tauroaice (16)
Raspunsuri - Pagina 9
cgaby spune:
carmen - hai ca esti haioasa! pai tu nu stai la munte???
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Eftimie C. spune:
Gaby, in oras avem niste munti mai micuti, pe care mergem saptamanal...dar eu vreau macar Ceahlaul sa-l mai urc...sau Lacul Rosu sa-l vaz...
Orice concediu e frumos si il simti mai bine, daca esti departe de casa .La noi, muntele e in fata blocului...Sa vaz Brasovul, Predealul ...Kilimanjaro, eventual cu Andreea Marin-Banica
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
anangel_lexi spune:
Ina, bun venit. Eu am 27 de ani si bebele meu se va naste peste aprox. 4 luni. Eu zic ca e tocmai bine, dar o sa-ti mai spun eu si dupa
23+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
ina78 spune:
quote:
Originally posted by andreea_txquote:
Originally posted by ina78
Bine v-am gasit!!!
Am observat ca mare parte din voi sinteti deja mamici, voiam sa va intreb: la ce varsta ati conceput copilul?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
hihihi eu la 40 mezinul,iar din prima casatorie la 22 si 24.daca as mai fi o data tanara nu as mai face asa devreme dar asa a fost sa fie-tinerete fara minte.
andreeat & Alex -8 dec.2000
www.ingerifaraaripi.8k.ro
Ba eu te invidiez, esti mamica tinara, ai copii mari!
Important e sa fii o mamica sanatoasa si multumita de copii!!!
ina78 spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
Andreea, nici nu stiam ca mai ai inca doi copii...
Ina, eu i-am nascut la 30 si 35:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Cum e cu trei taurasi in casa??? Eu vad ca le e dificil celor din jur doar cu mine, dar cu inca doi ca mine???
Stinu si Eftimie C., de ce sa mai fii asteptat???
Din contra mie mi se pare minunat ca ati devenit mamici mai devreme.
cgaby - multumesc ptr. ca m-ai adaugat in lista tauroaicelor. Cit despre copii si eu as da timpul inapoi si as face un bebe pina in 25 ani...
ina78 spune:
Danelutza - sa-ti fie fetita sanatoasa si tu la fel, sa te bucuri de ea si cu ea.
ruxandra_sb - si acum nu ti se pare ca ai luat decizia cea mai buna?> Nu-i asa ca in timp nu ti s-a mai parut a fi devreme?
Si al doilea bebe? Cind???
Madamsadamy - bine te-am gasit. Deci sintem in aceiasi zi nascute, nu cred ca si in acelasi an, nu??? Eu sint in `78.
anangel_lexi - sarcina usoara si ai un bebe sanatos.
Eftimie C. - vrei la mare? Si eu la munte! Hai sa facem schimb o saptamina...
Gindeste-te noi... ca se aglomereaza, e canicula, lumea merge la plaja, vezi turistii plimbindu-se iar noi... la servici.
Va multumesc pentru raspunsuri. Ma tot gindesc la un bebe si nu reusim sa ne hotarim cind...
Danelutza spune:
Ina lasa ca vine bebe, pina va hotaritzi voi apare fara sa intrebe
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
mama_lui_alin spune:
Ina78 iti raspund si eu cu intariere. Eu l-am facut pe Alin la 26 de ani (aveam deja 5 ani de casnicie,)dar acum cred ca m-am cam grabit, cu toate ca nu mai vad viata fara el.
Si apropo, abia astept sa ajung la mare. Cum poti sa te plangi cand poti fi pe plaja in fiecare weekend.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos
ina78 spune:
mama_lui_alin - merci de raspuns, nu e deloc tirziu.
Nu ma pling, iubesc marea, dar ce n-as da sa fiu si mai aproape de munte!!!
Danelutza - asa o fii, dar incercam sa tinem sub control "problema" inca, nu stiu insa pentru cit timnp, de aceea ma sfatuiesc cu voi.
Stinu spune:
Si eu vreau la mare !De abea astept sa vina vacanta !Si la munte imi place dar nu ca la mare !
Carmen pai daca ai niste munti mititei ,profita de ei si cred ca nici caldurile nu sunt atat de mari ca in Bucuresti !
Iustina