Copii nascuti in 2000 (05)
Raspunsuri - Pagina 4
Cerasela67 spune:
quote:
Originally posted by Bobita
La multi ani aniversatilor!
Noi avem 6 dinti lipsa, ce ne facem?
Imi e mila de ca nu poate musca, asta e.
Bobita, mamica a 2 albastrele
Si fetitei mele i-au cazut 6 dinti si face 6 ani abia pe 7 iulie.I-au crescut insa repede, 5 sunt crescuti, a mai ramas unul care e pe jumatate. Intregul "proces" a inceput in decembrie si se pare ca e in plina desfasurare ca se misca numarul 7!!!!
Probleme cu mancarea am avut si noi, am revenit la faza de bebe adica am taiat marut tot ce manca, am preferat alimentele mai moi. Noroc ca au crescut repede!
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
hei Oana,cum fu plekarea micutei? lacrimi ceva.
andreeat & Alex -8 dec.2000
www.ingerifaraaripi.8k.ro
Ouff, a fost tare greu, ne-am dus la ora 9 dimineata cind era plecarea, am pus bagajul in autobuz, am mai stat putin si cind profesoara i-a chemat sa mearga la toaleta am fugit...Asa ne rugase profesoara, sa nu stam prea mult ca altfel copiii devin cam "nostalgici"...Antonia avea ceva lacrimi in coltul ochiului, noi le-am pastrat in interior, dar toti parintii aveau aerul complet pierdut...De atunci stau ca pe ghimpi, ma uit mereu pe un site unde arata timpul in localitatea unde sint ei, parca mi se pare ca sint mai aproape de ea. Pe situl scolii au postat ieri un mic anunt ca au ajuns cu bine, dar atit. De ieri ma uit din ora in ora pe site sa vad daca au mai pus ceva stiri, dar nimic inca...In plus eu sint plecata din oras cu serviciul pentru 3 zile (tot saptamina asta), asa ca acasa a ramas tata si bunica singuri...
Va mai dau amanunte daca aflu ceva...
Noapte buna.
CristinaT spune:
Oana iti tin pumnii!!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
madishor spune:
Oana, incearca sa nu te mai gandesti la tabara si sa te bucuri te timpul pentru tine! (Sunt buna la teorie, dar vad eu pe naiba in iulie cand o pleca fii'mea).
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
andreea_tx spune:
hihihi.... haideti mai mamicilor nu mai bociti ca avem copilasi mari,nu?
trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca se fac mari si isi iau zborul maine poimaine.
helbi spune:
Buna fetele,
dupa o absentza mare cauzata de pb mele de sanatate, revenim si noi printre voi.
Am citit numai ce s-a scris la aces capitol si vad ca Oana trece acum prin experienta prin care am trecut eu acum 10 zile, cind Bianca a fost plecata 3 zile cu inca 7 copii care vor merge anul asta la scoala si 2 educatoare la o ferma, in excursia de sfarsit de gradi.
Noi i-am condus dimineata la gradi, dar i-am lasat acolo sa ia micul dejun, tocmai ca sa se evite o despartire in lacrimi!. Copii s-au simtit EXCELENT! nu am sunat decat odata la gradi sa stiu cum au ajus, in rest, desi am avut nr de telefon, am considerat ca e mai bine asa...desi, nuami eu stiu ce a fost in sufletul meu in zilele alea!° Copii au calarit, au vizitat o pestera, au hranit animalele, au facut party! Intr-un cuvint, au venit f incantati!
Asa ca, Oana, nu dispera!!!
In noaptea dintre 23-24 iunie vor innopta in gradinita, iar pe 11 iunie au serbarea de vara! Sa speram ca se va si incalzi, pt ca acum la noi sunt 10-12 gr ziua! Iar noaptea facem cald, ca in mijlocul iernii!
Noi avem numai 2 dinti schimbati.
Am intrerupt cursul de dans, pt ca vom pleca in vacanta curind!
Acum ne uitam dupa ghiozdan. Si mandra stie exact ce vrea, asa ca misiunea e si mai grea, ca nu gasesc ce am primit "comanda"
Altfel, la sfarsitul lui iunie intentionam sa plecam la mare in Italia, iar apoi sa venim si in tara!
As vrea sa urez La multi ani! tuturor copiiilor care s-au aniversat de la ultima noastra interventie! Sa fie sanatosi si sa-si bucure parintii!
CristinaT spune:
LA MULTI ANI copilasilor nostri. Sa ne traiasca si sa fie sanatosi, norocosi si fericiti !!!!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Bobita spune:
La multi ani copilasilor, sa aveti numai bucuri.
Felicitari mamelor curajoase care si-au lasat puii in tabere.
Maria o data prin iarna a plecat 1 sapt. fara noi, la matusa in Brasov, iar dupa 3 zile incepuse sa plinga ca ii este dor de mami si tati. Nu stiu ce ar face daca ar singura printre straini.
oanagabriela spune:
Eu am revenit acasa (dupa 3 zile plecata cu serviciul), copilul vine abia miine...Nu mai am deloc rabdare, si nici nu avem nici o veste despre copii (dupa regula: nici o veste, totul merge bine). Trebuie sa-mi fac curaj, mai am de asteptat pina miine la ora 5 dupa amiaza...Casa este asa de goala si parca nu am nici un rost...Ieri seara a fost chiar o mare furtuna, ma gindesc ce a fost in sufletul copiilor...Dar ce puteam face, toti cei 28 de copii din clasa ei au mers...Iar profesoara mi-a spus ca in cei 20 ani de cind organizeaza aceste tabere (in acelasi loc), a avut doar citeva cazuri cind parintii au fost obligati sa-si ia copiii inapoi...Noi am scapat pina acum. Ma bucur ca mai am doar o noapte si o zii de asteptat.
Va mai dau amanunte miine seara.
Noapte buna.