Mamici de sept-oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
ramomar spune:
pufymic tinem pumnii pentru Diana, nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida ii doresc!
legat de emotii, nici nu vreau sa ma gandesc, la mine se inmultesc pe zi ce trece, cand ma gandesc la nastere...
Doamne ajuta sa trecem toate cu bine si peste "pasul" asta!
pupici!
21+ 
POZE
mai avem un pic...
microbu spune:
BUNA DIMINEATA !!! 

Pufymic, daca tu ai emotii la bebe2, noi care suntem la prima sarcina ce sa mai facem ???? ![]()
![]()
![]()
Sandra
19+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
pufymic spune:
Microbu fiti cum am fost eu: inconstienta
! Si burta-nainte mars!![]()
Pupici!
Ioana
(22+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
katia spune:
Chiar asa Pufy :) Despre ce emotii vorbesti? ![]()
Am fost ieri in Mothercare. Nu am stat foarte mult ca dupa 3 ore de cautari nu gasisem rochita si eram pe fuga. Fetelor, preturile sunt intr-adevar piparate dar cele care veti avea fetite va spun ca daca intrati acolo tre sa fiti neaparat cu cineva (eu am fost cu tati) care sa va scoata afara cu forta pentru ca altfel nu aveti sanse sa iesiti fara ceva pt bb. Sunt superbe. I-am spus lui tati ca eu sunt in stare sa-mi las jumate din salariu acolo. Raspuns: -De aia nu-ti dau cardul de salarii!!! (e vb de cardul meu). Pentru mine nu am vazut decat o rochita neagra de 3 mil si ceva dar nimic deosebit la ea.
Rochite frumusele de vara am vazut in Plazza la Zara. Dragutele si nu exagerat de scumpe avand in vedere ca se pot purta si dupa nastere. (adica 1.5 mil - 3 mil max; la mai scumpe nu ma bag). Pana la urma am gasit ceva la Marks&Spancer la 1.2mil - acceptabil zic. Peste toate m-am ales cu niste frumuseti de bataturi la picioare ca azi am trecut la adidasi.
Am scris o adevarata pov de dragoste aici :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
microbu spune:
Pentru cele care nu au facut ecografii 4D (adica 3D live) am gasit un site interesant. Eu una muream de curiozitate cum arata bebele meu la 20sapt ![]()
http://www.layyous.com/ultasound/ultrasound_video.htm
Sandra
19+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
microbu spune:
Si aici poze 3D
http://pregnancy.about.com/cs/ultrasounds/l/bl3dusindex.htm
Sandra
19+
poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
pufymic spune:
Katia am zis eu ceva de emotii
!Daca da, nu ma bagati in seama
!
Mai ce va invidiez pe voi fetele din Buc ca aveti de unde alege(la cumparaturi ma refer)!Aici e jale cu magazinele pentru
....ca nu prea sunt si hainele ce se gasesc(pt.
) sunt hidoase!![]()
Microbu super pozele si filmele!
Multumim!
Pupici!
Ioana
(22+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
katia spune:
Am uitat! Si eu sunt pentru intalnire.Problema mea e ca in timpul saptamanii nu pot decat dupa 18.30 ca la 18.00 termin programul si mai devreme nu pot....dar pana la urma as putea ajunge mai tarziu.
Ca locatie mie mi se pare ok si parcul tineretului dar majoritatea hotaraste! :)
Pupici!
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
katia spune:
Pufy, eu la inceput eram tare curajoasa dar pe zi ce trece imi e tot mai frica mai ales ca doctorul la care merg nu face anestezie epidurala :( Ma cam ingrozesc....da' sa vedem
osna spune:
buna dimineata dragutelor,
acum ca m-am lamurit cu sticultele(vom cumpara si noi de plastic-intr-adevar am pus mana si pe cele de plastic si pe cele de sticla si se simte diferenta) vreau sa va intreb despre sterilizat.
eu am o prietena care i-a cumparat bebeului toate minunile,inclusiv aparat ed sterilizat.am primit si eu revista cu pricina acasa dar sunt peste 20modele.am intrebat-o pe mama si mi-a spus ca ea le-a fiert,dar deh,acum 20 si ceva de ani.la fel si prietena mea anisoara,din romania ,la fel a fierb bibe si sticla.eu habar n-am.
nu radeti ca poate pun intrebari banale dar imi fac griji ca sunt singura aici,numnai cu tati si totul este nou.
ah,noroc cu voi ca sunteti dragute si pline de sfaturi.
ioana la resita am vazut cand am fost in toamna cateva hainute dragute de graviduta la un magazin cu articole pentru bebe.aici am cautat pina mi-au iesit ochii o pereche de pantaloni,nr 40 sa-mi fie si mie buni.parca toate gravidele ar fi balene,cele mai multe erau 44-46.
va pup si ma duc sa fac ceva de mancare(supa de galusti si pulpe la cuptor).