Nou stil de viatza (103)
Raspunsuri - Pagina 13
leeloo2004 spune:
Buna ziua la toata lumea si LA MULTI ANI pentru cei care s-au sarbatorit ieri
!
La mine sariti cu
, cu
si cu ce alte
mai aveti ca eu raportez 77.4 kg in aceasta dimineata... E, asta e, nu se poate numai cu
, mai scap si vaca in porumb din cind in cind...
De azi incerc sa ma mobilizez din nou ca tare multe kg am de dat jos si uite ca a venit deja vara...in plus am primit un costum de baie superb pe care mi l-am comandat de la V's Secrets si tocmai ce mi-a sosit, nu mai zic ca peste 2 saptamini ma duc la Barcelona si as vrea evident sa-mi iau ceva hainutze!
Va pup si ne mai auzim saptamina asta...
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
zisaCami spune:
Buna fetelor,
Vin si eu la raport cu 62 de kg, desi nu am facut eforturi speciale, insa am inceput din nou sa beau apa. Asa ca mi-am revenit si nu mai apelez la dieta daneza, prefer sa o iau usor, am mai reusit o data si voi reusi si acum. Mi-am luat role si voi incepe sa merg cat pot de des in parc.
Delia, Anemona, Tzuni Ma bucur ca va place buburuza mea. 
Delia imi place cum suna si "gandacel". Revin mai tarziu pentru raspunsurile la chestionar.

Tzuni sa stii ca e o idee super, care ar da roade cu siguranta! Si chiar am sa o aplic!

Crystina La multi ani mamei tale! Ce mamica tanara ai! ![]()

Eftimie C nu am inteles ce ai vrut sa spui cu pirostriile!

