Rujuri/Glosuri Fabuloase

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

nuanta pe care o folosesc este Pamplemouse - de la Juicy Tubes Lancome.
este super

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

io folosesc nuanta Melon Juicy Tubes Lancome.

a incercat cineva Juicy Tubes Swirl?
abia au aparut si sunt editie limitata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

quote:
Originally posted by teo1970

Bebi, plizzz, mai specific se poate? adica, mai exact cum il kiama?
vreau si io sa-mi iau si n-am timp sa ma duc in magazin, ma uit pe internet si ma inspir din ce mai ziceti voi casa-mi aleg ceva

cumva nr. 70 Fleur de Cupidon?

si inca ceva: cum se aplica? are ceva, vreun aplicator in virful tubului?

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

gLOSSul meu este nuanta Berlingot (44) Juicy Tubes Pop Ultra Brilliant, Ultra Shiny Varful este special conceput ca se potriveste perfect cu buzele
Eu mi l-am cumparat din Duty Free si parca am dat in jur de 25 euro pe el.Oricum il am din decembrie si s-a dat si Catalina cu el si tot mai am.

Mai este un ruj super de la Estee Lauder, dar n-am avut parte de el ca mi l-a stricat Catalina. Dar era super intr-adevar si costa in jur de 80 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu folosesc Max Factor LipFinity 160 Iced Glacee si e super! Sunt tare multumita de el si tine toata ziua garantat, Trebuie demachiat de pe buze ca sa il dai jos.

Uite aici: http://www.maxfactor.com/user/get/lip_longwear.do

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Folosesc si eu Max Factor LipFinity,tine toata ziua intr-adevar,insa nu-s multumita 100% de el,pentru ca-mi usuca buzele foarte tare.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Si eu si eu ador Glam Shine, deja 3 ani numai cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Max factor colour perfection nuanta 910, clinique - orice ruj, estee lauder - oricare.
la low buget - produsele rainbow si radiant advanced care sunt extrem de bune! cremoase si rezistente, hidratante.....intr-un cuvant super!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Mi-am cautat prin sertarul cu zmacuri si am constatat ca nu am nici macar un ruj....decat glosuri,asa ca am fost azi si,dupa ce am incercat vreo jumatate de ora,mi-am luat Rouge Atraction de la Lancome.E bun,dar nu ma da pe spate....ce sa fac,nu am mai avut rabdare sa mai incerc si nici nu mai stiam ce imi place si ce caut si aveam oricum buzele umflate si mozolite de atata testat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

Max factor colour perfection nuanta 910, clinique - orice ruj, estee lauder - oricare.
la low buget - produsele rainbow si radiant advanced care sunt extrem de bune! cremoase si rezistente, hidratante.....intr-un cuvant super!

Roxana

Roxana, radiant advanced sunt de la Seventeen?
da, rainbow sunt bune, raportul calitate / pret e ok.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anelize

Mi-am cautat prin sertarul cu zmacuri si am constatat ca nu am nici macar un ruj....decat glosuri,asa ca am fost azi si,dupa ce am incercat vreo jumatate de ora,mi-am luat Rouge Atraction de la Lancome.E bun,dar nu ma da pe spate....ce sa fac,nu am mai avut rabdare sa mai incerc si nici nu mai stiam ce imi place si ce caut si aveam oricum buzele umflate si mozolite de atata testat.

cred ca ceea ce cauti tu nu exista, nici eu nu sunt 100% multumita: unele sunt rezistente dar usuca rau buzele, altele sunt cremoase dar tin 20 min si asa mai departe.
mie Atraction Lancome - cel mat - mi se pare destul de bun.

Mergi la inceput