Scufitza rosie - o poveste ciudata rau

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by AB

Sabinel tu esti geanialaaaaa. Cum de nu mi-a dat prin cap? Povestile culte ale Evului Mediu trebuia sa le citesti! Pai copii de nobili aveau doica care nu crez ca cetea, iar sarantocii nici atat.... povestile populare au fost sufletul copilariei tuturor pana-n epoca moderna....D-asta nu ne-am pierdut cu atatea prostii
'
Brava mama

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

hihi

Da aburiciule, se spuneau la petreceri povestile astea, mai canta un minestrel o balada samd samd;)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Tocmai am dicutat cu Andrei (8 ani), fiul meu cel mare despre povesti...El a auzit unele din povestile despre care vorbim aici la gradinita sau de la bunici , si mi-a zis ca le considera caraghioase ...

Si mi-a spus ca din ce a citit el , i-au placut urmatoarele : "Lebedele" , "Privighetoarea" , "Ratusca cea urata ".

Ii mai place "Fram - ursul polar" , "Minunata calatorie a lui Nils Holgersson " , " Heidi " , " Gradina curcubeului " ...

I-am mai citit "Singur pe lume "...

Acum a inceput o alta carte ! Abia astept sa o "disecam "

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Tot eu !

Iar Paul (4 ani ) trage cu urechea la ce-i citesc lui Andrei si la ce discutam noi despre ce am citit !

In afara de asta , are si el carticelele lui preferate , dar nu cu povestile pe care le analizam noi aici !

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput