Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Scuze Dordia ,nu stiu de unde am inteles ca locuiesti in Militari ....

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Subiectul 58!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Hello!Salut si io fetele frumoase, constincioase care scriu, si scriu si tot scriu si io nu pot tine pasul!

Silvia, Feli multzam ca nu ati uitat ca as vrea sa vin si eu la o megaintilnire, dar sigur nu stiu cind ajung, asa ca silvia ai avut o idee buna :sa va intilniti voi acum si cind oi veni eu poate mai facem una!
Abia azi am reusit sa obtin pasaportul consular iar miine ma duc la MAE sa obtin viza!Sper sa ajung intre 12-15 iunie!
Feli, Buluci e numele meu de fata, am scapat de el si am dat peste unul mai complicat care mi-a creeat numai probleme:TAWFOQ, la scrierea certificatului de nastere mi-au pus v in loc de w si g in loc q, ca in alfabetul azeresc nu au litele astea!Sper sa n-am probleme in tara....alti bani, alte spagi...!

La noi se cam ingroase gluma, Simon e cam rizgiiat si invatat in brate, nu sta singurel mai mult de 15 min, apoi vrea in brate!Tasu e de vina, ca vine de la munca si se joaca cu el mai mult de 2 ore, si sunt cam geloasa ca la el ride in hohote la mine mai deloc, eu fac parte din rutina zilnica dar tasu e ceva special!

De-ale diversificarii!

Cit mi-am propus io s-o iau usor cu diversif. dar nu prea se poate cu haplea al meu: i-am facut supa (2 linguri de orez, un morcov, 5 ineluse de dovlecel, patrunjel) si intentionam sa-i dau doua linguritze....offff, mama nu s-a putut, vroia si se lingea pe bot de placere! o fi oare prea devreme?Ce pot sa fac daca-i place si maninca cu placere?

Va pupacesc!si ma iertati ca scriu mai rar!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput