prea tanara pt a deveni mamica?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello,fetele, ce faceti ? eu ma simt cam rau am niste stari de greata de toata frumusetea si ma doar capul....offf ce nu-mi place...
vali, ce mai faci tu? eu nu am mai intrat ca fusei cu iubi al meu pana la cineva ca na daca e geniu in ale calculatoarelor ce sa-i faci....
kitty,despre indemnizatia aia,eu am citi la legislative ca au aparut nu stiu ce norme si ca absolventele de facultate care iau licenta si sunt insarcinate pot beneficia de indemnizatie daca iau licenta ,sau nu sunt bine informata?
va pup pe toate,ayna,sanziana,mamaluidavid ce mai imi sunteti drai toate. mamaluidavid,sacina usoara si eu vreau sa fiu o mamica tinara daca da Dumnezeu ...

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

bebi, am citit normele si uite aici paragraful care te intereseaza:(4) Cele 12 luni prevazute la alin. (1) pot fi constituite integral si numai din perioadele prevazute la art. 1 alin. (2) din ordonanta de urgenta, cu exceptia lit. a), daca persoana s-a aflat in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

a) si-a insotit sotul/sotia trimis/trimisa in misiune permanenta in strainatate;

b) a beneficiat de indemnizatie de somaj, stabilita conform legii, sau a realizat perioade de stagiu de cotizare in sistemul public de pensii, in conditiile prevazute de actele normative cu caracter special care reglementeaza concedierile colective;

c) a beneficiat de concedii medicale si de indemnizatii pentru incapacitate temporara de munca cauzata de boli obisnuite sau de accidente in afara muncii;

d) a beneficiat de concedii medicale si de indemnizatii pentru prevenirea imbolnavirilor si recuperarea capacitatii de munca, exclusiv pentru situatiile rezultate ca urmare a unor accidente de munca sau boli profesionale;

e) a beneficiat de concedii medicale si de indemnizatii pentru maternitate;

f) a beneficiat de concedii medicale si de indemnizatii pentru ingrijirea copilului bolnav;

g) a beneficiat de concedii medicale si de indemnizatii de risc maternal;

h) a beneficiat de pensie de invaliditate;

i) a beneficiat de concedii si de indemnizatii de asigurari sociale de sanatate prevazute de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate;

j) a urmat cursurile de zi ale invatamantului universitar, organizat potrivit legii, pe durata normala a studiilor respective, cu conditia absolvirii acestora cu examen de licenta sau de diploma. In sensul dispozitiilor art. 38 alin. (1) din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, cu modificarile si completarile ulterioare, se ia in considerare intervalul cuprins intre ziua in care incepe si ziua in care se sfarseste fiecare an universitar, in conditiile legii;

k) a satisfacut serviciul militar ca militar in termen sau ca militar cu termen redus, pe durata legal stabilita, a fost concentrat, mobilizat sau in prizonierat;

l) a realizat in sistemul public de pensii, pana la data de 1 ianuarie 2006, perioade de stagiu de cotizare pe baza de contract de asigurare sociala;

m) a beneficiat de indemnizatia lunara pentru cresterea copilului prevazuta de ordonanta de urgenta.

Sper sa-ti foloseasca. Daca mai ai nevoie de bucati din lege sau din norme, da o strigare.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

sanziana72 nu imi stiu ascendentul,doar ca sunt nascuta dimineatza pana in ora 10.atat.dar sa stii ca toata viatza am fost o ambitioasa si ce mi-am propus asa am facut,eu mi-am ales liceul,facultatea si chiar si aici in dubai mi-am gasit singura job si am venit.
tu esti la fel de ambitioasa?
si stii ceva?sincera sa fiu pana acum eu ma consider ca am fost norocoasa in viatza.oricum nu stiu dak astea au legatura cu zodia.
pupici dulci.si ma bucur ca esti in aceeasi zi cu mine nascuta.
pupici
fetelor multumesc pt incurajari .m-am hotarat.
mentin planul bebe in picioare.si sper sa fie cu noroc luna asta.azi sunt z8.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Mamaluidavid, felicitari! Esti foarte curajoasa...si cred ca si fericita, cu al doilea bebe pe drum! Numai bine iti doresc.
Succes tinerelor aspirante. E intr-adevar frumoasa imaginea unei mamici tinere cu un copil de mana...am cateva exemple in jurul meu.
Sanziana72,buna vorba avea mama ta!!! Nu stiu daca chiar ies scantei...dar o mama trecuta de o anumita varsta si care are problemele ei....este mai putin rabdatoare si intelegatoare cu copiii ei.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

voicu bebi:sunt bine,z8.
tu?
pupici dulci si spor in continuare la facut bebici.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

neatza fetelor.
am vrut sa-mi aduc subiectul pe prima pagina.pupici.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

buna,vali? ma bucur ca faci bine eu nu prea. uite azi mi-am gasit rochita pt cununia civila si iubi mi-a zis sa-mi iau gandul ca e totusi 2 milioane. o fi scumpa dar eu o vreau rau de tot... poate fac afaceri cu mama ca n-o fi bai...
ieri am vb si cu iubi de bebe si zice ba ca la anul sa renunt la pastile ba ca nu vrea bebe momentan dar ce crede ca-i merge cu mine,eu tot renunt la anul la pastile... asa ca m-am facut rea...

Mergi la inceput

dragelor, eu am intrat numai ca sa va salut, sa va dau cate un pup si sa va urez o zi buna.

Poze

Mergi la inceput

hello.kitty ce faci tu?
ma bucur ca venisi si tu pe aci...
te pupacesc

Mergi la inceput

bebi scumpo, eu fac bine. Nu ma intreba de ce, ca nu stiu sa-ti spun, am o stare super buna. M-am trezit asa bine-dispusa, cum nu mi s-a mai intamplat de mult, ce-i drept. Cred ca apropierea we e de vina.
Saptamana viitoare merg la sa vedem ce mai facem cu proiectul . Tocmai am "cotit-o" un pic cu dr, inainte sa mai fac ceva am hotarat sa mai ascult inca o parere, dupa care sa iau o hotarare. In plus am auzit ca la care vreau sa merg acum are "mana buna" la gravidute. Poate am si eu bafta si ma molipsesc.
Pupici multi

Poze

Mergi la inceput