Calimanesti-Caciulata cazare?!

Calimanesti-Caciulata cazare?! | Autor: claudia_a

Link direct la acest mesaj

Anul asta (pentru ca din diverse motive nu mai putem pleca in concediu in afara tarii cum ne promisesem) ne-am gandit sa mergem pe Valea Oltului... la sfarsitul lui iulie!
Am zis ca vrem o noapte de cazare la Curtea de Arges (si v-as ruga daca stiti vreo pensiune sa-mi recomandati) si vreo 7-8 nopti la Calimanesti Caciulata - si interesandu-ma de preturi la hotel am ramas masca ca o camera ajunge peste 1.500.000/ noapte... ceea ce mi se pare exagerat de mult!!!
Va rog daca stiti vreo pensiune cu toate conditiile si preturi mai mici ca la hotel?!

Mami si Ioana nasturica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Noi am fost acum 1 an la o viluta draguta din Caciulata. Cum se intra in localitate pe partea dreapta e o vila care are un barulet la parter. Din pacate nu-mi amintesc cum se numeste, dar apartine unei singure familii. Sunt oameni gospodari, primitori si-ti fac discount daca stai mai multe zile. Imi amintesc ca la intrare are o plauta pe care scrie ceva in germana (probabil Camere libere sau ceva de genul asta). Inca un reper: proprietarul are mustata si e brunet.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Multumesc Liviana, super reper cu nenea barbosu' !
Au si posibilitati de masa sau numai cazare??? Noi mergem cu Nasturica de 2,8 ani si daca e cu masa e superrr...ca macar stiu ca-i proaspata daca o face sub ochii nostri...

Mami si Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

Cazare in Calimanesti: Vila Sidonia, situata aproape de iesirea din Calimanesti spre Caciulata, pe partea standa. Este placut, linistit, curat, am fost 2 ani la rand. Nu iti pregateste masa, dar ai o bucatarie pe etaj utilata cu tot ce trebuie, si loc de gratar in curte.
Eu am fost multumita. A, si preturi accesibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Claudia, nenea avea doar mustata, nu si barba.
Cand am fost noi era iarna si sigur nu gateau pt cei cazati la ei. Poate ca intre timp s-au schimbat lucrurile, nu stiu ce sa zic. In curticica aveau gratar iar la barulet atunci serveau numai bauturi si snacks-uri. Sa nu te sperie ideea de bar, nu e genul bomba si f galagios ci linistit, unde iti poti savura o cafeluta pe terasa.
All the best!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Cluadia, daca mergeti cu masina, pe malul stang al Oltlui, paralel cu Caciulata, e o localitate care se cheama Pausa si o vila cu acelasi nume. Apartine Hidroconstructia si e f frumusel, curat, oamenii sunt foarte primitori si de treaba. E si un mic restaurant, oferta nu e prea vasta, dar ca sa mananci mai bine trebuie sa mergi pana la Valcea oricum.

Noi am fost la sfarsitul lui noiembrie si a fost foarte dragut.

Uite si un link:
http://www.vilapausa.ro

Concediu placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Multumesc... arata frumos! Poti sa-mi zici cam cat este camera pe noapte???

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Tarifele sunt foarte convenabile. Eu nu mai stiu cat am platit noi pt apartament, dar parca o camera e in jur de 800.000, apartamentul parca era 1.700.000 -1.800.000 (o camera, o baie, un hol mic si o bucatarie cu frigider, chiuveta, tot, in afara de aragaz si cuptor, + balcon).
In orice caz, mie mi s-a parut foarte confortabil si convenabil.
Vacanta frumoasa !

Pisica

Mergi la inceput