Multumesc mult fetelor pentru raspunsul referitor la concediu de maternitate.Inteleg ca indiferent cu cat timp inainte iti iei concediu practic intai te platesc cu concediu de maternitate reprezentand 85% din salariu brut pe o perioada de 126 zile(chiar daca prenatalul e de 30 zile), dupa care te duci la primarie cu dosarul pentru urmatorii 2 ani.Am inteles corect?
Julyp, eu nu as fi asa hotarata cu trompele, dar am 2 cezariene si o varsta si doctorul meu a zis ca fuge din tara daca-mi mai vine vreo idee...Si vorba aia, o sa am 2 baieti, cine stie ce idee mai imi vine dupa ce nasc...Unde pui ca de la an la an evolueaza si medicina..Cand am nascut prima dta(acum 8 ani) nu era 3D de amniocenteza nici nu mai vorbesc, iar analize tip toxoplasmoza, listeria, etc erau SF-uri.
De aceea sper ca pana la nastere sa iai hotararea de legare a trompelor, e riscul cel mai mic de a mai ramane gravida.
Luc2, 36+
sper sa va pot povesti ceva
sint in "sedinta" cu colegii, analizam evenimentul.
ELA are tensiunea mica deocamdata si ameteste cind se ridica din pat, de aceea miscarea este cam interzisa deocamdata. laptele intirzie sa apara dar insistam.
in rest OK
numai bine.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Buna tuturor,
Felicitari noilor mamici si
bebicilor.
Eu am nascut in 12 mai cu cezariana , un ingeras de 2950kg.care a inceput aceasta viata cu un 10
.
Suntem o super mancacioasa, semanam cu taticul si ne cheama Alessia-Ioana.
Eu, imi revin mai greu dupa cezariana tinand cont ca am o anemie severa....si am pierdut si foarte mult sange...dar tati este alaturi de noi si ne ajuta mult.
Va las ...ma cheama datoria...
Sa aveti grija de voi!!!!
Alisia
si
Alessia