Ai nostri ca brazii (ian-feb 05) - 16

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

V. Erica, noi i-am facut Priorix-ul si nu a avut reactii adeverse, sau cel putin nu unele vizibile si detectabile. Pupici si sanatate multa Ruxandrei.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ubi, pozele le-am facut in IOR (acum se numeste Al. Ioan Cuza), eu ies aproape numai aici ca e vis-a-vis de casa mea, cobor din bloc si intru in parc, care e mare, frumos si cu lac. Mai mergem in Carol dar numai cand ne intalnim cu Simona Dinca si cu Eleonora, ca sa fie la jumatatea drumului. Dar, intr-adevar, e oribil la nisip, are de ce sa-ti fie groaza. Cand ajung cu el acasa are si in pampers (fiindca noi nu cred sa scapam curand de el), isi da in cap, in ochi, suge pietricele si le scrasneste in dinti, plus multe alte dragalasenii din astea imprevizibile. Din pacate cred ca e o etapa oarecum obligatorie.
Dana, . Multumesc frumos, mi-a facut placere.
Amaya, merci mult de incurajari, am nevoie, esti o dulcica.

Fetele, maine dimineata am examen la filosofie, imi tineti si mie pumnii? Ca sunt paralela...si nici chef sa-l repet n-am. Offf, rau e sa fii fata practica si sa trebuiasca sa retii asemenea balarii!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, felicitari pentru "m" si mama. Ai vazut ca a zis pina la urma??ce credeai?
Mie acum rebe imi spune cind mama, cind tata. Lui Ta'su ii zice doar tata. Deci, eu sint si mama si tata

tomasa, bafta la examen!las ca te descurci tu. si eu ti-am admirat pozele. Ce mai fac simona si nora?

Erica, sanatate micutei!

Kris, Bia e o frumoasa!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Crinuta, trece timpul repede...:(

Dana, sanatate Ruxandrei!

Ubi, merci!

Dana, chiar e smecheras.

Irina, bafta la examen!

Kris, ce domnisoara mare ai! Zici ca are cel putin 3 ani cum e imbracata si ce scheme face ea pe canapea. Si cu basca rosie.:) Pupici de la Seb si mami lui!

Telegrafa, sunt grabita. Dar va citesc pe fuga.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai fetelor, ma stiti voi pe mine cum ma panichez. Ma si vedeam cu el la logoped....

Si eu am vazut si admirat pozele cu Tudor si Matei, dar si ale lui Seb.
Poate mai reusesc azi sa mai vad alte poze.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Kris, am vazut-o pe Bia. Mama ce eleganta si frumusica e.

Ubi, am inteles. Tinem pumnii sa se remedieze in curand.

pupici multi

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Iar ajungem pe pagina a doua?? Si e doar vineri, unde sunteti?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tomasa, multumesc pt poze. Sunt dragutzi copiii nostri. Apropo de greutate, sa stii ca si Matei are "numai" 10.3 kg, nu stiu insa si inaltimea. L-am cantarit miercuri cand am fost la dr cu el. Deci nu-ti face griji daca Tudor are aceeasi greutate, e normal pt varsta lor.
Eu sunt in CO medical pana marti caci mi-a fost f rau de la o viroza pacatoasa+ stari de disconfort in zona coledocului. Acum sunt sub tratament pt ambele probleme si sper sa ma refac caci e tare rau sa fii bolnav. Sper sa nu ia si Matei de la mine ceva, caci abia a trecut si el peste o boala asemanatoare.
Bubu,BDana, Ubi, Oana_cretu, Patricia, Crinuta multumim pt aprecierea copiilor nostri.
Tomasa, bafta la examen!
Kris, dulcica tare Bia. E asa draguta si vesela cu palariuta rosie pe canapea...
Crinuta,felicitari pentru primul MAMA!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Tomasa BAFTA MULTA!

Liviana Insanatosire grabnica!
Mai ce baieti mari aveti! Vladut are numai 7 kg si ceva, nu l-am mai cintarit de mult timp ca mi-e groaza.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Witchie a comentat Eurovision ieri si va comenta si miine:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76221

Felicitari! si Multa Bafta!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos