Probleme dupa epilat
Raspunsuri - Pagina 2
irlandeza spune:
Inghinal folosesc si eu Baneocin ( eu ma epilez singura acasa , dar nu cu ceara de unica folosinta ), dar pt. musteata nu stiam ce sa folosesc.
NanaM. merg in iulie acasa si am sa-mi cumpar atunci .Am avut cutaden aici , adus de acasa , dar sigur e bun ?O sa arat de parca "mi-am bagat botu' in smantana". Da' daca e bun , atunci nu mai conteaza. Si nici nu stiam ca i-au schimbat denumirea.
Mersi mult.
Noi 2 singurei
Kittie spune:
Cutaden (Reviken, cum ii zice acu, oricum stiu de la farmacie tantiile) usuca f tare pielea. Sigur, impiedica iritatiile (adica roseata post epilat) dar nu opreste firele sa creasca sub piele..Singura metoda de a le face sa iasa,o data crescute, este gommage-ul. Explicatia pentru cresterea lor mi-am dat-o singura, cu neuronul din dotare, spunandu=mi ca trebuie sa fie fire a caror radacina nu a fost smulsa, sau incomplet smulse si care fie sunt fragilizate de la procesul epilarii tocmai suferite dar ne-finalizate, fie-si gasesc alta directie de crestere, si nu mai reusesc sa patrunda canalul pana la suprafata. Despre cosuri si alte manifestari neplacute de dupa epilare nu stiu sa va spun, eu fac parte din cele putine care nu au asa ceva decat rareori.. Se mai iscase o atare discutie acum ceva vreme si cateva fete sugerau folosirea unor creme apres-rasage (after shave) pe care domnii le uziteaza cu succes pt pielea sensibila. Daca merge pt fata, sigur merge si pt picioare ;).. Principiul acestor creme , din ce am vazut eu, este hidratarea extrema... poate au si secrete "ascunse" nu stiu...
, mami de
( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
Clover spune:
irlandeza, eu am problema ta. Pe mine ma ajuta un gel de la Hofigal, Acneogel. Dupa ce ma epilez dau cu destul gel. Eu ma epilez numai seara cand stiu ca nu mai ies din casa si am observat ca cu cat ies mai tarziu din casa dupa asta cu atat nu mai imi ies cosulete de-alea. Cea mai urata reactie am avut-p odata cand am fost intr-un mediu in care se fuma. Mi-a luat 2 saptamani sa-mi treaca.
Si in general pentru orice fel de epilat incercati orice fel de gel cu proprietati de calmare: de arbore de ceai, de aloe.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Inghinal folosesc si eu Baneocin ( eu ma epilez singura acasa , dar nu cu ceara de unica folosinta ), dar pt. musteata nu stiam ce sa folosesc.
NanaM. merg in iulie acasa si am sa-mi cumpar atunci .Am avut cutaden aici , adus de acasa , dar sigur e bun ?O sa arat de parca "mi-am bagat botu' in smantana". Da' daca e bun , atunci nu mai conteaza. Si nici nu stiam ca i-au schimbat denumirea.
Mersi mult.
Noi 2 singurei
Nu iti dai o tona de cutaden. Dai putin si il intinzi foarte bine
Este suficient sa te dai atunci dupa epilat si pe urma doar seara dupa ce te demachezzi, inainte de culcare, ca oricum nu te vede nimeni.
Si da, si-a schimbat denumirea. Eu am cautat o perioada lunga, dar intrebam numai de Cutaden, pana cand am gasit o farmacista mai destupata la minte si mi-a zis ca si-a schimbat denumirea si ca acum este Reviken si asa am luat.
Nana Motoc
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Kittie
Cutaden (Reviken, cum ii zice acu, oricum stiu de la farmacie tantiile) usuca f tare pielea. Sigur, impiedica iritatiile (adica roseata post epilat) dar nu opreste firele sa creasca sub piele..Singura metoda de a le face sa iasa,o data crescute, este gommage-ul. Explicatia pentru cresterea lor mi-am dat-o singura, cu neuronul din dotare, spunandu=mi ca trebuie sa fie fire a caror radacina nu a fost smulsa, sau incomplet smulse si care fie sunt fragilizate de la procesul epilarii tocmai suferite dar ne-finalizate, fie-si gasesc alta directie de crestere, si nu mai reusesc sa patrunda canalul pana la suprafata. Despre cosuri si alte manifestari neplacute de dupa epilare nu stiu sa va spun, eu fac parte din cele putine care nu au asa ceva decat rareori.. Se mai iscase o atare discutie acum ceva vreme si cateva fete sugerau folosirea unor creme apres-rasage (after shave) pe care domnii le uziteaza cu succes pt pielea sensibila. Daca merge pt fata, sigur merge si pt picioare ;).. Principiul acestor creme , din ce am vazut eu, este hidratarea extrema... poate au si secrete "ascunse" nu stiu...![]()
, mami de
( 13oct04 )
"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Pai, Kittie, eu ma refeream strict la cosuletele care ies dupa epilarea mustatii. Pentru cele care cres pe sub piele si eu cred ca ceva mai aspru cum ar fi o manusa de dus sau un buretel, rezolva treaba.
Nana Motoc
Kittie spune:
Pai atunci cremele alea pt dupa ras... Al meu foloseste si functioneaza. Si el are piele ff sensibiloasa
.eu nu ma epilez in afara de zonele normale (picioare, inghinal, axile), fata mainile si spatele/burtica le decolorez.Si-asa si am reactie de mancarime , nu suport sa stau prea mult cu crema decoloranta pe mine. O spal si dau cu ulei de bb. Functioneaza de minune! Inca o treaba de care mi-am adus aminte (ca tot m-am epilat azi..) - sa nu faceti baie in ziua cu epilatu (adica post factum) ca sa se inchida porii cum trebuie. Ideal, cum spunea cineva, sa te epilezi seara .
, mami de
( 13oct04 )