Bebelusi de iulie-august 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 11

delia grozav spune:
delia grozav spune:
 Starchi eu abia acum am citit mesajul tau, vad ca nu ti-a raspuns nimeni (sau am omis eu) pentru ca nu e o problema asa de simpla si nu a vrut nimeni cred sa iti dea sfaturi doar asa sa fie date. 
Oricum daca era foarte ragusit probabil ca e o laringita si trebuie sa mergi cu el neaparat la doctor daca nu ati facut-o deja. 
Cred ca nu ajuta prea mult mesajul meu dar poate totusi citesti si vezi ca m-am gandit la tine, cum sigur s-au gandit si alte fete.
Multa sanatate va doresc.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Tethys spune:
Tethys spune:
 BUNA fetelor! V-am vazut din nou scumpeii  si sunt tare dragalasi
 si sunt tare dragalasi  si nazdravani
 si nazdravani !
!
Nicoll_mada multumesc pentru incurajari si sa speram ca e asa cum zici tu...
Felicitari  

bebeilor care au mai capatat cate-un dintisor si "La multi ani"
 bebeilor care au mai capatat cate-un dintisor si "La multi ani"  celor care au mai adaugat o lunisoara!
 celor care au mai adaugat o lunisoara!
Ma amuza  mult povestile voastre, mai ales ca asa e normal sa fie cand ai bebeii... Mai aduc ei si cate-o intristare
 mult povestile voastre, mai ales ca asa e normal sa fie cand ai bebeii... Mai aduc ei si cate-o intristare  , dar, in general, aduc numai bucurii si hazuri
, dar, in general, aduc numai bucurii si hazuri  ... ca tare-s nazdravani
... ca tare-s nazdravani  !
!
Gesi multi pupici  si numai bine!
 si numai bine!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bcryna77/my_photos
benchea c.

Laura25 spune:
Laura25 spune:
 Buna!
Am vorbit cu pediatra si analizele Biancai au iesit bune. Am inceput de astazi tratamentul cu tonic si vitamine. Peste o luna sper sa ies la raport cu realizari motrice spectaculoase ale Biancai.
Laura  de
 de  
  Rares si Bianca 13.06.2005
 Rares si Bianca 13.06.2005 Fotografiile noastre
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari

nicoll_mada spune:
nicoll_mada spune:
 Anis felicitari pt D7 si D8!!!

Gesi  hai,nu fi BB-ic....Sunt sigura ca in ceea ce te priveste nimeni nu a vrut sa te atace in vreun fel,ma refer aici,pe forum.Si unde sunt povestile tale?
 hai,nu fi BB-ic....Sunt sigura ca in ceea ce te priveste nimeni nu a vrut sa te atace in vreun fel,ma refer aici,pe forum.Si unde sunt povestile tale?
  Laura  pt analizele bune ale Biancai!
 pt analizele bune ale Biancai!

nicoll_mada si  Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
 Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
  http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN

truli-luli spune:
truli-luli spune:
 Vali ma bucur foarte mult ca David se simte mai bine. Am vrut sa iti scriu de aseara dar mi s-a blocat netul si/sau calc  . Asa ca va transmit acum multa sanatate!
. Asa ca va transmit acum multa sanatate!
Laura sunt mortale fazele povestite cu strumfisorii tai  Bravo lor si felicitari tie pt ca esti o mamica grozava!
 Bravo lor si felicitari tie pt ca esti o mamica grozava!
Anda am vazut baiatul, l-am placut, ce ramane de facut.... decat sa-l  din partea noastra pe micul pofticios.
 din partea noastra pe micul pofticios.
Anis ma bucur ca D7 si D8 au aparut cu mai putine probleme decat ceilalti. Aualeu, pt noi pare asa departe..... Ana a ramas tot la 2 dinti  Cred ca si urmatorii sunt aproape ca roade in dusmanie tot ce prinde, dar inca nu se arata.
 Cred ca si urmatorii sunt aproape ca roade in dusmanie tot ce prinde, dar inca nu se arata.
Multumim din suflet tuturor fetelor care ne-au felicitat astazi, cand piticuta mea implineste 9 lunisoare. Va intoarcem indoit toate urarile de bine pt voi si puii vostri 
Cami si  ANA (17.08.2005)
 ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei

