prea tanara pt a deveni mamica?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

kitty,sa auzim vesti bune de la tine! te asteptam s avedem ce zice si doctorul sa auzim numai de bine. poate te molipsesti tu si ne molipsesti si pe noi..

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, eu as zice sa va doriti copiii cat mai devreme... Ca nu intotdeauna socoteala de-acasa se potriveste cu cea din tirg...

Eu mi-am dorit la 22, nu m-am protejat dar nici n-am fortat pina la 24, cind m-am apucat serios de treaba (in sensul ca m-am apucat de analize, urmarit ovulatii, etc). In ziua in care am implinit 26 de ani am aflat ca sunt insarcinata...peste numai 4 luni insa, am pierdut sarcina.
Acum imi dau seama ca daca e sa ramin anul asta, voi naste la 27, deci cam departe de start...

Cind aveam 20-21 de ani, virsta de 30 de ani, virsta pina la care mi-am propus sa fac copiii (cam 2-3 la numar), mi se parea departe... dupa 24-25 de ani, timpul parca se comprima si 30 e dupa colt...

Acum mi-e teama ca nu voi ramine imediat si atunci sigur toate socotelile mele sint date peste cap... Intotdeauna mi-am dorit sa fiu o mamica tinara, dar probabil imi este dat sa fiu o mamica mai ...matura

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ale, iubita, imi pare atat de rau...ce ti-au spus dr, de ce ai pierdut sarcina atat de mare???

Ingeras 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Ale, in fata durerii tale la pierderea sarcinii. Ma doare sufletul cand aflu de tot mai multe cazuri de parinti care-si doresc copii si din diverse motive nu le reuseste si o gramada de nenorociti, ca altfel nu pot sa le spun, nu se protejeaza, stau cu nesimtire si dau nastere unor copii sanatosi din pdv fizic si ii omoara sau ii abandoneaza. Sunt revoltata la maxim. Sper ca pe viitor sa se indure DD de tine si sa-ti trimita pe care ti-l doresti cat mai repede. pentru tine, ca de altfel pentru toti cei care-si doresc copii cu adevarat.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Ale,eu iti doresc sa ramai cat mai repede insarcinata si sa duci sarcina pana la capat ,sa vedem poze cu bebeul ...off ce entuziasmata sunt.. abia astept sa raman si eu insarcinata sa fiu asa de mandra de mine de sarcina ,de tot in general...

Mergi la inceput

asa e ,kitty. Dumnezeu le da copii la cei care nu-si doresc un copil si ii abandoneaza te miri unde... M-a induiosat ce ai zis kitty. Si eu vreau sa nu fie asa de suparata Ale si sa fie optimista ca va ramane insarcinata si atunci ai sa vezi ce fericita vei fi...sa stii ca Dumnezeu ne este aproape ! te pup si nu mai fi trista!

Mergi la inceput

As vrea sa revin putin asupra mesajului de mai sus. Nu v-am spus toate cele ca sa va sperii... Puteti foarte bine sa ramineti imediat sau sa patiti ca mine si ca atitea altele... ideea era sa faceti numai ce vreti voi si cum simtiti voi, nu altii...
E important ca atunci cind te uiti in urma sa nu ai sa-ti reprosezi nimic...

Eu tot asteptind, am terminat facultatea, am facut un master, am gasit un job bun, avem si casa... si copilul nostru tot nu vine...

Trebuie sa recunosc, insa, ca atunci cind eram in sesiune la master, anu trecut adica, eram recunoscatoare ca n-am copil atunci... A fost greu pentru mine sa ma apuc de scoala dupa 2 ani de pauza...Invatam si plingeam de ciuda ca nu pricep (eu am terminat ASE si am facut master in drept)...

Nu vreau sa spun ca studiile TREBUIE terminate inainte de bebe, dar daca se poate, n-ar fi rau... Stiu ca facultate se poate face la orice varsta, dar numai la tinerete creierul e buretos si dornic de informatii noi... Mai incolo se leneveste... Plus ca apar noi probleme... Viata poate lua intorsaturi neasteptate si niste studii nu strica...

Poate sint io mai pesimista si mai precauta, nu vreau sa va indispun

ingerasa, nu se stie inca...Placenta a fost in neregula, urmeaza sa aflam de ce...Am facut ceva analize, acum astept rezultatele, desi nu cred ca-mi vor da raspunsul...

Mergi la inceput

Hei, fetele, n-am vrut sa va intristez .
Multumesc pentru gindurile voastre bune . O sa fiu bine si o sa ne intilnim la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ale sunt de acord cu tine, socotelile de-acasa nu se potrivesc cu cele din targ. Eu la 23 jumate(cand m-am casatorit)ma consideram prea tanara pt a deveni mamica(chit ca sotzu-i mai mare cu 6 ani jumate), si apoi cand am decis ca-s numa buna de facut cupii... n-o venit. 20 de luni am intarziat ca sa raman gravi. Speram ca totul va fi bine si in curand ne vom tine bebeii mult doriti in brate.

Dbunny13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor nimic nu este mai frumos decat imaginea unei femei tinere cu un copilas de mana.
Cand aveam 20 de ani ma gandeam ca in 2,3 ani o sa am un copil pentr ca vroiam sa fiu o mamica tanara cum este mama mea pentru mine(m-a nascut cand avea 20 de ani).
Dar cum spunea si Ale socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Am terminat facultatea,m-am casatorit la 25 de ani si ne-am spus sa mai stam putin pana sa avem un bebe.Dupa 2 ani de la casatorie am hotarat sa facem un bebe si dupa putin timp am ramas insarcinata,in august anul trecut.
Aveam aproape 27 de ani si ma gandeam la ce visam cand aveam 20,dar nu mai conta.Din pacate fericirea noastra nu a durat decat 6 luni si jumatate pentru ca in martie anul acesta am pierdut sarcina.
Timp de 6 luni nu trebuie sa raman insarcinata(din fericire au mai ramas doar 3 luni si jumatate)si mi se pare ca timpul trece foarte greu.
Nu stati prea mult pe ganduri si puneti-va pe treaba sa aveti copilasii mult doriti.
Sa va dea Dumnezeu tot ceea ce va doriti si sa ne intalnim la mamici de 2007.
Ale iti inteleg perfect durerea si nu pot decat sa sper ca in 2007 vom fi niste mamici fericite atat noi cat si celelalte fete care au trecut prin asta!

Mirela I.

Mergi la inceput