Bebelusi de ianuarie-februarie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

quote:
Originally posted by alina80

Am tendinta sa uit de mancare cand gatesc, in nici un caz cand trebuie sa pap!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Ha ha ha - eu fac la fel cand fierb apa plata pt biberon - plec din bucatarie si uit de ibric pe foc - si ma trezesc cand scade aproape de tot !
Ti-am zis eu ca suntem virusate amandoua. Dar macar tu te-ai specializat in tinut bebelul in bratze la PC - la mine nu merge ca incepe sa se foiasca - nu stiu cred ca nu-i place pozitia. O pun in pat langa mine si incepe sa scoata tot felyul de sunete ca vede ca nu-i bagata in seama. Ea nu are nici o problema nu vrea in bratze in schimb s-a invatzat sa fie cineva mereu cu ea si daca nu doarme se socializeze - joaca, vorbit, cantat, gadilat, etc.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare!

Am ajuns si noi intr-un final acasa. Tiberiu e marait, asa a fost toata ziua, dar deh saracul... am alergat azi prin tot orasul.
Tata e muuuult mai bine, s-a dat jos din pat, s-a plimbat putin, a mers la toaleta (lucru important). Nu i-am spus exact ce a avut ci doar ca a avut o apendicita cu complicatii.

Tre' sa citesc din urma si revin.

Am pus cateva poze cu Tibi, facute acum putin timp.

Ah da, a mancat si Apfelbrei-ul de la humana. Adevarul e ca are un gust bun.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

La MULTI ANI bebeilor nascuti astazi!Ura, am adormit gangania! Grea zi am avut cu gaza mea.
Daca tot a dormit ea 2 ore acasa, pai pe drum spre parc si in parc m-a facut de comanda.. Adica eu sunt ca o gaina leshinata acum. Ne-am intalnit cu fetele: Cata cu Bia (Cata, multam pt poze, dar ai vazut ca si eu ti-am facut poze meseriase cu Bia) si Nicole cu Daria cea cumintica. FEtele cele mici cuminti si dragute, dar Ana mea vreo ora a tinut-o in scandal din toti plamanii! Si pozitiile de papa sunt ceva improvizat la disperare ca nu se mai potolea. C red ca asa ii dau si acasa cand nu am solutii.
Silvi, tu cat faci pana la parc de ai plecat la 11.30 si te-ai intors la 12.30? Eu am mari probleme cu fata, carutul si plimbarea.. SI pana la 6 luni cand va sta in fund nu intrevad solutii! NU sta treaza in carut nicicum. Eu fac 20 de min pana in parc in mers super rapid. Azi pana la jumatea drumului am tinut-o in carutz cu maraituri, dar apoi a dat in urlet isteric si m-am resemnat sa iau fata intr-o mana si sa imping carutul cu celalta! IN parc cred ca mi-a dormit 15 minute, in rest am tras de ea mai mult in brate. Noroc ca la intoarcere, obosita de la cat m-a frecat de ma treceau toate apele, mi-a adormit. Toata distractia a durat de la 12.30 la 4. Ufffff si la cantar tot nu se vede. Felicitari pt kilogramele pierdute! La cat mai multe.
Irina si mie Mario mi se pare solid, in nici un caz "obez". Dar toti bebeii nostri mai grei, par voinici nu grasi. Ana mea e o pufoasa usoara in schimb, seamana cu mine. Toata viata am trait la 48-50 kg si nu ma credea nimeni. Asta fiindca am oase usoare. Acum ca am inaintat in varsta, ori s-a ingreunat grasimea ori oasele, ca am 64 si nu sunt inca obeza. Iar cu diversificarea......noua nu ne plac nici fructele, nici legumele, in schimb lapticul, parca e din ce in ce mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

AnaSebe, mortale pozele, sa nu te superi ca nu spun intai de fii-tu, dar salteaua e minunata! Asa ceva chiar n-am vazut. Saltea cu cap de urs. Beton. Cred ca Tibi e terminat de placere. Sanatate tatalui tau! Se face el bine pentru nepot! Anul trecut in februarie cand il plimbam pe tata pe la urgenta cu tomografii si minuni, tot plangea sa-i fac iute un nepot sa se bucure si el (el are de vreo 3 ani aproape o forma de cancer de sange, dar ii merge bine de tot pe citostatice). SI m-am executat rapid, l-am cunoscut pe Radu si i-am facut-o pe Ana. Nu exagerez, dar pe langa noi, cel mai fericit e tata! NU mai are timp de boala, ca o are pe Anuka noastra. Ar sta non stop cu ea. El e cel mai rabdator.
Diana, Peter mie nu mi se pare mic. Cred ca si el e cu oscioare usoare.
AlinaMAttei. IN ciuda parerii fetelor care au divesificat destul de devreme, eu ash zice ca poti sa mai astepti linistita ceva timp. CU atat mai mult cu cat Carla a crescut asa de bine. Si la cat de barosana e, cand incepi poti sa sari lejer peste cereale. Eu am inceput la 4 luni, din motiv de luat prost in greutate (desi nu se vede pe ea, cum tot spun fetele sa nu ma plang). Si cerealele nu le tolereaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

AnaSebe, zic si eu ca Bee, e super salteaua. Parca as sta si eu pe ea.Cred ca e un fericit Tibi cand il asezi acolo.
Bee, nici mie nu mi se parea Peter asa mic, dar am intrat in panica cand am vazut ca lumea se minuneaza ce mic este. Dar are el timp sa creasca mare si frumos.
Giova si mie mi se pare ca seamana Peter cu Marco. Si tortul de bezea e ala din poze. Merita sa il incerci. Uiti de cura dupa prima lingurita.
Alina, tu intrebai de aer conditionat. Noi avem si il folosim la greu. Doar ultima saptamana nu l-am folosit ca a fost frig afara. Asa ca daca vreti sa va puneti nu ezitati. Parerea mea.

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasebe ma bucur ca e mai bine tatal tau.
pozele sunt superbe, tiberoiu mare si frumos.
misto salteluta, am vazut-o si eu la Miniblu.
eu ma tot cert cu al meu in privinta jucariilor, caci nu ma lasa sa iau multe .
Bee lasa ca si al meu mi-a facut niste crize acum, colicii cred. mi-a adormit in brate.
Diana cand sta clau cu bebicul ma apuc de tort.

fetele, i-am ascris un sms Ioanei, dar nu mi-a raspuns.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Fetelor, unde vizionati voi pozele astea pe contul comun? Ca as vrea si eu sa-mi clatesc ochii.

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Simo Activeaza-ti mesajele private din meniu si iti trimitem contul si parola.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by sim0

Fetelor, unde vizionati voi pozele astea pe contul comun? Ca as vrea si eu sa-mi clatesc ochii.

simo si clara (13 februarie 2006)
poze Clara

activeaza-ti PM si-ti trimit user-ul si parola.
atunci vei putea face si tu un album cu Clara.

partea stanga scrie Meniu, acolo intri la mesaje private si-l activezi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Multumesc ca m-ati ghidat.
Cred ca le-am activat.
Ia sa vedem.
Pozele noastre sunt mai neclare pt ca sunt facute cu un jaf de telefon mobil...nu am camera digitala
Da o sa le pun asa cum sunt.

poze Clara

Mergi la inceput