Dieta de 13 zile

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Hello, hello

Eu spun ca dieta aste este tare buna, mai ales ca ma simt mult mai bine, ma misc altfel, in conditiile in care sa nu va imaginati ca eram foarte grasa...am 1.55 si aveam 56 kg...dar nu se vedea ca eram grasa, ce ma deranjau erau burta si picioarele...asa ca m-am apucat de dieta daneza...acum am 53 kg si vad ca saptamana asta nu s-a intamplat nimic...mai am din dieta pana luni, inclusiv...nu sunt ingrijorata deoarece stiu ca fiecare organism raspunde intr-un fel si ce mai stiu ca si dupa terminarea dietei mai slabesti...din experienta altora...

De completat ca in zilele in care nu se bea cafea, ci ceai, eu am baut cafea...si sincer nu cred ca am facut rau...restul am respectat

Tot inainte!

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Super adresa....mi-am luat tot ce era acolo....mi le listez ..trec la cumparaturi..si de luni..la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu tot nu m-am lamurit cu spanacul asta.Nu as putea sa mananc altceva?O salata de legume?

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Nu cred ca merge inlocuit spanacul, daca mergea ni se dadea alternativa. Iar in loc de cafea cred ca merge ceai negru..........

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

morcovu' tre neaparat ras sau poate fi rontait ca atare?

zaharu tre neaparat cub sau poate fi o linguritza? si de care zahar? rafinat sau brut? de sfecla sau de trestie?

ouale ce gramaj tre sa aibe? (mici, mari sau medii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela_22 spune:

Buna curajoaselor, sau ambitioaselor
Tare as vrea sa ma apuc si eu si parca acum citind ce ati scris voi parca mai tare imi doresc. trebuie sa slabesc in jur de 4-5 kg.
Am o intrebare pt fetele care au tinut-o sau o tin : daca elimin ceva (spre exemplu nu-mi place telina) se intampla ceva?
Multumesc si sper de maine sa ma alatur voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Eu am reusit sa o tin numai 7 zile timp in care cred ca am slabit 4-5 kg. Nu mai tin minte. Nu are rost sa te stresezi daca vrei sa inlocuiesti/elimini ceva. Personal cred ca e o prostie sa crezi ca daca inlocuiesti spanacul cu salata verde se termina tot "efectul magic". Sigur ca daca il inlocuiesti cu salata de rosii si castraveti si mai pui si un pic de brinza incepe sa se simta diferenta.

Ce vroiam sa spun este ca dieta se bazeaza clar pe eliminarea carbohidratilor, nu totala ca la Atkins (vezi painea prajita dimineata) dar oricum reducerea carbs e drastica. De-asta se si numeste "schimbare de metabolism".Cind reduci/elimini carbohidratii din alimentatie (orez, paste, dulciuri, paine, majoritatea legumelor mai ales cele colorate, legumele verzi contin cel mai putin numar de carbs)se intimpla urmatoarele 2 lucruri:

1. Organismul retina mai putina apa (carbohidratii ajuta la fizxarea apei in organism) de unde rezulta si pierderea in greutate rapida si spectaculoasa la unele persoane.

2. Nivelul de insulina se regularizeaza, nu mai "poftesti" carbohidrati, pofta de mincare scade.De-asta se numeste si "de schimbare de metaboliam".Practic corpul tau se "curata" de toate relele pe care carbohidratii rafinati (Paine alba, paste, dulciuri)le-au indus. e un fel de dezintoxicare. Si bineinteles ca daca imediat dupa cura incepi sa maninci pizza sau prajituri pui la loc.In mod normal nu ar mai trebui sa poftesti la ele, dar pentru multe dintre noi aceste "pofte" sunt si de natura psihologica, nu neaparat induse de cerintele organismului (vezi: maninc ca ma plictisesc, maninc pentru ca sunt convinsa ca o prajitura inseamana sa-mi fac o placere, nmaninc ca sunt nervoasa, etc,)

Nu vreau sa dau lectii nimanui mai ales ca nu sunt doctor si nici macar in pozitia de a da sfaturi, dar sincer nu are rost sa va ingrijorati daca nu va place spanacul sau nu beti cafea.

Spor la pierdut kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Georgia, dupa ce am citit ce-ai scris, imi vine sa ma apuc de cura chiar de luni. Insa nu stiu daca rezist, ptr ca problema mea o constitue de fapt portiile si nu carbohidratii de care ma pot lipsi aproape cu usurinta. Cum spanacul nu-mi place, nu stiu daca pot rezista cu 2 oua si o rosie, dar poate ma motivez psihologic: "imi place spanacul, imi place spanacul..."

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgia2 spune:

Mie mi-a fost greu sa urmez cura pentru ca tot timpul ma concentram la ce trebuie sa maninc si in consecinta imi era foame in continuu. Eu cred ca atita vreme cit incerci sa maninci la prinz si seara un gratar (200g) cu salata (orice fel de legume) sau cu legume pe grill, nu ai cum sa nu slabesti.Daca maninci dimineata poti sa-ti faci omleta din albusuri de oua cu brinza slaba sau cereals (ai grija sa nu aiba mult zahar si sa aiba mult fiber). Eu din pacate nu maninc dimineata asa ca nu prea am idee de meniuri de breakfast. sper sa rezolv si problema asta curind...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

mai fetelor felicitari!!!! va admir ca aveti asa vointa.rezultatele dietei suna tare bine....si tare m-as baga si eu sa incerc numai ca-mi este teama ca nu voi putea 13 zile.
eu cand am ramas gravida aveam 67 si cand am nascut( cu cateva zile inainte m-am cantarit )veam 106.
alexandra are acum 17 luni pana acum am ajuns la 72.800 de o luna de zile am intrat intr-o dieta cu tarate .a dat rezultate incepusem cu 76.800 am ajuns cum am mai spus la 72.800.Sincera sa fiu is multumita dar asa ce m-am saturat de tarate ... is acrita .ma tenteaza tare dieta daneza.
mai astept totusi cateva experiente de la fetele care au inceput-o deja..
am sa anunt cand am sa ma apuc de dieta .pana atunci is cu ochii pe voi ,va tin pumnii si sa slabiti mult.
nico

Mergi la inceput