Dieta de 13 zile
Raspunsuri - Pagina 6
an-k spune:
Mi-a adus sotu niste fursecute specialitati mexicane. Asa ca m-am porcit cu 2.:((. Toata munca mea. Dar tin in continuare si acus imi fac si un ceai de slabire ca nu am iesit afara cam de mult. Aaa si mai erau facute si cu alcool ca se simtea bine
uffff. Ce rau imi pare. Parca as intrerupe Daneza si m-as apuca de 1200 calori cu care sora unei prietene a slabit 20 kg in vreo 5 luni.
Sfatuiti-ma ce sa fac va rog.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
lorelaim spune:
Ica1975 - eu am tinut 11 zile si jumatate dieta daneza si am slabit 5kg, apoi am facut pauza 2 sapt în care am reusit sa "stagnez" si am tinut 14 zile dieta Scarsdale si am mai slabit 5kg. Varza de Bruxelles am cumparat-o înghetata si pur-si-simplu am fiert-o si am pus un picut de sare pe ea si am mâncat-o.
Un lucru am remarcat - cu cât mâncarea este mai fada cu atât nu mi se mai face "dor" de ea :-) Am observat ca aceste diete mi-au educat stomacul sa "ceara" cantitati mai mici de mâncare. Se pare ca cu cât manânc portii mai mari cu atât vrea mai mult... e elastic... ca un "sac fara fund".
Sa nu uit: pe tot parcursul acestor diete eu am luat multi-vitamine si minerale pt a nu-mi spolia organismul de ceea ce-i este necesar.
Cu cât este mai cald afara cu atât este mai usor sa manânci mai putin si sa bei apa mai multa.
Cei doi litri de apa plata trebuie bauti de-a lungul întregii zile - aprox 250ml la 2h. Este bine ca apa sa fie la temp camerei. Chiar dupa încetarea curei de slabire continuati sa beti zilnic 2l de apa plata.
Daca nu manânc dupa 6 seara si în cursul zilei portile de mâncare sunt decent de mari reusesc sa ma mentin chiar daca manânc zilnic pâine cu unt si ciocolata. Bineînteles ca manânc si rosii, ardei, oua/carne, mere, capsuni, portocale, etc. Nu prea manânc mâncare gatita ca nu-mi place :-( Prefer salatele si tot ceea ce-i super-rapid de încopit.
Bafta!
JARMO spune:
Incep si eu cura daneza de maine, impreuna cu sotul meu . Saracutul de el, in loc sa manince o bucatica buna de friptura, va manca pachetelul facut de acasa , insa a zis ca vrea sa slabeasca iar eu il incurajez pentru ca e super bine si pentru mine, nu va mai trebui sa-i gatesc mancarica buna iar eu ... sa-l privesc cum o savureaza, asa ca ... la drum !
Ica 1975 spune:
LORELAI, multumesc pentru info, ai dreptate cu stomacul, cu cat ii dai mai mult cu atat cere "tot mai mult". Ma bate gandul sa tin Scarsdale, insa dupa 2 saptamani de pauza, sau poate chiar mai devreme, depinde mult de cum o sa ma simt dupa dieta daneza.
Eu sunt innebunita dupa inghetata de cacao cu ciocolata si caramel, in general dupa cacao si caramel, si nu ma vad traind fara ele definitiv ![]()
Noi
Ica 1975 spune:
quote:
Originally posted by an-k
Mi-a adus sotu niste fursecute specialitati mexicane. Asa ca m-am porcit cu 2.:((. Toata munca mea. Dar tin in continuare si acus imi fac si un ceai de slabire ca nu am iesit afara cam de mult. Aaa si mai erau facute si cu alcool ca se simtea bine
uffff. Ce rau imi pare. Parca as intrerupe Daneza si m-as apuca de 1200 calori cu care sora unei prietene a slabit 20 kg in vreo 5 luni.
Sfatuiti-ma ce sa fac va rog.
Depinde de tine, daca simti ca slabesti cred ca poti sa continui, desi in dieta este specificat sa nu ne "delectam" cu altceva, ca cica nu ar mai avea efect. Vad ca tu bei ceai de slabit, probabil antiadipos, dar avem voie?
Noi
bufi spune:
Fetelor tot ce vreau sa va spun este ca azi este ultima zi de dieta, in conditiile in care ieri am fost la padure si am mancat si putina branza, dar in rest am tinut-o ca la carte. Ce s-a intampplat? AM SLABIT DOAR 3.5 KG!!! DE CE OARE??? Am tinut-o ca la carte, am baut apa, am mancat tot, nici nu am eliminat si nu am inlocuit si cu toate astea...Sincer sunt putin dezamajita, in conditiile in care ce am citit spunea de minimum 5 kg...dar probabil ca atat a vrut organismul sa dea jos...ofofofofofof
Este recomandat sa ma apuc de o alta dieta imediat sau sa mai las un timp de respiro...normal sa mananc controlat...
Ce dieta as putea sa mai tin dupa dieta daneza?
Va urez succes la toate!
Julia
Mirrella spune:
As tine si eu dieta asta daneza ,dar alaptez, credeti ca se impaca amandoua????????...ca asa m-am saturat sa arat asa.......
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by Mirrella
As tine si eu dieta asta daneza ,dar alaptez, credeti ca se impaca amandoua????????...ca asa m-am saturat sa arat asa.......
Nu, nu cred ca ar fi o idee buna in conditiile in care tu trebuie sa te hranesti f bine pt a asigura un lapte de calitate bebelusului. Dar decizia este a ta.
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
Happiness_4_us spune:
De maine si eu subscriu pentru dieta daneza. Doamne ajuta sa pot da jos cateva kg, nu mult, cam 4-5 mi-ar fi suficiente. Pe langa dieta, as vrea, daca nu o sa fiu prea lesinata de foame, sa sar si cateva corzi ptr ca astea ard si ele caloriile!
Bafta in continuare celor care o tin!
Nana Motoc
Nunta noastra!
an-k spune:
Mirela, eu nu am tinut nimic cand alaptam si rau imi pare. Dar daneza cu alaptatul nu se impaca. Daca vrei sa tii o dieta care sa iti pemita necesarul pentru un laptic de calitate tine Montignac. E un subiect aici pe DC cu el sau WW la care sa adaugi cateva puncte in plus pt ca alaptezi. Dietele stricte clar nu sunt pt perioada alaptarii. Aaaa si sa nu cumva sa renunti
, o sa-ti para raaaau, iti spun din experienta pt ca la 4 luni nu mai aveam lapte dar mi se formase in cap- de'acu o sa pot tine dieta. Am baut toate ceaiurile posibile pt a alapta. Dar pt aceasta idee de slabire pe care o aveam in cap ma invinovatesc si acum. Va pup si multa sanatate tie si lui bb.
Ica nu am oprit chiar am ramas placut impresionata cand am constatat de dimineata ca in 8 zile de Daneza am pierdut 4 kg, mai am 5 sper sa mai pierd macar 2 hai 3![]()
Va pup si succes la dieta!