O alta Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 10
ingerash spune:
cam 80% vin...Angy ;), deci sper sa ne vedem cumva pe acolo
cine mai vine?
geaninai spune:
Salutare fetele,
Sper sa ajung maine...adica poate ajung si la Mall, daca nu la cabinet in fata...la poetu ala..
Angy, sper sa nu te superi daca nu ajung la concert..oricum bafta.
Mam, cine zicea de Lost...vreau si eu...
Adica daca se poate..are pe cd? ca aduc cd-uri sau daca mi le poti da le trag eu...na, ca acu am innebunit cu filmul asta.
Fetelor va las, ma duc la somn ca am avut o zi cam aiurita.
Ne vedem maine...sper sa ma trezesc bine dispusa..ca azi..
Si promit sa scriu mai des, da nu foarte.
ingerash spune:
bine ca am stat treaza atata ca sa ma enervez
Miro, zici ca ai simtit cutremuru'?
ma duc sa manc ceva ca nu mai pot de nervi
Mirona spune:
ingerash, Albi` here
Am venit la Miro sa ne enervam impreuna
..mama lor de gorobetzi..
Daaa.. am simtit cutremuru'.. tu nu l-ai simtit pe cel provocat de noi? Dansam prin casa.. si deh..
Maine mergem s-o vedem pe Angy: Miro, Simina, Gianina si io Vii sa te intalnesti cu noi? Iti las nr meu offline pe mess, ok?
Noapte buna! Va pupam pe toate sectantele
Miro & Albi`
Miro15+
am o nepotica talentata
ingerash spune:
sper sa ne vedem maine ;)
Albi, sa lasi numarul :)
ma duc sa ma culc dupa ce mananc ceva, offffffff
dia_codat spune:
Neata fetelor,
Sper sa aveti parte de vreme buna azi si sa puteti sa iesiti unde v-ati propus.
Eu voi face curatenie in casa si apoi plec cu fetele la biserica. Al meu sotior e la servici asa ca...
Am votat aseara cu Romania, am luat un loc destul de onorabil. De locul 1 nu mai discut, se discuta destul pe forum
Giova super jucaria, las ca o sa se joace el cu ea , o sa vezi ca o sa ii placa mult.
Angy succes la Mall
Mirona sper ca azi te odihnesti si nu mai esti la servici.
Si restul cite un
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
Mirona spune:
neatza fetelor,
abia m-am trezit ca am si aprins compu sa citesc restul paginilor la Monstrovision-ul de ieri. Au ajuns la suta? Mama, mama si io ii lasasem la 76.
Nasoleala ... ca in fiecare an politica si iar politica ... dar parca ieri s-a intrecut masura ... au fost originali ce-i drept ... dar n-aveau ce cauta nici macar in semifinala.
dia_codat mersi draguta. Da, azi sunt home si ma odihnesc. Indiferent ca ce ora adorm ... dupa ora 10 nu mai pot dormi ... dar sunt destul de odihnita. Vin si la noi caldurile. Am inteles ca vor fi marti 33 si miercuri 30. Valeu .... la voi cum e?
ingerash cat am asteptat sa vad concursul aseara ... si iote ce-am vazut. Aveai perfecta dreptate cu acel cutremur provocat ... dar mi-o fo lene sa mai cobor 4 etaje ... asa ca ne-am limitat la a da in .
Alina fara emotii, fruntea sus si BAFTA multa! Vom fi colo sa te sustinem.
se pare ca e vreme faina ... deci Gio mere la iarba verde ... si nu o vedem azi.
OF. Cos ... si ea ocupata ... tre neaparat in w/e urmator sa mai tragem o intalneala cu cupiii.
Diana (mamica de Andrei) - abia aseara am aflat. Imi pare extrem de rau. Multa putere si Condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau.
Miro15+
am o nepotica talentata
Giova spune:
neatza!!!
Inca oscilam intre a merge si a nu merge.
daca nu mergem, mai intru sa va zic, si trecem pe la Mall la ora 17, dar nu voi putea sta cu voi. e singura zi in care e si Clau acasa si ne-o petrecem impreuna.
A cui tata a murit?
D-zeu sa-l odihneasca in pace.
fug sa adorm cupilu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
ingerash spune:
fetelor vin si eu, am numarul lui Albi & va gasesc cumva
Diana, condoleante!
am uitat sa va zic, am pus in contul comun poze cu mine de la atestat ;)
Caterinuta spune:
Buna ziulica!
Ma primiti si pe mine la taifasul vostru.
Blabuiesc si in celalalt grup, dar parca m-as mai inscrie intr-unul. Sper sa nu fie cu suparare.
pupilici!