poze acusica...
Impreuna, da, am pus in album, nu se vad sau ce ? Ca eu le vad...
Iar se strica vremea asta...ma innebuneste...
Pupilici.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!