prea tanara pt a deveni mamica?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

mai ai nitel si termini facultatea. am auzit cica daca ai licenta luata poti beneficia de indemnizatie de aceea vreau sa ma interesez sa vad care e treaba.ca noi am vrea sa renunt eu la pastile la anul viitor si de aceea,la mine nu se pune problema sa ma angajez din cauza facultatii.
poate oi lua ceva banuti de pe urma facultatii.
te pup ca eu trebuie sa plec acuma. vb mai tarziu.

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

anca eu sunt la facultate in ploiesti.si am acolo o femeie care ma ajuta mereu ,lucreaza la birouri,si am intrebat-o azi faza cu indemnizatia,si a zis ca nu e adevarat.ca beneficiaza decat persoanele care au carte de munca si au muncit cel putin 6 luni.
oricum intereseaza-te si tu.eu am vrut decat sa te ajut.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Buna,
Eu am 29+ si regret nespus ca la varsta asta umblu din doctor in doctor doar doar oi ramane si eu gravida. Regret nespus pentru ca atunci cand eram mai tanara si eu si sotul (la vremea aia doar iubitul) gandeam ca intai sa ne realizam profesional, sa ne aranjam casa, sa avem niste venituri care sa ne permita sa-i oferim bebelusului cat mai multe. Acum doi ani ne-am dat seama cat de prosti am fost ca n-am pus mana (vorba vine) sa facem noi macar acum trei-patru ani un bebe, si daca ne reusea cu unul, cum sa fi incercat sa-l facem pe al doilea. Si pentru ca ne-am dat seama acum doi ani si am proiectat nunta, am zis s-o mai amanam cu bebelusul pana dupa nunta, ca cine stie, sa nu-mi fie rau la nunta. La vremea aia noi credeam( in Mos Craciun probabil) ca este suficient sa nu ne mai protejam 2-3 luni si gata bebe. Fals, in cazul nostru.
Si ce credeti, ca intre timp ne-am realizat, ne-am aranjat casa si avem bani sa ne punem si-n cap? Ei bine, nu. Si probabil ca asta oricum ar mai dura. Situatia la noi acum sta in felul urmator: amandoi muncim, cate 9 ore pe zi la serviciu, eu mai am niste colaborari si in "particoler", suntem amandoi studenti, el la seral - si se duce zilnic la scoala de la ora 17 pana la sfarsitul orelor, care poate fi si ora 22, eu la distanta, unde ce-i drept nu ma duc decat in sesiune si ffff rar la vreo pregatire.
Si tot regret din tot sufletul ca la 29+ eu si 30- sotul nu avem macar un bebe.
Imi cer scuze ca am scris atat de mult si sper ca ati inteles mesajul.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

kitty,eu am citit mesajul tau si vezi tu sunt multe femei care zic la 25 ani ma marit peste 2-3 ani fac un copil sau poate chiar la 30 ani,ca vezi tu nu vor sa auda tipete sa nu aiba nopti nedormite si mai stiu eu ce. poate pt ca unele chiar nu-si doresc un bebe.
uite ma uit la sora mea care acum la varsta de 28 ani are o fetita de 5 ani si abia anascut,sincer cu cat inaintezi in varsta cu atat iti e mai greu sa fii mai rabdatoare cu un bebe. Poate ca voi ati vrut sa va realizati material sa aveti ce-i oferi bebelui cand era sa ramai insarcinata.
Eu de aceea imi doresc acuma cat sunt tinara un bebe,sa nu ma doara capul mai incolo,mai bine sa nu dorm acuma decat sa fiu la 30 si ceva de ani si sa zic "trebuia sa avem un bebe cand eram la 20 si ceva".
Eu zic sa incercati si iar sa incercati pana ramai tu insarcinata,nu te condamna ca trebuia sa faci aia sau ailalta,asta e voi vroiati sa va realizati material sa ai cu ce intretine bebele.
nimeni nu te condamna . astept vesti ca luna asta e favorabila pt bebe la fel ca si la vali! va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

eu mi-am dorit dintotdeauna, dar am zis ca vreau cupil cu tata.. cand am gasit tata, eram lipiti, n-aveam de nici unele. timpul a trecut si cand am hotarat ca este momentul potrivit.. fas.. in prima luna, fas si in a doua...si uite asa au trecut 3 ani.. in fine, cred ca am divagat! chestia e ca daca nu simti ca e momentul, mai lasa sa treaca o vreme, dar nu multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

bebi scumpo, sincer iti spun ca nu ma condamn, dar regret, si in consecinta indemn pe toata lumea care-si doreste cu adevarat dar se incurca in motivatii puerile antibebe sa nu o mai faca si sa-l lase pe bebe sa vina cand sunt tineri, cand si-l doresc si cand ii pot oferi dragoste, dragoste, dragoste, calm si un mediu de viata tanar si plin de vitalitate. Ca daca-i oferi marea cu sarea dar tu esti un mos otravit (respectiv baba), la ce bun?!?!
Asa gandesc acum. Cand eram tanara nu gandeam la fel. Si foarte important, eram ajutata sa gandesc la modul la care o faceam. Sau (ma consolez eu acum) asa a fost sa fie....

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

te inteleg kitty,normal ca nu mai gandesti ca atunci,atunci credeai ca ba erati prea tineri ba vroiati sa va realizati profesional.
eu uite nu muncesc,doar sotul.dar cu toate astea imi doresc mult un bebe,si sper sa ne ajute Dumnezeu sa ramn repede insarcinata. dar asta la anul abia .... abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si eu imi doresc un bb de cand ma stiu (si acuma am 23 de ani!!!!). daca as fi avut langa mine o persoana mai nebunatica (nu asa serioasa, calma si cu rabdare cum e sotzul meu) cred ca il aveam deja!!!
dar in vara, dupa licentza , e in plan!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Fetelor...am aparut si eu aici pentru ca eu chiar ca sunt cea mai tinerica..luna viitoare fac 20 ani si la sfarsitul lui septembrie inceputul lui octombrie se va naste scumpul nostru baietel.
Suntem casatoriti de anu trecut(civil+logodna ca nunta trebuia sa fie anu asta dar am amanat-o ca sa nu fie probleme cu burtica ) si sintem foarte fericiti. De la mine din familie au aflat majoritatea...mai trebuie sa spun tatalui personal(a auzit el de la niste surse de informatie) si lui mama care e in Italia.
Sunt sigura ca va face putin soc cand va afla ..dar asta e viata mergem inainte si acceptam ce ni se intampla
Sincer fetelor eu odata ce mi-am luat viata in maini..nu depind financiar de nici unu dintre ei nu ma prea intereseaza parerea lor...daca or sa vrea sa fie langa mine..e bine daca nu e tot bine.
Poate sunt putin rautacioasa dar asta e adevarul...si nu regret deloc ca sunt insarcinata pentru ca imi iubesc bebele mai mult decat orice pe lume si el imi da putere sa ii infrunt pe toti.

19+

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Andreea felicitari!!
Mie mi-a placut tare mult articolul de pe prima pagina Desprecopii..www.desprecopii.com/info.asp?id=9" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=9

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput