Mamici de sept-oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

sandra cam asa este si ce vom cumpara noi.eu am gasit intr-o revista cu tot felul de minuni pentru bebe.

azi cand am plecat la plimbare am aruncat ochii si pe chestii de bebe.am vazut sticle de laptic.care sunt mai bune cele de sticla sau cele de plastic?va intreb ca noi cumparam cate ceva cand mai iesim la plimbare si chiar ma gandeam ca habar n-am de care sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, iti scriu acum despre eco 3D/4D. Recent a fost adus acest ecograf la cabinetul Dr. Carauleanu, adresa este strada Petru Poni, pe undeva prin Pacurari. Am sunat la cabinet si mi-a zis ca pretul e de 2 mil, se inregistreaza pe CD, iar momentul optim e intre sapt 26-28. Practic eco 3D e mai mult pentru placerea vizionarii bebelusului si nu pentru masuratori. Am vorbit la tel cu Dr. si mi-a zis ca sapt 26-28 sunt ideale pentru a vedea trasaturile si mimica bebelusului, de aceea nu se face mai devreme. Voi scrie si nr de tel de la cabinet, pentru informatii suplimentare: 0232 25 74 74.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Buna la tote fetele eu sint putin matinalavoi cand faceti nani eu ma trezescOSNA eu am cumparat la inceput si de sticla si de plastic,dar le-am folosit mai mult pe cele din plastic,fiind mai usoare,si apoi bebe mai tirziu poate sa tina sticluta de plastic singur in manuta(si char daca o mai scapa din manuta nu se sparge) te pupic si sarcina usoara in continuare

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Rapid, rapid ca pute bebeloiul mare!

Mibrobu patut din acela e super bun si functional!

Osna si eu numai de plastic folosesc si am folosit la Alesio(sticlute) si acum si le tine singur(alea de sticla nu stiu dc ar putea ca sunt mai grele...).

Sephora super pozele!

Lexi cum te-ai sarbatorit ieri?

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna dimi burticuze
pufymic ce simpatica esti: "pute bebeloiul mare", mi-ai dat un zambet mare pe fata dis de dimi
sephora sa ne spui si noua dupa ce o sa ai rapuns de la medic daca se poate folosi reteta data de tine si pt gravidutze; la mine nu e cazul inca, dar nu se stie niciodata...varicele au aparut, deci se poate sa apara si hemoroizii.
sandra frumos patrut
fetelor nu stiu, dar pe mine tot mai mult ma atrag cele textile, tip tarcuri, cum sunt la farmaciile sensiblue, dar inca nu m-am hotarat de care o sa luam
eu sunt cam nelinistita pentru ca aseara mi-au fost picioarele foarte umflate...si incep venele sa iasa incet, incet in evidenta, am eu o predispozitie spre varice;
pupici la voi!

20+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

despre PATUTZURI textile e vorba in mesajul anterior. sper ca m-ati inteles si iertat, ca sunt inca adormita rauuu

20+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Vad ca vorbiti despre patuturi. La Iustin am avut un patut marisor, frumos si practic, de lemn. A stat in el 2-3 luni, apoi, din pricina alaptatului (zi si noapte la o ora jumate) l-am luat langa mine in patul mare. Si asa doarme pana in ziua de azi.
Patutul de lemn l-am vandut, ca nu-si mai avea rostul.
La bebe 2 vom cumpara un tarc. Si sper sa fie mai util....

Ioana, sa va fie de bine papanasii! Eu azi voi face niste cornuri pufoase tare. Pe forumul culinar gasesti multe retete in imagini de dulciuri si mancaruri.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ramomar!

Carmen dupa ce faci cornurile te rog, pune si aici reteta s-o adaugam in notepad....si dc e buna(tre' sa fie!) le testez si eu....poate chiar azi!

Mey fetelor am niste emotii azi de nu mai pot!Naste una dintre mamicile din Arad(DianaR-Carmen o stii), e programata la cezariana....
Ma tot gandesc daca acum am emotii pentru o prietena ce va fi cand voi naste eu....sper sa nu ma programeze pentru cezariana ci sa ma opereze cand incep contractiile ca altfel innebunesc asteptand sa vina ora operatiei...!

Am luat-o razna...nu ma bagati in seama!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, da, stiu de Diana, ma rog sa aiba o nastere usoara si sa se refaca repede.
...
iti spun mai inkolo cum au iesit cornurile si daca merita incercata reteta.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
azi m-am miscat la birou, sa vedem cat m-or tine nervii.
Osna, eu am avut la Luk biberoane Avent, de plastic. Sunt foarte rezistente, chiar dc sunt mai scumpe eu zic ca isi merita banii.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica;

Mergi la inceput