Yasmari spune:
Yasmari spune:
 Vali, si eu ma bucur muuuult de tot de vestea cea buna, desi n-am scris nici o incurajare m-am gaindit mult la voi. Am intilnit in parc o mamica cehoaica, baietelul ei de 20 luni, o bombonica,vesel si frumos, are probl cu un picior, poarta pantof ortopedic, va face operatie la 5 ani. Fata mea s-a nascut cu un semn pe gat, acrochordon parca se numeste in engleza, e ca un coltzisor de cartof, inestetic doar, pe care vreau sa-l indepartez prin operatie, tot ceva mai incolo, cind va creste. Ideea anesteziei generale ma deprima.....
 m-am gaindit mult la voi. Am intilnit in parc o mamica cehoaica, baietelul ei de 20 luni, o bombonica,vesel si frumos, are probl cu un picior, poarta pantof ortopedic, va face operatie la 5 ani. Fata mea s-a nascut cu un semn pe gat, acrochordon parca se numeste in engleza, e ca un coltzisor de cartof, inestetic doar, pe care vreau sa-l indepartez prin operatie, tot ceva mai incolo, cind va creste. Ideea anesteziei generale ma deprima.....
Laura, tare nazdravani strumphii tai!Si ce gentil e fratele, ce grija-i poarta domnisoarei! Demult tin sa intreb de Stefanelul Isabelei,, cum se simte?
Adelbaran, welcome in rindul mamelor sportive de nevoie, eu am deja muschii bine conturati! Cand se perimeaza jocul da-mi de stire, mai te diversific eu, sint cu cateva giumbuslucuri inainte.

starchi spune:
starchi spune:
 Delia - multumesc de raspuns. Am rezolvat problema.se pare ca Mateiutz e mai sensibi si cand "vorbeste la nesfarsit" cu cainii, iarba si padurea (ca o avem vecina), raguseste si trage aer rece.
Am rezolvat problema.se pare ca Mateiutz e mai sensibi si cand "vorbeste la nesfarsit" cu cainii, iarba si padurea (ca o avem vecina), raguseste si trage aer rece.
Pe fete, nu m-am suparat (as fi cireasa de pe tort  ).Nici eu nu am reusit, de multe ori, sa raspund tuturor.
).Nici eu nu am reusit, de multe ori, sa raspund tuturor.
DAR PT CA NU MI-ATI ADMIRAT SCANTEIUTZA DIN ALBUMUL DE 9 LUNI.....CHIAR M-AM SUPARAT.
Orgoliul meu de mama a fost ranit , voiam si eu sa-mi spuneti ce baiat frumos si scump am crescut pana acum.
, voiam si eu sa-mi spuneti ce baiat frumos si scump am crescut pana acum.
Glumesc, of course, pupici la toate.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Yasmari spune:
Yasmari spune:
 Scriitoarelor dragi, unde va sint armasarii? io nu vad zare de tzantzar! Gesi, moaie gratioasa pana in imaginatie, Joker, poetesa de Iesi, m-ai gadilat la metafora. Nu lasati punctul neterminat si cerneala uscata!
Io imi port odihnita obsesiile forumiste, nu pot dormi de dorul lui Emaaimee; Irina a zis ca-i bine...oare cind s-o intoarce? Am un mare buchet de liliac cu dest Calea Lactee&muma ei.... 
De altfel, imi e dor de multe fete care scriu din rar mai rarutz, pacat mare 

Yasmari spune:
Yasmari spune:
 Starchi, mama de Scanteie, iarta-ma! acu' vizionasi si eu furaciosul de frumusete! Si poza cu  latosul catel,tiiii,ce prieteni sint, initial mi-am zis c-o fi jucarie ca prea se admirau asa pasnic!
Palarii aruncate si in cinstea lui Mario,asa dulce dupa somnic! Am vizionat si pozele fermecatoarei bebelushe zambind sub frisca ei (Nicoll Mada).....ce mai, minunatii de copii!!!!! Sa va traiasca intru multi ani!

lulu75 spune:
lulu75 spune:
 La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!
Luminita si  Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
 Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei 
Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774