Nou stil de viatza (103)
Raspunsuri - Pagina 14
an-k spune:
Raport 80,9kg deci -4kg yupppy!!!

Delia felicitari pentru mersul pe bicicleta si eu tot mare' am invatat, adica acum 2 ani, si acum merg chiar bine, dar scaunul de bicicleta al coilului tot pe bicicleta sotului sta ca nu am curaj sa o tin pe Bia pe bicicleta mea.
Eu nu merg la sala, pentru ca stau 'la coada vacii' adica la tara bine bine(padure, lac, vaci si pasarele
- nici kiar asa dar aproape) si sala e deskisa doar seara de la 6 seara la 10seara cand nu mai e nici un autobuz si deabia de luna viitoare o sa pot conduce singura in masina ,asa ca am o eliptica acasa si fac la ea in fiecare seara, mai am un CD cu taebo si fac si abdomene.
Despre dieta, pentru ca mai e doar pana vineri nu renunt. Am slabit deja 4 kg aveam 80,9kg de dimineata. Asa ca sunt happy. sper ca sambata dimineata dupa dieta sa se skimbe prefixul si sa fie 79,9 macar
.
Pup.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
crystina spune:
Deliutza, mersi!
Is ocupata..vin acas pe la 6,30 si termin cu Lilly pe la 8 ..sala e deschisa pana la 10 noaptea..teroretic as avea timp, dar intre sala si treaba prin casa ..aleg curateznia! Se pune si asta la activitatzi fizice? ![]()
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Sabina spune:
Iar stagnez..............
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Delidana spune:
Crystina, se pune si treaba prin casa la activitate fizica, din pacate nu da aceleasi rezultate ca munca de la sala.

Violetik, nu te da batuta, uite si eu am fost la sala de 4 ori saptamina trecuta si o zi am alergat, deci in total 5 zile de activitate sustinuta, si tot n-am slabit, dar nu ma dau batuta, stiu ca rezultatele vin in timp si o saptamina e doar inceputul.
Meniul:
MD: 1 banana, cerale cu lapte de soia
P: paste integrale cu brinza Feta, salata
C: o amestecatura: 3 linguri de ovaz fiert, 200g piept de pui, citeva masline verzi si un ardei rosu totul taiat bucatele si amestecat cu o lingura de sos de rosii.
Intre mese: 1 mango, 1 guava, 3 mangostine, 1 mar si citeva smochine; 2 cani de ceai verde fara zahar sau alt indulcitor.
Am facut si 200 abdomene si m-am chinuit sa invat sa merg pe bicicleta vreo ora jumate. ![]()
Fetelor, am deschis capitolul cu nr. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76456" target="_blank">104.
V-am pupat.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
dara spune:
57 de kiiiileee!!!!
Pupicei!
Dara si Darisor
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"