Cami
szivarvany spune:
Repede la raport, ca am o groaza de tranziteee, so, cantarul mi-a aratat 71,400, deci ma mentin dupa o zi de daneza. Sa vedem peste o saptamana.
Va pup si imi cer scuze de acum, dar saptamana asta am un sef in ceafa si nu voi putea activa ...
si spor la treaba !!!
Daria &
Giulia (2004 08 16)
cookie spune:
Hello, hello!
La multi ani!cu sanatate si fericire tuturor celor sarbatoriti ieri!
O
speciala pentru Carmen, plus 30 de
dulci!
Io raportez 59,7kg...dom'le, greu mai e de dat jos acuma...parca vad ca pe mine ma apuca revelionul tot la dieta 
mamamariana spune:
"La multi ani!" sarbatoritelor de ieri si celor de mai inainte... Si probabil va trebui sa ii spun si lui Tzuni tot acum "La multi ani" pentru ca nu stiu cand mai intru saptamana asta???
Azi e ziua intai oficiala de impachetat. Asa ca ar trebui sa fiu la treaba... dar m-am gandit ca ar fi frumos din partea mea sa raportez greutatile mai intai.
Am mai dat jos 100 de grame. Adica azi dimineata aveam 71.6 kg. Imi vine sa o iau razna fetelor. Acu o luna jumate aveam 71.5 si m-am dus la mare unde am pus un kil si un pic... cat imi mai trebuie pana revin la normal??? Nu prea am facut abuzuri - singura chestie pe care o mai mananc din cand in cand e ciocolata cu 73% cacao. Am terminat-o pe cea din ROmania, dar am gasit aici la un magazin si mai pap cate un banutz din cand in cand (nu va ganditi ca exagerez...). In schimb, mananc mai mult cantitativ ca inainte. Simt si nu stiu cum sa reglez chestia asta pentru ca eu cred ca mi s-a largit putin stomacul. Voi incerca mai mult saptamana asta. Tare mult as vrea sa am sub 70 in momentul in care plec...
BTW, Delia - sefa, vreau sa iti spun ca probabil ca dupa ce plec, voi lipsi la apel o perioada pana voi avea cotetul meu cu internet cu tot. Sa nu ma dati disparuta. Voi reveni - PROMIT!!!
Acu ma duc la impachetat.
V-am pupat,
Mamamariana
an-k spune:
Nu am intrerupt Daneza, si nici ceai de slabit nu am mai baut pt ca am zis ca o abatere e suficienta. In fine m-am urcat de dimineata pe cantar si.... surprize surprize 80.9kg nu-mi vine sa cred, deja 4 kg. Mai am 5 zile in care nu ma abat deloc defat nici pana acum nu m-am abatut... doar ieri... in fine sunt super multumita. Poate de saptamana viitoare trec la categoria medie![]()
Moama ce e aici cu Daneza, succes fetelor si sa aveti cel putin rezultatele mele
.
Tzuni cum e cu grupele de sange? De cand am facut ca tine cu Daneza imi dau incredere ideile tale
Pupici tuturor!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
crystina spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru urarile pentru mami meu 
Pentru raport: iar ma mentin.
Mamamariana spor la impachetat? cand plecati?
Carmen, tu ce mai zici? Cum te mai simti? Motanicul Iustinel?
Delia,da-mi si mie vreu bici pe spinare poate ma impulsionezi nsi pe mine sa merg la sala din nou!
Zuzi, tu ce mai faci? Cum te-ai obisnuit cu noul program? E cuminte printesuca?
Ioana, pupici si multa putere! Lasa ca trece si perioada asta si poate revii la un program nu atat de obositor!
Tzuni te-am vazut in pozicile de la actiunea cu copiii..esti tare dulce si ai un par superb! Ce-ti face baby cat?
Mik o saptamana super! Ce-ai papt bun in weekend?
Cami, vazut mashinutza..uite sa stii ca io n-am vazut culoarea aia pe aici..aici mai toate sunt argintii. S-o stapanesti sanatoasa!
Ma grabesc sa-mi termin treaba..trebuie sa ajung la doctor azi..am un test de depistare a cancerului care este obligatoriu aici si pe care il aman de vreo 3 ani.
Pupici la toata lumea si mai revin pe seara!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
roxana1974 spune:
Rapid raportul: 60.3 ![]()
Azi e prima zi de Scarsdale. Meniu:
- D: 1/2 grepfruit, cafea, o felie de paine prajita
- P: 200 gr. sunca Praga de curcan, 2 rosii mici, pepsi light (inca n-a sosit)
- C: peste + salata de cruditati
Seara asta fac
si o tzar' de ridicari de craci si alte alea + masaj anticelulitic!
Ma tiu tare!
R-b
vidiazni, sticla
... dauneaza grav sanatatii...
Delidana spune:
Buna
Raportez si eu: stagnare, adica tot 67 kg. Domnul
ramine acolo pina reusesc sa misc acul cintarului. 
Eftimie C, La multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Carolinah, si eu m-am trezit azi dimineata cu o stare....n-aveam chef de nimic, de munca nici atit! Dar asta mi se mai intimpla lunea asa ca trece. Miine e marti, ce bine! ![]()
Tzuni, ce faci vrei sa ma ajungi din urma la kg ca sa nu ma simt singura? ![]()
Crystina, eu am crezut ca esti ocupata si de aceea nu mai mergi la sala si nu ne mai scrii...Haide, mobilizarea! 
Mariana, spor la impachetat si stai fara grija ca nu te scot de pe lista.
An_k, eu nu te sfatuiesc sa tii nici o dieta. Maninca sanatos si evita dulciurile pina cind reusesti sa ajungi la greutatea dorita. Daca faci si sport e si mai bine. Parca tu mergeai la sala, nu? Faptul ca sora prietenei a slabit nu stiu cite kile cu o anumita dieta nu inseamna ca si tu o sa slabesti la fel de usor sau la fel de mult.
Dara, am citit link-ul postat de tine, interesanta dieta Scarsdale si nu pare greu de tinut, dar micul dejun ma omoara, auzi tu grapefruit si o felie de piine si ceai (eu cafea nu beau).
Adica foamea! Ramin la principile mele si anume ca dimineata trebuie sa maninci!![]()
Eu marchez ziua de azi cu rosu in calendar: am invatat sa merg pe
si am reusit sa nu intru in masinile vecinilor parcate pe strada (desi am fost extrem de aproape
). Mai am niste probleme de ajustare, la oprire mai ales, trebuie sa invat sa pun frina inainte sa intru in gard.![]()
V-am pupat si va astept in continuare la raport!
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Violetik spune:
Raportez: iarasi stagnare. si nu pot intelege de ce, pt ca saptamina aceasta am mincat doar fructe si legume, fara ulei fara nimic. SI apa am baut mai mult de 2 l, de ce nu se da jos nimic? Si aerobica fac. Drept rezultat eri am fost la frigarui.
Ma tenteaza deja sa tin daneza. Fetelor cum credeti nu e prea dura pt organism? stiu ca sa da f mult jos si in mod normal e bine sa nu dai mai mult de 1 kg pe saptamina. Ce spuneti?
Lacri, tu cum ai slabit?