40 cu + sau - (cap.10!!!)
Raspunsuri - Pagina 14
Mik spune:
E pe bune cu fulguitul. Nu erau decit 3 grade, recunosc ca stau putin la inaltime.
Dupa poze, eu cred ca nu ti-ar sta rau cu ochelari.
Mik.
gabibarta spune:
Liliana, la multi ani.. tot cu intarziere:(
Noi ne luptam cu otita lui Lili, in rest suntem o.k.
KUKI spune:
Buna dimineata
Gata, am vesti bune. Alea pe care le promisesem saptamana trecuta: mi-am cumparat apartament, mare realizare pentru mine.
Asa ca sunt buna de cinste. Deocamdata cu cafea ca asa cu noaptea-n cap altceva nu merge.
Craciunitza, eu port deja ochelari si tot ma ustura ochii in perioada asta, ca in fiecare primavara de altfel. La mine se rezolva cu niste picaturi, am uitat cum le cheama.
Si oricum, poti fi chic cu ochelari, asa ca mersul la oftalmolog nu-i o tragedie.
Adrienne, clar e vorba de prioritati. Nici eu nu reusesc sa mai raman peste program. Diferenta e ca aici se mai uita si urat la tine daca nu prestezi ore suplimentare neplatite, desigur. Ba te mai si taxeaza cand ti-e lumea mai draga. Dar eu simt ca am atatea de facut pentru mine, pentru copil, pentru casa, incat n-au decat sa se uite cum vor, eu la ora 16 rup usa
O zi buna sa avem
gabibarta spune:
Iulia, felicitari!!!!! Sa te simti bine in casa ta noua!
Craciunitza, scuze, sufar de scleroza si de lipsa de timp... nu te-am trecut pe lista, cand te-ai nascut? Parca ai spus cu cateva pagini in urma, dar nu am timp sa caut:(((
craciunitza spune:
Si eu cred ca va trebui sa-mi pun ochelari, am zis c-o sa fiu urata ca sa ma alint ;)
Mik, nu am vazut niciodata zapada in luna mai.
Gabi, pe 27 aprilie, anul e secret :)
KUKI, sa fie-ntr-un ceas bun, sa il stapanesti sanatoasa si sa fii fericita in el, mare realizare ai reusit!
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
adrienne12 spune:
Felicitari Kuki. Sa iti dea al de sus fericire si multe realizari in el si sa-l stapiniti sanatosi. Fetel aici e o vreme superba, asa ca o sa fou f. scurta azi caci ma ies un pic la pauza de prinz. Va pup pe toate si o zii buna in continuare.
noemi marian spune:
Felicitari,Kuki!Sa-ti dea Dumnezeu multa bucurie si sa-l stapinesti sanatoasa!Si sa nu faci ca noi cind il renovezi(daca e cazul).Am revopsit,din nou, 3 pereti.Numa' nu ne-ntelegem in privinta combinatiilor de culori
Adrienne,eu te invidiez pe tine.N-am mai fost la plaja de 2 ani.Poate anul asta ma lasa si pe mine in pace pitiriazisul si voi reusi sa ma prajesc putin.
La noi ploua de 2 zile incontinuu.E frig,12 grade si umezeala,vai de capul nostru!
Craciunitza,pe linga un consult oftalmologic iti recomand sa-ti cumperi niste 'lacrimi false'.Eu stiu de la medic ca din cauza de comp ochii nu se umezesc suficient si apare senzatia de uscaciune.Pot sa-ti spun ca mie imi folosesc,chiar daca port si okelari.De la 3 ani.Mi-e nasul usor coroiat din cauza asta.Nu ajunge ca e mai maricel.
Prietenii imi spun ca fara ei arat ca napu' si ca imi sta bine cu aerul de 'intelectuala' pe care mi-l dau.
Nu va speriati de ideea de ochelari pt ca sint niste modele foarte faine pe piata,aveti de unde alege.
Acu' iar vin cu o pb tehnica.Am vrut sa-mi fac nenorocitul ala de album foto pe yahoo 360,dar al meu miriie pt ca a umflat niste troieni rasfoind albumul unei prietene virtuale.Spuneti-mi pe webshots e mai sigur sau e totuna? Ca deja ma dispera cu atitudinea asta de Gigi Contra.
Gabi multa sanatate copilei tale.
Va tzuc pe toate,Nomi
gabibarta spune:
Noemi, multumim! MAine dimineata facem ultima injectie, de la pranz trecem pe Ospexin... huh, alta viata!!!!
Craciunitza, te trec acum pe lista, pana nu uit!
Va pupicesc... Da' tot nu stiu, o pitica mica de 16 kile cum are mai multa forta decat un adult de 61, ca nu o pot tine la injectie nici daca imi adun toate fortele:(((
adrienne12 spune:
Sanatate multa piticei Gabi. Astia mici au atita energie… Eu am probleme sa tin una din pisici in brate ca se zbate ca un peste si tot imi aluneca din miini.Cred ca micutzei trebuie sa ii promitizi ciocolata sau asa ceva sa stea :-0Noemi, aici exista niste crème pt. psoriazis. Daca exista si acolo poate le incerci si mergi la plaja. Deocamdata sint prajita de nu suport nici macar poseta pe umar.
gabibarta spune:
Noemi, am avut si eu pitiriazis in copilarie parca. Mi se pare ca mi-a trecut cu crema impotriva ciupercilor, dar nu sunt sigura. Eventual intreaba la dermatologie sau la farmacie.
Oricum sunt sanse bune de vindecare.
Adrienne, multumim... sper sa-ti treaca si tie arsurile... mie imi place la nebunie sa stau la soare, dar parca anul acesta nu prea vom avea sanse aici in aceasta zona:(