Nou stil de viatza (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Uite ca ma bag si eu in seama ca eram curiosa ce dieta o fi aia si va dau un link (Roxa sa nu te superi!)http://www.eva.ro/dietafitness/articol183.html

Scarsdale e o dieta interesanta.

Dara si Darisor

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara !
Eu raportez prima zi de daneza fara nici o abatere si nici nu am tentatii culinare :-)

O saptamana faina sa aveti si maine dimineata sa se umple lista de flori !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Prima la raport::

Datzi cu porci, cu rosii si cu ce mai intalnitzi ca de la 100 kg nu se clinteste limba cantarului. Of,of-mai,mai!! Dar perseverez si tzin in continuare fara sa mai sar calul. Cel putzin sper. Vreau ca sapt viitoare sa imi dati o floricica frumusica!!!

Va pup si spor la slabit!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dimineata!!!
eu raportez inca un amarat de 500 de grame pierdute!
bine ca nu s-au pus!:)
azi trebuie sa fac consiliu cu sigridutza sa vedem de ce ne mai apucam:)
Saptamana trecuta n-am tinut nimic special,doar fara paine,grasimi,ciocolata,prajeala..mai mult gratere si salate,fructe..
Pardon,joi sau vineri am fost la cumparaturi si la supermarket am clacat,la raftul cu ciocolata.Mi-au cazut okii(si sufletul) pe o cioco milka cu crema de capsuni,dar nu stiu ce m-a apucat ca am zis ca lesin daca nu mananc porcaria aia,si asta fara sa exagerez,am luat-o si de la casa pana la masina am mancat 3 sferturi din ea.Asra ar fi abaterea majora,dar din fericire nu s-a pus nika.
Va pup fetelor si va doresc o saptamana frumoasa!#

Anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Neata si "La multi ani" impricinatelor de ieri

Eu nu ma simt prea bine si n-am nici un chef de viata. Sunt tare obosita si cred ca asta este motivul. Sper sa imi revin.

Cu "sulieta" (vorba cuiva) stau bine. Azi dimineata aveam 57.5 Kg, da' n-am nici un merit. Nu am pofta de mancare, ca iau Aloe Berry Nectar ca parte a unui tratament si se pare asta e efectul. Nici nu am putut sa joc tenis vineri, asa ca sunt tristuta si de asta.

Ooooooooof, ignorati-ma ca imi revin eu...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Urez si eu cu intarziere "La Multi Ani !" pentru cele cate v-ati sarbatorit ieri ! Multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca !
Cami, sa-ti stapanesti sanatoasa masinuta, e frumoasa foc. Chiar ca e ca o buburuza. E foarte cocheta si imi place si culoarea.
La raport stau surprinzator de bine, 59,5, desi va jur ca nu am facut mai nimic. Incep sa cred ca nu mai merge cantarul, zau !
Pupici tuturor !

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare de la Piatra Neamt.
Dupa un week-end plin de aniversari (am intrat in al30lea an de viata ) nu ma laud cu prea multe, dar cer insistent bice si asta pentru ca deja cantarul imi arata inca un kg plus si azi o mai comit odata cu niste amice.
, dar de maine ma alatur fetelor cu Daneza.
Cami ne-am pus pirostriile in aceeasi zi, dar eu mai devreme cu un an
Multumesc pentru urarii si pentru toti sarbatoritii vostri.

PS Sper sa raspund si eu la chestionar azi.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata, fetelor!

Vad ca bantuie pe la subiectul nostru purceii, kilele in exces si Danezele...

In cazul asta, hai sa ma laud si io ca am 65 de kilograme! Nu mia- venit sa cred cand m-am urcat pe cantar!
Si e cazul sa ma mobilizez ca nu e bine asa! M-am gandit siu eu la celebra Daneza, dar no way. Eu am avut rezultate mai bune si de durata cu alimentatia dupa grupa sanguina. Mananc cat vreau alimente care nu ma ingrasa! Asa ca, de azi, dau bice cailor!

Delidana[/b ], chiar mi-a fost dor de tine!
Mephala, n-am inteles de ce trebuia sa ma gandesc la ceva traznit pt we? Oricum eu ma gandesc la traznai tot timpul!
Cami , simpatica foc masinuca ta! Uite o solutie pt slabit: ia masina si baga-te in trafic in plina zi!
crystina, la multi ani mamei tale!
EftimieC la multi ani si tie!
justasmallkiss, vad ca esti ocupata rau! Imi lipsesc mesajele tale luuuugi in care ne spuneai ce traznai mai face stripteuza ta mica!
Zuziliciule, mai poti? Cand ai o pauza, poate mai intri doua secunde sa ne "vezi"!
[b]roxa-boxa
, ia zi, la Buc cand vii?

Va pup pe toate si revin azi!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Pentru raport, raportez stagnare la 73 kg (asta dupa ce joi eram la 72, dar am mincat la resto in we ca un ). Am fost simbata la aerobic, a scos untul din noi o graviduta in luna a 6-a. Sper sa continui cu aerobic si impachetari. Va , si spor la slabit!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Dupa ce timp de 4 saptamani, cantarul meu imi arata cu incapatzanare, aceeasi greutate in fiecare luni, (68.5 ) de credeam ca ori e stricat , ori se razbuna pe mine , azi dimineatza s-a sinchisit Domnia Sa sa-mi arate 67,9!!!

LMA la sarbatoritele si sarbatoritzii de ieri.

Pe mine ma asteapta un WE plin de tentatzii, ca e ziua lui Anaïs (cea cu mana-n ghips) si avem o gramada de invitatzi. Sper sa trec cu bine peste etapa asta, si p-orma am liber la alergat.

Delidana, sa stii ca si eu la inceput (in ianuarie) eram cu limba de un cot dupa 10 minute, si galfaiam de numa. Insa mi-am impus sa alerg cu viteza broastei tzestoase dar sa nu depasesc ritmul cardiac. Ca daca-l depasesc nu mai pot sa alerg. Asa ca incerc sa ma pastrez constant la 170-175 si alerg mult si bine. E adevarat, ca spre sfarsitul cursei ajung la 180-182 fara probleme. Mare smecherie e sa ai cardio-ceas ;)

La noi s-a facut vreme acceptabila de stat afara, asa ca facem aproape zilnic barbecue in gradina si papam fripturica cu salata. Superfain pentru regim ;)

Mergi la inceput