prea tanara pt a deveni mamica?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

blueeyes, m-ati omotar cu zile. Cum este oare posibil sa se intample asa ceva oamenilor care-si doresc copii mai mult decat orice altceva? Oare de ce lasa DD sa se intample astfel de nedreptati?
sa simti ca nu esti singura, ci noi suntem toate alaturi de tine.
Dar intreb si eu(desi imi inchipui ca este dureros) de ce s-a intamplat asa o nenorocire? Bebelusul avea vreo problema? Iarta-ma ca sunt indiscreta, si daca nu vrei, uita te rog ca te-am intrebat.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

iepumic

Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Kitty_nic,este foarte dureros sa vorbesc despre asta dar,daca in urma cu 2 luni si jumatate credeam ca lumea s-a sfarsit,acum am"invatat"sa vorbesc despre asta fara sa plang.Durerea nu va trece niciodata dar vom invata sa traim cu ea.
Am pierdut copilul din cauza tensiunii induse de sarcina.Seara am avut 15/11 si cand am mers dimineata la spital sarcina era oprita in evolutie din cauza hta 20.A aparut din senin.
Acum ne rugam la Dumnezeu sa ne dea tot o fetita,asta este singura noastra alinare,gandul ca peste putin timp vom incerca din nou.
Iti multumesc pentru vorbele frumoase!
Trebuia sa nasc pe 13sau 14 mai si ma gandesc in fiecare zi ca acum puteam s-o tin in brate si avea deja cateva zile.E sfasietoare durerea asta dar trebuie sa mergem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

blueeyes2003:imi pare rau pt tragedia prin care ai trecut,si iti tin pumnii sa fii optimista si sa treci peste,si peste 3 luni sa ai bebele mult visat.
pupici dulci.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Multumesc mult Valicutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

in floarea varstei..am 32..plecai pe 33..
ma primiti si pe mine?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ale, BiancaB, dulce.
Eu sper ca intr-un an sa ma pot lauda cu burtica de si sa fiu fericita.....deocamdata psihicul meu e intr-o perioada de "criza de personalitate" pe care incerc sa o depasesc....stiu ce imi doresc, dar mi-e frica de propriile dorinte...si de responsabilitatile care decurg din implinirea lor....dar cand vad bebei mici la prietenii mei...ma topesc. Deci inceputul e bun. Sa vedem cum stau si cu aspectul fizic, ca am avut oarece probleme medicale si nu stiu daca va fi chiar asa usor de facut un bebe pe cat crede sotul meu.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

neatza buna fetelor.sa va dau o veste.am amanat proiectul bebe pana la anul,cand ma voi intoarce in tara.motive ce sa zic am cateva:o promovare la munca care a aparut chiar acum,si 2 parca nu as avea incredere in medicii astia arabi .si 3 parca ar fi totusi frumos sa fiu alaturi de familie cand voi fi si eu gravidutza.
voi ce credeti?e bine?
pupici dulci dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Buna,Vali1 ce faci fato? vezi ca ti-am dat add la yahoo. Eu zic ca faci bine stii in momentele cand esti gravidutza parca ti-ar placea sa fii alaturi de mama de familia ta si a lui... daca amani proiectul bebe pana la anul poate voi fi amandoua gravidute ca si eu tot la anul ziceam sa avem un bebe... pupici la toate fetele ....

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

buna voicu bebi.asa o sa fac.la anul vom fi amandoua gravidutze.
da?eu promit.
mai vb pe messenger.eu sunt mereu online.
pupici dulci.
tu ce mai faci?
pupici pt toate fetele

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput