tauroaice (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

LA MULTI ANI! Multa fericire si sanatate, implinirea tuturor dorintelor.
Alin...frumusel baiat cati ani are?
Poate ne adunam cu Alin si Andreea la mare si poate........ .Scuze ca nu m-am uitat si la anul nasterii ci doar la poze;Andreea face 6 in luna iunie, si e frumusicaaaaaaa,... vedeti-o in poze.Ca sa nu mai zic de desteapta: voua nu v-am povestit nastrusnicia ei din iarna cand mami a ei a fost cu ei la doctor. Andreea de cum a intrat in cabinet, fiind tare alintata de d-na doc a inceput sa-i turuie guritza ei peltica si sa-i spuna sa-i dea untratament pentru vanataia de la muncatura pe care i-o aplicase Andrei. Doc ca sa glumeasca cu ea, a zis ca o sa-i faca inmediat o injectie; si Andreea stupefiata ii spune:
-tot mie? ce crezi ca m-am muscat singura? lui sa-i faci injectia; si-l arata pe Andrei cu degetul si rosie de furioasa la fatza.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Gaby, Ruxandra, Lexi, La multi ani!!!!! Sa vi se implineasca toate visele si dorintele!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI FERICITZI, TAURITE DRAGI
SA FITI FERICITE, FRUMOASE SI IUBITE
CGABY, RUXANDRA SB, ANANGEL LEXI

Gabi, du-te si inchide celalalt capitol, ca fetele mai scriu acolo.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Multumesc pentru aprecieri fetelor. Stiam eu ca am copil frumos, ca si ai vostrii de altfel, dar al meu pe cat e de frumos pe atat e de incapatanat. Pe 7 iulie face trei ani. Va pe toate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florina.calciu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

LA MULTI ANI RUXANDRA CGABY SI ALEXANDRA ,SA FITI IUBITE ,FERICITE SI SANATOASE .

IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Hmm, vad ca Ruxandra ne tine in suspans, dar daca imi dai voie, draga Rux, pot sa-mi dau si eu cu presupusul? Nu stiu de ce dar am o vaga banuiala ca Ruxandra mai asteapta un bebe??? Am dreptate? Mai ales avertismentul lui Tzuni cu "ai grija cat bei azi" ma face sa ma gandesc la asta. Scuze daca n-am nimerit-o!

23 &
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

multumesc de urari!
florina - stefan pe 13 iulie implineste 3 ani...sunt de-o seama! chestia cu incapatanarea...crede-ma ca stiu! si al meu e la fel! pupici...de ce nu vii si tu la mamici de iunie-iulie 2003???
pupare tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Va multumesc frumos pt urari si va pup dulce pe toate! La multi ani, celor a caror zi de nastere a fost si celor a caror zi de nastere va fi in luna mai (si nu numai :P)! Sa fiti sanatoase, fericite, la fel de frumoase si sa aveti numai succese si bucurii!
Alexandra mi-am petrecut ziua de nastere cu bebelica de 9 luni a unor prieteni, a fost superb. Iti doresc tot binele din lume, un bebe sanatos si frumos si abia astept sa ne vedem odata si odata (macar la botez, daca la nunta nu am reusit sa ajung).
Pupici dulci si La multi ani! pt toate tauroaicele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Hmm, vad ca Ruxandra ne tine in suspans, dar daca imi dai voie, draga Rux, pot sa-mi dau si eu cu presupusul? Nu stiu de ce dar am o vaga banuiala ca Ruxandra mai asteapta un bebe??? Am dreptate? Mai ales avertismentul lui Tzuni cu "ai grija cat bei azi" ma face sa ma gandesc la asta. Scuze daca n-am nimerit-o!

M-ati "mirosit", ma "enervati" !!

Da, asta-i suspansul. Ideea e ca sunt unele probleme si sunt f stresata. Si de aceea am cam rarit-o cu scrisul in ultima vreme. In plus mi-a fost tare rau, cu greturi, lalala si tot tacamul.

In sfarsit in cateva zile tre sa ajung iar la doctor, asa ca-s in asteptare..

P.S. multumesc frumos pt urari

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ruxandra - felicitari! sa fie ce vrei tu, numai sanatos sa fie! tinem pumnii!
am uitat...sa-mi fie rusine 5 minute!
la multi ani cu sanatate pentru lilishor a noastra!
sa fii cuminte si sa o asculti pe mami!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput