Dieta de 13 zile
Raspunsuri - Pagina 3
Luna75 spune:
Succes fetelor ! Eu inca stau pe deoparte,cugetez,ma informez si poate intru si eu in randurile voastre in zilele urmatoare.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
szivarvany spune:
Hello si de la mine !
Eu incep de duminica daneza, am mai tinut-o acu` 1 an si slabisem 5 kg. Sa vedem acum !
Succes la toate si spor la teaba ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
lena spune:
fetelor vad ca in ziua 5 nu e cafea la micul dejun si eu nu pot traia fara ea
si vad ca in ziua 7 e ceai, ala nu-mi place de nici o culoare
exista vreo modificare...adica sa poti sa inlocuiesti ceva p-acolo...si codul iarasi nu pot sa-l sufar, nu se poate ton in loc de...ca ala e delicios 
Lena si t-rex Freya
ligeea spune:
N-am citi-o bine dar eu stiu ca in fiecare dimineata era cafea .Paine nu e, sa nu ne-ngrasam , dar cafea stiu ca e. Codul e f. bun daca il fierbi cu un pic de vegeta si apoi pui un pic de lamaie si piper . Sare dupa gust.
Pt. mine e nasol , ala mic mi-a zis azi ca supa nu e buna , ca n-am gustat-o . Pe baricade in contnuare
Carmenbr spune:
Ieri am pierdut doar 100 gr. Cam putin...
Azi e a patra zi. Inca pe baricade...
Mamagiuliei, daca ai tinut-o complet, adica toate cele 13 zile anul trecut, n-o repeta anul asta.E necesara o pauza de 2 ani. Daca nu ai tinut toate cele 13 zile poti s-o repeti.
Pt Ligeea, Lena..uite linkul. Puneti voi www in fata si cititi acolo ce se poate inlocui si ce nu.
.weight.addr.com/DD.html
Bafta,
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
Denise spune:
Da, se pare ca dieta "lucreaza" destul de bine; azi dimineata aveam inca un kg. minus. Succes!
Artemis1578 spune:
Am tinut si eu dieta asta acum un an. Am dat jos f frumos exact de unde imi doream: burta ( a se intelege "colacelul" ). Si incapeam in haine. Nu am slabit 10, 12 kg cat se zice, insa am dat vreo 6. Eram fericita ca auzisem ca ti se miscoreaza stomacul si nu mai poti manca asa ca inainte. De unde! Imediat cum am mancat chestii normale am pus kg la loc plus inca vreo 2 ca sa fie treaba buna. Nu cred ca se intampla tuturor, eu asimilez si aerul daca inspir cu pofta, asa ca ma gandesc serios sa mai tin dieta acum in inceput de vara ca sa intru in pantalonii de in, iar apoi ma voi duce direct la nutritionist!
Ma bucur sa vad ca mai sunt curajoase.
Mai grav e ca am avut inca o tentativa acum vreo luna si a doua zi m-a luat cu lesin. 

Si am abandonat.
Hai ca incep de saptamana viitoare! Sa imi tineti pumnii. Sunt tare curioasa cat slabiti si voi. POate voi fi mai motivata. 

Anka
si Ubitu 
JARMO spune:
Fetelor, ce ati facut in zilele 5 si 7 , ati baut sau nu cafea , ca eu nu rezist fara ea ? As vrea si eu sa incep aceasta dieta, insa ma retin aceste zile fara cafea , sa o incep sau nu .Am intrat pe adresa data mai sus de Carmenbr , insa totul e in engleza si nu inteleg o boaba , mai exista si alte adrese ?
Multumesc !
korinna spune:
Buna fetelor!!
De luni vreau sa tin si eu Dieta asta.
Duminika o sa ma duc sa-mi cumpar tot ce-mi tb pentru o saptamana intreaga.
Faza de dupa...e ca..nu tb sa te arunci in ciorbe si alte chestii..mancarici..placintele..ci sa mergi cumva pe un regim Montignac de mentinere.
Eu am tinut Scardale de cateva ori.De fiecare data am dat cate 6-7 kg jos.Asa ca am slabit atunci in total 26 kg...dar mi se acrise de regim si gratare....Asaa ca...am pus mare parte la lok.Acum vreau sa incerc asta.As avea nevoie sa dau jos cam 5 kg.
Asa ca de luni as vrea sa ma primiti in randul vostru.Si eu ma gandesc ca o sa fie nasol fara cafea..nu inteleg ce rau poate face.Stiu doar ca....cofeina..da senzatia de foame.....!!!
O zi buna..si curaj si rabdare celor care deja au inceput-o!
mobriq spune:
link-ul dat mai sus ii f bun pt slabit , nu numai pt dieta daneza (care de fapt nu m-a interesat) ... io l-am studiat cand am slabit 25 de Kg , pe care le-am pus inapoi cu sarcina si din care pastrez cu mandrie 15 de peste doi ani.
ce vreau sa spun este ca situl are si varianta romaneasca:
.weight.addr.com/ro/index.html
puneti voi www in fatza.
sa slabiti frumos si sa nu mai puneti la loc!