Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Va salut pe toat lumea
am si eu o intrebare... s-a mai dezbatut subiectul dar nu am inteles un lucru, referitor la alocatia pentru copii. daca eu am sa nasc in noiembrie, nu voi beneficia de 8 mil. date anul acesta ci de cele 6 + 2 alocatie pentru copil. Stiu asta dar daca imi consum concediul postnatal (cel de 3 luni platit parca 85%) pana sa treaca anul si incep cu cel de ingrijire copil din decembrie, la 1 ian. 2007 continul cu cele 8 sau cu 6+2 mil. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Salut toate burticutzele si pe cele nou venite
nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Va salut pe toat lumea
am si eu o intrebare... s-a mai dezbatut subiectul dar nu am inteles un lucru, referitor la alocatia pentru copii. daca eu am sa nasc in noiembrie, nu voi beneficia de 8 mil. date anul acesta ci de cele 6 + 2 alocatie pentru copil. Stiu asta dar daca imi consum concediul postnatal (cel de 3 luni platit parca 85%) pana sa treaca anul si incep cu cel de ingrijire copil din decembrie, la 1 ian. 2007 continul cu cele 8 sau cu 6+2 mil. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Salut toate burticutzele si pe cele nou venite
nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Va pup si imi pare rau ca nu am putut sa mai intru in ultimul timp.

Am o mare nevoie de ajutorul vostru pt. ca eu sunt putin speriata.

Am luat o parte din analize si cateva rezultate sunt pozitive, adica:
CMV IgG - pozitiv (CMV IgM este negativ); Anti v. rubeolic IgG - pozitiv (IgM este negativ).

Cat e de grav?

Ma tot uit pe net dar gasesc informatii contradictorii si nu prea stiu ce sa cred.

Va pup.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

La Multi Ani Deni75!
Sa fi inconjurata de multa dragoste, sa te bucuri de tot ce este mai frumos alaturi de familia ta, sa ai un bebe sanatos, cuminte si norocos!

Nana72, din pacate eu sunt pe dinafara la capitolul indemnizatii si alocatii, cel mai bine ar fi sa pui intrebarea la Legislative, acolo sigur se va gasi cineva priceput sa te lamureasca!

LaviniaP, eu nu am auzit pana acum ca rosiile sau alte legume in exces sau nu, ar cauza in vre-un fel sarcinii. Eu as zice chiar ca e recomandat sa consumam cat mai multe legume si fructe proaspete. Eu una bag rosii la greu!

Dolores,! Prima sarcina a fost extrem de usoara, cea mai frumoasa perioada din viata mea!

Cristina, multumesc mult pentru aprecierile la adresa Mayei!

Mirona, multumesc pentru urari si pentru ca ne-ai trecut in listuta. Data nasterii Mayei este 18 Mai 2005.

Maine minunea mea mica va implini un anisor!
Acum un an eram la spital, in travaliu, asteptand prima intalnire cu puiul meu care a adus atata fericire in viata mea cat nu credeam ca o sa incapa vreodata! La gandul ca nu peste mult timp voi simti din nou aceeasi bucurie, inima imi tresare de emotie!

Tina 8+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Ramona draga mea- gravide suntem amandoua, in Rogerius stam amandoua, juriste suntem amandoua, hai draga sa ne vedem intr-o buna zi. M-am uitat la pozele tale dar nu te recunosc din instanta sau din alta parte.Da, trebuie sa-mi actives si eu PM. La un moment dat am intrat pe un forum al fetelor din Oradea dar dupa aceea nu l-am mai gasit, pe unde o fi, tu stii?
Oricum, deocamdata pupici, mai vorbim.

quote:
Originally posted by ramomar

buna viitoare mamici de nov-dec
sper sa nu va suparati pe mine, ca am dat buzna in grupul vostru.
Eu sunt o viitoare mamica de sept-octombrie si vroiam sa va salut si eu pe toate sa va doresc sarcini usoare si bebici sanatosi! De asemenea, vreau sa le zic fetelor din Oradea sa-si activeze PM-u sau sa-mi trimita mie un PM cu id-u lor de mess. Mio draga si eu stau in Rogerius. Esti o norocoasa caci mai ai o mamica din Oradea in gasca ta, eu nu am....
pupici si inca o data va doresc numai bine si sanatate

20+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ingeras26 Elancil de la Galenic nu-i un gel verde ?
hmmmmmm mi se pare cunoscuta ca si gel forte anticelulitic.
Atentie mare cu cremele anticelulitice ca cica nu-s bune!!
Puuuup
Dbunny 13fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Mi-am activat PM-ul in cazul in care nu era deja evident
Mirona draga, rosu e acum si la mine ca la toata lumea, deci am intrat in randul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

salutare burtici

cine poate sa imi spuna si mie ce inseamna RH NEGATIV???
adica grupa de sange A 2 NEGATIV

ce influente are acest lucru asupra sarcinii, alaptarii sau nasterii?
eu am informatii vagi asa ca v-as ruga sa ma ajutati cele care stiti despre ce e vorba cu ceva mai clar..
asta pana ajung eu la medic care lucru se va intampla abia saptamana viitoare..
e cazul sa imi fac griji?

va pup pe toate

desiree 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

desirree nu te preocupa, si eu tocmai am aflat ca am Rh negativ. In cel mai rau caz trebuie sa-ti puna medicul un vaccin( numai in cazul in care tatal bebelului are rh pozitiv). Daca amandoi aveti rh negativ (cazul meu) nu-i nici o problema.
Se face vaccinul ala(sau ce-o fi) in caz ca bb preia rh tatalui, si atunci va fi incompatibil cu rh tau, cum spuneam se rezolva cu o injectie. si daca imi aduc aminte bine la prima sarcina nu-i nevoie nici macar de vaccinu ala, doar la a doua sarcina.
Fetelor daca gresesc corectati-ma.
Desiree mama bucurate de samburel
Dbunny 13 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Madana analizele tale sunt perfecte:

CMV ai anticorpi, virusul este in stare latenta - asa ca e foarte bine, doar trebuie sa ai grija de tine sa nu racesti, sa nu te stresezi, pentru ca virusul asta este parshiv apare cind imunitatea este slabita, concluzisa este ca imunitatea ta este acum puternica - deoarce IgM este negativ.

Rubeola - este foarte bine la fel - ai anticorpi, deci poti sta linistita ca in timpul sarcinii nu ai cum sa inhati aceasta infectie, e buna anume asa combinatie ca la tine - IgG pozitiv si IgM negativ.

Santate burticuta.

Aliona

Mergi la inceput