Dieta de 13 zile
Raspunsuri - Pagina 2
Carmenbr spune:
Si eu am inceput aceasta dieta ieri deci azi e a doua zi. E greu, dar nu imposibil.
Eu am gasit varianta in limba engleza si acolo nu spune despre morcov ras ci morcov gratinat. In rest e identica cu ce a scris Bufi. Iar cand e vorba de telina, e vorba doar despre partea mare alba, de radacina. Spun asta deoarece aici in State telina pe care o gasesti e doar partea verde de la suprafata. Se zice ca daca nu gasesti radacina, atunci o poti inlocui cu partea verde.
Nu se poate repeta mai repede de 2 ani pt ca e foarte dura, cele care au incercat-o au spus ca schimba metabolismul, iar cu asta nu te poti juca asa des. Dupa ce tii dieta nu ar mai trebui sa te ingrasi, cel putin 1 kg, dar in general ramai la aceeasi greutate. Dispare senzatia de foame. Acolo unde eu am citit despre ea, se zice ca slabesti intre 5-12 kg depinde de organism. Insa daca vrei sa slabesti mai mult, trebuie sa tii in continuare un alt regim de viata, numit regimul caloriilor negative daca nu ma insel. Cei care au continuat cu acel regim au slabit pana la 20-30 kg intr-un an.
Ca sa nu fac reclama, duceti-va pe google, scrieti danish diet si cititi acolo.
Bafta,
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
Luna75 spune:
Carmen,cum ai mancat spanacul?Fiert sau crud? 4OOg.nu e prea mult ?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
bufi spune:
Incerc sa raspund celor m-au intrebat si anume, azi am o saptamana de cand am inceput si pana acum am slabit doar 3 kg, ultima zi este LUNI inclusiv...ati vazut ca am inceput-o de miercuri...Nu stiu daca este bine sau rau, referitor la cate kg am slabit pana acum. Din ce am auzit si eu, se pare ca de acum se slabeste mai mult si sper sa fie asa...Recunosc si eu ca este greu de tinut, dar daca nu avem alta solutie.
Ieri a fost o zi grea, ca nu am avut nimic de mancat pana seara.
Pe de alta parte ma simt mai bine deja, ca am mai scapat de niste kg si mai mult de atat ce-mi place ca-mi este foarte sete si beau multa apa.
Julia
ligeea spune:
Eu sincera sa fiu l-am mancat din borcan ca eram la servici. Ideal e sa-l fierbi putin si sa-i pui un pic de lamaie
Ica 1975 spune:
Felicitari celor care ati reusit sa tineti dieta. Eu am tinut 3 zile acum 6 ani si nu pot spune c'am slabit prea mult atunci. Acum chiar as avea nevoie sa scap de cat mai multe kg rapid, insa nu prea ma incumet la dieta daneza.
Spuneti-mi si mie spanacul il fierbeti si adaugati putina sare si lamaie? Sau fara sare? Daca nu beau cafea, o pot inlocui cu ceai negru/verde sau mai bine beau doar apa?
si spor la slabit
Noi
Carmenbr spune:
Fetele, eu am luat o conserva de spanac si era deja fiert, asa ca l-am mancat asa cu sare. Ideea cu lamaia o sa o aplic data urmatoare cand o sa am de mancat din nou spanac.
Eu in doua zile am slabit 1,3 kg. E super, dar greu de tinut....mama, mama. Duceti-va pe google cum v-am zis, puneti danish diet si cititi acolo mai multe detalii. Poti sa adaugi sare, condimente cate vrei, sa-ti faci mai gustoasa mancarea. Nu poti inlocui cafeaua cu ceai, nu stiu de ce. Eu am tendinta sa cred ca tipa care a initiat aceasta dieta e de origine romana, ca spune ca prima data cand ea a citit de aceasta dieta a gasit ceva in limba romana si mai stie si de tuica, care sa fim serioase nu e cunoscuta de un americam, ei mai repede stiu de palinca, nu de tuica. Duceti-va in dreapta unde sunt step-urile, luati-le la rand la citit si o sa aveti o imagine mai clara asupra dietei.
Bafta multa si tineti-mi pumnii sa pot sa tin dieta cat mai mult timp (ca ma cam indoiesc ca o duc la capat!!!
),
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...aproape!
Luna75 spune:
Carmen,daca te-ai apucat,nu te lasa !!! Fii tare si incearca sa tii dieta. Cand simti ca vrei sa renunti,intreaba-te:
Vreau sa raman grasana ? Sa nu ma pot imbraca in tot ce imi doresc ? si altele de acest fel si atunci nu vei renunta.
1,5 kg.e bine pentru ca sa iti dea mai mult curaj,mai ales daca e adevarata treaba ca se slabeste cel mai mult din a doua saptamana.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
an-k spune:
Sunt in a 5-a zi de daneza si merge super. Deja arat altfel dar eu iau ultima masa la ora 5-6 maxim. Si mai fac si putina miscare chiar si daca numai abdomene ca nu am prea multa energie, dar fac. Va spun vinerea viitoare cat am slabit.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Denise spune:
Fetelor, ma primiti si pe mine? In disperare de ..kg., mi-am propus si eu sa incep aceasta dieta. Am inceput de ieri si....surpriza!! Azi dimineata, am observat ca Am "aruncat" deja 2 kg., deci sunt super-motivata. Probabil ca, la inceput, se elimina apa si pierderea este mai accentuata. Oricum, merg inainte si o sa va tin la curent cu "performantele" mele. Succes!
ligeea spune:
Pai , gata . Am inceput si noi. Eu si prietena despre care v-am vorbit cu bulimia. Cand nu e nevoie de cateva kg in minus?Mai ales ca din cauza spondilolizei stau prost cu miscarea .
La inceput e greu , dar dupa cateva zile nu mai ti-e asa foame.va spun din experienta. Ideea e sa te hidratezi f . mult , ca sa elimini si tpxinele din organism .De ajutor e sa ai tot timpul si o ocupatie care sa-ti distraga atentia de la mancat. Televizorul nu e indicat decat pe concursurile de miss(nu stiu de ce , dar eu cand ma uit la TV imi vine sa rontai cate ceva )
va tinem la curent