Mamici de sept-oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

In primul rand La multi ani! Lexi multa sanatate tie si bebelului.
Noi suntem bine,au inceput miscarile de trupe de cand am facut cunostinta.Azi a venit si matusa si l-a simtit si ea pe bebe Matteo.I-a adus niste hainute marfa rau.
Dimineata se mai intampla sa mai dam la bobocei dar in cursul zilei totul e ok.In schim m-a omoara un hemoroid tampit.Eu am o reteta care a folosit-o taicamiu care trebuia sa se opereze si a scapat fara operatie dupa ce a facut-o.De stat cu fundul in apa calda cu sare,api introdus un supozitor din argila care este prima data bagat in crema de galbenele.In 10 zile nu a mai avut absolut nimic,dar nu stiu daca este recomandat in sarcina,cand m-a duc la control o s-o intreb pe doctorita.Dar nu vad de ce nu ar fii bun dat fiind faptul ca toate sunt naturale.
Bine a-ti venit fetelor noi si sarcina usoara.
La Mothercare sunt toate foarte scumpe ptr ca sunt de firma si platesti firma,eu lucrez chiar pe Paris si-l vizitez destul de des,sunt si haine de graviduta si gasiti si perna aia despre care vorbea (nu-mi aduc aminte cine) sulul acela lung care se muleaza dupa burta,o sa m-a duc sa vad cat costa si o sa v-a spun.Plus ca sunt 7 randuri de rafturi ptr fete si doar 3 ptr baieti.Nu va puteti imagina cum arata,am vazut niste rochite de am intepenit,dar asta e....
O sa pun pozele pe yahoo sa vedeti burtica la 21 saptamani si bebe la 4D.
Mi-a adus Iza lapte "alta digeribilita"sa vedem daca il suporta bebe.Ca eu lapte nu am baut de 5 luni.
Vorbeati de sex,la mine e dezastru.Au trecut 5 luni si eu nici un chef si nici nu stiu daca o sa vina.In schimb visuri erotice grupa mare.
Hai ca am scris o gramada.
Io20+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Buna burtici,

la multi ani, anangel_lexi, sa fii sanatoasa, o nastere usoara si un bebe sanatos si norocos.

Eu am fost azi la doctor, totul e in regula, bebe se misca ca de obicei (e foarte activa puiuta mea), mi-a spus ca durerile pe care le-am avut acum cateva zile au fost contractii , cica o sa mai am din cand in cand. Voua vi s-a intamplat?

L-am intrebat de calatorie, si mi-a zis ca nu e nici o problema, doar sa beau f multe lichide si sa nu stau mai mult de o ora in scaun, sa ma plimb cate putin.

Feteleor, in legatura cu marea, eu stau la ocean, si ma duc la piscina si la palja foarte des, nu e nici o problema atata timp cat nu exagerati cu soarele, iar innotul e recomandat in timpul sarcinii.

Pe 14 iunie trebuie sa merg iarasi la doctor pentru sugar test.

Va pupik si mai vb

23+

Poze - http://www.oanachirita.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Susa am inteles ca o serie noua de mamici ar incepe acest curs peste 2 saptamani. Ar fi super daca te-ai inscrie si tu in seria asta, ne-am intalni acolo. Cred ca te poti inscrie si telefonic, se tin tot la Ginemedica, deci poti suna direct la secretariatul lor.

Ignatica

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Pufymic, merci de parola!

O seara placuta tuturor,

Beatrix
19+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,
azi am fost la plimbare in parc,este plin de liliac inflorit si miroase super.
noi ne-am hotarat sa luam un patut de lemn cu salteluta relaxa la care se da apoi grilajul jos si se poate face pat normal in care sa doarma puiul pina la 3-4 ani.asa are si prietena mea roxi si baietelul ei doarme si acum la 5 ani in el.
noi masa de infasat nu vom lua pt bebe,personal nu-i vad rostul dupa 3-4 luni.

v-am pupat si va doresc o seara minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Oanacn ma bucur ca e bine bb! M-am uitat putin prin pozele tale....mey da' plimbareti mai sunteti!

Beatrix !

Osna fix la pat din care zici tu ma gandeam si eu acum seara in timp ce-i pregateam la Alesio niste papanasi!Deci ideal pentru cine are bani acum pentru o investite de lunga durata e un patut de lemn din acela care mai tarziu se modifica in pat normal! Pe la magazinele astea on line am vazut, dar nu mai stiu exact la care!

Mey fetelor am facut in seara asta niste papanasi cu branza(fierti) de te lingi pe bot!Asa gustosi ca acum nu i-am facut niciodata!Alesio a mancat o gramada!

Fug la nani ca ma doare spatele!Noapte buna mamici cu burtici si bebici din ele!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Am pus foto cu bebe 4d,burtica 20 si cateva zile si Igoru.
Pufymic am trimis e-mail pe comun si cand ai timp te rog pune-mi si mie pozicile la bebei si la burtici.Saru'mana.

Mergi la inceput

A am uitat sa v-a spun...am facut si eu la restaurant in patiserie "prajitura inteligenta" mi-a iesit cam buna,pana si sefa de la patiserie a zis ca e buna si nu stia reteta.Mercic.

Io20+Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara, am vazut ca vb despre patuturi si vroiam sa va arat ce voi cumpara eu, am gasit f util faptul ca se tranforma in patut-junior.
http://www.barza-ro.com/l1.html

Pupici si noapte buna!

Sandra 19+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Bedrosmart, "Mama si copilul" e prea generala si sumara in informatii, dupa parerea mea. Iar "Dr. Spock" mi-am cumparat-o, sunt informatii bune dar e o carte prea "occidentala" pentru Romania, e scrisa dupa dotarile americane si dupa ritualurile lor din sarcina. Un sfat pentru mamici ar fi sa nu-si cumpere carti semnate de autori straini, ceea ce scriu ei nu corespunde cu realitatea din tara noastra. In schimb este o care romaneasca pe care am savurat-o, e foarte completa si e scrisa de medici romani. Din pacate n-o am la mine acum, nu sunt in Iasi, nu-i stiu nici titlul dar voi descrie coperta: e fotografiata o femeie insarcinata, aproape dezbracata. Acea femeie este sotia lui Alin Oprea de la formatia "Talisman", poate va e cunoscuta figura. Iar coperta are o tenta portocalie. Din pacate pretul nu-l mai stiu.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 18 sapt

Mergi la inceput