se apropie serbarea ....?
La noi la gradinita s-a anuntat ca serbarea de sfarsit de an va avea loc pe 24 iunie si sa ne anuntam participarea ca se va tine la Palatul Copiilor.
Fata mea e la grupa mica si inca nu le-a dat nimic de invatat pt aceasta serbare.Sunt eu paranoica sau e ciudat ca la grupa mica nu au inceput sa-i invete nimic ? Cel putin zuza mea pana spune o poezie........Nici nu stiu daca sa ma duc sau nu sa-i spun educatoarei sa ne dea acasa poezia care trebuie s-o invete pt a avea timpul necesar memorarii.
La voi au inceput pregatirile ?
Raspunsuri
Nicoleta spune:
Servus.
Da, au inceput pregatirile. Stefan a pregatit o poezie si doua replici intr-un dialog.
Nicoleta
angy11 spune:
quote:
Initial creeata de Andreea_k
La noi la gradinita s-a anuntat ca serbarea de sfarsit de an va avea loc pe 24 iunie si sa ne anuntam participarea ca se va tine la Palatul Copiilor.
Fata mea e la grupa mica si inca nu le-a dat nimic de invatat pt aceasta serbare.Sunt eu paranoica sau e ciudat ca la grupa mica nu au inceput sa-i invete nimic ? Cel putin zuza mea pana spune o poezie........Nici nu stiu daca sa ma duc sau nu sa-i spun educatoarei sa ne dea acasa poezia care trebuie s-o invete pt a avea timpul necesar memorarii.
La voi au inceput pregatirile ?
Eu am fost chiar azi sa dau o mana de ajutor la pregatirea serbarii la fiica-mea.
La noi se obisnuieste ca poeziile,ma rog textul care-l au de memorat sa il faca in clasa.
Cum unii copii nu prea povestesc acasa...se poate sa il stie deja,iar tu sa nu sti despre ce e vorba,mai ales ca e doar grupa mica,poate prima sau a doua serbare.
Pentru orice eventualitate poti intreba educatoarea ce vor face la serbare,ca sa fi pregatita.Nu are de ce sa deranjeze intrebarea.
petruta spune:
Si noi avem serbare pe 15 iunie si am primit deja textul dintr-o sceneta, trebuie sa ii fac costum de ursulet. Restul poeziilor care le va spune, le repeta in clasa cu educatoarele, el retinind foarte usor texte lungi. Si noi suntem in grupa mica si la a doua serbare.
Cred ca mai mari sunt emotiile parintilor.
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Andreea_k spune:
Am intrebat aseara despre serbare si mi-a spus ingijitoarea ca nu au inceput pregatirile pt ca nu s-a inteles educatoarea cu directoarea cu privire la durata serbarii si nu au inca confirmarile de la parinti ca sa stie cine vine si cine nu ca in f-ctie de asta le distribuie "rolurile".
E cea mai de kk explicatie dar in mare parte cred ca e adevarat ca asteapta confirmaarile.Ma intreb daca parintii vor confirma cu o saptama inainte asta inseamna ca o safie o serbare de cacao sa nu zic mai urat.