prea tanara pt a deveni mamica?

prea tanara pt a deveni mamica? | Autor: valicutza

Link direct la acest mesaj

fetelor va invit aici pe toate care doritzi sa aveti un bebe ,si sunteti tinere si va loviti de semne de intrebare din partea rudelor sau prietenilor referitor la faptul ca ati fi prea tanara si sa mai asteptati.
va astept cu drag.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Eu am 27 ani si cred ca sunt la varsta potrivita pentru a avea un bebe. Cu toate acestea, mai sunt cate unii, care imi spun sa astept pana ne realizam profesional, pana ne luam o casa, cu catel si cu purcel. Pai daca ar fi sa astept toate astea, cred ca abia pe la 40 azi as mai avea vreme si de un bebitz. Parerea mea este ca daca doi oameni se iubesc si vor un copilas, nu conteaza varsta (exclud sarcinile la 14-18 ani, cand mama este ea insasi un copil), nu conteaza studiile sau contul din banca. Fiecare lucru trebuie facut la timpul lui, si copiii le fel, pentru ca apoi, cand ceasul biologic ticaie incet din cauza varstei sau sta, sa nu apelam la hormoni sau alte chestii pentru a putea avea un bebe mic.

Valicutza, astept sa ne dai vestea cea mare. Sunt sigura ca va fi in curand. Iti tin pumnii si cu Dumnezeu inainte!!!!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si eu tot 27 am luna viitoare facsi sunt total de acord cu ce a zis moira...ba chiar regret ca nu am facut pana acum unul si acum sa-l fac pe al doilea

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Initial creeata de valicutza

fetelor va invit aici pe toate care doritzi sa aveti un bebe ,si sunteti tinere si va loviti de semne de intrebare din partea rudelor sau prietenilor referitor la faptul ca ati fi prea tanara si sa mai asteptati.
va astept cu drag.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Cat de tanara?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Eu am aproape 28 de ani si imi pare rau ca nu am facut copii mai devreme,dar atunci gandeam altfel!Am ramas insarcinata cand aveam 27 de ani si am pierdut sarcina,iar acum trebuie sa mai astept 6 luni ca sa raman insarcinata!
Imi pare rau ca nu am incercat mai devreme cand organismul soporta mai usor o sarcina,dar oricum sunt fete care ramansi dupa 30 de ani.

VALICUTZA,sa dea DUMNEZEU sa fii insarcinata pentru ca este o adevarata minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu am 31 de ani si am pierdut si eu acum 4 luni.
As fi facut copilul mai repede dar sunt casatorita doar de aproape 2 ani. Deci.... Iar nefiind casatorita nu am vrut sa fac copii.

Dar , niciodata nu e prea devreme sau prea tarziu , atunci cand tu simti ca e momentul.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ma scuzatzi ca dau buzna, ca io am deja doi plozi, da vazind titlul m-a pufnit risu ca de fiecare data cind ma intreaba cineva cum de-am facut cupiii fiind atit de tinara- primu 22, al doilea la 24- raspund: ei, incoshtientza specifica virstei!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

;-)

si eu ca iren.
La 23 si o luna s-a nascut Sofia, abia incepea anu 5 de facultate....

hai, curaj!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Eu inca nu am nascut, avem termenul abia in iunie...si implinesc acum in mai 24. Sincer mie mi-ar fi placut sa fi facut bebe mai repede cu un an ! Eu sunt pro gravidute tinere... si asta pentru ca, din punctul meu de vedere suporti mai usor sarcina si dupa aceea pe bebe galagios si ai timp pana in 28 sa mai faci un copil sau 2... si apoi ai toata viata sa iti faci si cariera. Eu cel putin asa mi-as dori! Simt ca as avea pentru cine munci si cladi un viitor. Dar intai imi doresc micutii! Apoi Doamne ajuta voi avea succes si in viata de business daca muncesc!
Va pup!
33+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

VALICUTZA,spor la,vezi sa nu ajungeti pe la noi cu dilemele astea

copilashi nehotariti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

eu nu imi imaginam ca o sa ajung la 30 de ani si nu o sa am copil... asa ma gandeam eu, ca o sa fiu o mamica mai tanara... dar m-am casatorit la 26, am mai stai si noi, sa "copilarim" si uite asa au trecut anii...dar varsta e o stare de spirit, nu? asa ca asteptam acum cand o da Doamne Doamne.

Mergi la inceput