Bebelusi de sept - oct 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Neata fetele!
codruta_grg, ma bucur ca nu sunt singura cu astfel de activitati,

adrianaolimp, noi folosim o pernuta ft. mica si subtire, ecologica, si apropo de sacul de dormit si pe mine ma bate gandul sa procur unul pt. ca Alexa toata noaptea se dezveleste...,

ege, la mai multi dintisori!,

Miflore, multumim!

Noi va uram o zi buna ca prevad ca nu mai apuc sa intru pe ziua de azi, iar maine dimineata sunt convinsa ca atunci cand voi intra voi deja mai incepeti un nou capitol

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Adriana, avem sac de dormit. Si de iarna si de vara. Cat timp nu se putea ridica a stat foarte bine in el. Acum face ca rama si se enerveaza foarte tare ca nu poate sa se miste in el.
Ionica , felicitari pentru sarcina. Va dorim o sarcina si o nastere usoara.

Mai cu dintii astia e invazie? In fiecare zi iese cate unul la cineva. Felicitari .

Am fost ieri la cumparaturi (mancare). Am luat branza de vaci sa fac papanasi . Am luat dovlecel si marar sa ii fac o mancarica. Acuma sa vedem daca am si timp sa trebaluiesc. Daca nu, i-am luat si 2 borcanele de la Nestle, pentru orice eventualitate. De fapt nu-s sigura ca mananca nici astea. Are niste mofturi in ea!!!!!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

'Neata!
Fetelor, am vazut ca tot vorbeati de premergator. Noi am fost la Dr Jianu cand era Eleni suspecta de displazie si ne-a zis ca nu are nimic copilul, dar ca putem sa uitam de premergator, el asa recomanda la toti copiii, suspecti sau nu. Cica in tarile civilizate nici nu se mai fabrica premergatoare. Noi luaseram unul, dar l-am si dat, ca nu-mi mai trebuie prin ce-am trecut cu ea. Acum el nu ne-a zis de ce exact nu-i bun premergatorul, si nici noi n-am intrebat, ca eram asa de bucurosi ca fata e ok.
MADDY, la noi n-a durat mult sa ne programeze, ne-a gasit loc in cateva zile dupa ce-am sunat. Oricum, miercurea doar. Atunci are consultatii la medicover.

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia2904 spune:

Buna dimineata.
Dupa cum v-am spus Alexandra este bolnavioara iar ieri am mers la un dr. pediatru homeopat,pentru ca pediatra ei ii da doar antibiotic pe care oricum nu i-l pot da ca il varsa.Dr. homeopat i-a dat trat. pt faringo-laringita,{este ragusita si tuseste}.Trat.consta in administrarea de granule de 3 ori pe zi,macar am scapat de siropuri si antibiotic.Vineri merg cu ea iar la control.Sper sa aiba faca efect trat.
Sanatate le doresc si eu celorlalti bbei bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna dimineta mamici.Cum v-a fost somnicul?
Dimineata, in sfarsit am reusit sa intru si eu pe chat sa vorbesc cu cateva mamici scumpe din si mi-a placut tare mult.Este super aceasta alternativa de comunicatie.
Partea mai putin buna a zilei este ca, Rebecca nu a mai fost asa vioaie ca de obicei, nu a mancat bine si a facut temperatura mare.
Bineinteles m-am ingrijorat,am analizat-o si i-am gasit si "buba".
Ii creste inca o masea
La sora ei mai mica insa, nici un semn sa-i iasa vre'un dinte...
Mai sunt bebelusi nascuti in sept" in situatia noastra?
Altcumva, pe la noi toate sunt bune. Dupa atata munca acum ,respir si eu ceva mai usor ca in scurt timp sa o iau de la capat Huihhhhh...
Am vazut ca unele dintre voi va ganditi deja la programarea urmatorului bb!Felicitari si multa putere sa puteti duce
Noi era cat pe ce sa rezolvam problema definitiv,insa in cele din urma am horarat sa nu ne lasam batuti.
Cu fetele cum va mai spuneam,muncim o viata, le vine vremea de maritis,iar ca drept rasplata isi baga altu "batu-n" munca noastra.
Vrem si noi baiat ca, tare bine si drept e s-o rezolve si el pe-a altora.
Asa ca pls'amintiti-va si de noi in rugaciunile voastre.
Pe la anu (sper sa nu se intample mai devreme),vom incerca din nou.
Voi pe cand va ganditi la urmatorul?
Acum trebuie sa merg la va

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna de dimineata!
Noi tot mucioase, tot mucioase...nu mai trec odata! M-am saturat si de chinuit cupilu' toata ziua cu aspiratul. De 3-4 ori pe zi, avem program artistic. Si sunt muuuulti, si groooosi!
ftle care ati dat usturoi la bebei, l-ati dat fiert odata cu legumele sau crud? Ma gandesc ca si asta e bun de raceli, din cate mai stiu eu. I-as baga putin in piureul de legume dar nu stiu daca sa-l fierb inainte.
Sanatate multa bebeilor bolnaviori! Sa se faca bine repede!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna fetelor.
La multi ani sarbatoritilor:Petra Yarina,Andrea Anamaria,Maria Gabriela si Iulia Maria.
Ce mai faci Godzilla?Pe unde esti?Mai da un semn de viata si pe aici.Mai stie cineva ceva de ea ?
Miflore e o decizie destul de grea,dar vorba lu'cge poate reusesti sa le imbini pe toate si sa gasesti o modalitate ca sa stai cu Ana acolo.Succes !
Alberto salutari din partea Stefaniei !
Noi suntem binisor.Acum se trezeste doar de doua ori pana la ora 6 si inca de doua ori pana la 9 dimineata.Iesim afara de doua ori ca sa profitam de vremea asta frumoasa.Am observat ca vrea sa socializeze cu copiii afara,striga dupa ei,se bucura cand ii vede,ii studiaza,asteapta reactii din partea lor pentru a continua apoi cu "vorbitul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Neata'

Plodu m-a trezit la 06.30, l-am dat la tat'su sa pot sa mai dorm dar n-am mai putut (Stefan doarme cu mine, si asta cat timp va suge, sau va dormi fara n'spe treziri).
acum doarme de la 8.
Astept sa se trezeasca sa pape. Azi papam mar cu biscu.

eu am fost harnicuta de dimi, am frecat vana, chiuveta in baie si buca.....etc

hai sa va-ntreb:

Cume e cu statul asta in fundulet?
Tre' sa steie singurel, nu?. nu in brate de exemplu. io nu pricep.
daca se apleaca in fata un pic.....e normal? Dr. mi-a zis ca de acum pot sa-l pun.....ca "musai sa-l pun in fund". mie nu-mi sta decat foarte putin timp asa. De la cate luni sta bebeul normal in fund?
Cum constati ca are probleme? mama am innebunit! Gata. Prea multe ??

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Carmen, si noi am fost candva mucosi...si nu mai treceau. Frecam pompa de numa. Dar au trecut cu Sumetrolim 2 X 4 ml/zi, in 2 zile.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Karmenutza, eu ii dau usturoiul crud (doar 1/2 de catel, in spanac).
Hildi, harnicutz-o, Petra a stat singura in fundulet cand a vrut ea. Eu am inceput sa o pun la 5 luni 1/2 cate putin si nesprijinita. La 6 luni si ceva nu se mai balanganea deloc. Eu am o prietena care bebeul ei e mai mic decat noi cu 10 zile si nu sta nici acum (nu vrea).

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput