as vrea sa aflu cateva impresii, daca a luat cineva si cum s-a simtit, a sesizat ceva o imbunatire..?
daca este borcanelul alb cu niste floricele pe ea, eu am luat in toamna asta. am luat in aceeasi perioada si echinaceea. nu stiu daca ele si-au facut efectul, dar cel putin racita nu am fost toata iarna...poate e doar autosugestia, dar mie mi-a facut bine (pe principiul ca nici rau nu mi-a fost...)
Eu am luat Imunostim , in doua transe chiar .
Ma simteam foarte slabita si obosita , imi era foarte somn seara ,abia imi tineam ochii deschisi .
Prima cura am facut-o in toamna si a doua in primavara .
Nu am racit deloc , si ma simt excelent . Nu mai sunt obosita , ba chiar pot spune ca sunt plina de energie , intreaga zi .
p.s.Si eu tot in combinatie cu Echinaceea am luat
Sanatate multa
multumesc Cognos si Sununki, da asa arata si borcanelul din care iau eu, e alb cu floricele si contine si echinaceea, l-am primit din Ro insa e facut in USA.
Abia am inceput sa iau, insa fiidca nu mi l-a recomandat nici un medic si il iau eu din proprie initiativa, va intreb tot pe voi cat timp este recomandat sa-l iei, o luna, 3 luni, voi cat timp l-ati luat?
pana am terminat borcanelul...
cred ca luam o pastila pe zi, deci vreo luna de zile am tot luat...oricum, cred ca poti lua pana la 3 pastile pe zi, n-are ce sa-ti faca rau, doar sunt plante...
Foarte, foarte bun! Pe mine, alaturi de alte masuri, m-a scapat de o cistita care ma chinuia de 1 an de zile!
Theiutapoze cu Nicolas
Imunostim contine si echinacea. Pe langa uncaria tomentosa (gheara pisicii). Este excelent.