Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (17)
Raspunsuri - Pagina 7
iri_sori spune:
neata la optimiste dpa petrecerea de aseara dai cu tuica dai cu bere sunt cam mahmurava doresc o zi placuta in continuare
teodora ai dreptate
Georgi
Chatonel
ati venit tarziu la petrecere si ne-a luat ameteala
ma retrag plec la serviciu o zi buna la toate fetele
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=
daniela_daneza spune:
Buna dimineata !
Chatonel, ,stai linistita ca suntem leat ...nu conteaza varsta, sufletul sa fie tanar ..si unde mai pui ca suntem super OPTIMISTE!
Georgi, daca stiam ca da-i inghetata, yam-yam, nu mai lasac cupilulu ...dar poate ca nu ai mancat-o pe toata si primesc azi putina...este preferata mea.Ai reusit sa tocesti?
OPTIMSTELOR, VA DORESC O ZI MINUNATA!Pup!
Multumim , pt. clasificarea pe luni de nastere, Georgi!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
chatonel spune:
niata fetele zabauce!
Georgi, mercic de clasificari. Danezo, ne luam de mina sa batem sotronu? :P
Ahhh, ce chef de servici am!!! Ma duc sa fac o baie
Toulouse, la ville rose
daniela_daneza spune:
CHATONEL, CREZI CA ESTI SINGURA CU CHEF DE SERVICI/dar , ma rog , trebuie!Baie plakuta si cu impulsuri de servici!
Va pup si ne auzim dupa 12.00, ca la 11.00 am o intalnire cu unul de la o revista de specialitate ( cica).
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
impreuna spune:
Neatza dragelor. Ati reusit sa va treziti dupa cheful de aseara?
Si eu am avut "chef la telefon" cu o prietena care isi sarbatorea ziua de nastere chiar daca era departe de mine:) Improvizam
Uitati cate o de la mine, cat ma tine optimismul
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Trezireeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
plici plici spune:
neata si de la mine.....
va mai citesc printre picaturi pt ca azi am zi de santier
iar le stric chefu oamenilor cand m-oi duce acolo ....hihihihi...ca n-or sa poata sa-si bea berea in voie (Sun, il imprumut si eu nitel, il returnez diseara promit )
Va pup pe toate, spor la trebi si petreceri
georgi75 spune:
Neatza si de la mine.
Mai fetelor, voi in loc sa dat cafeaua ati inceput cu bere asa de dimineata?
Danezo mai am inghetata da nu-ti dau....O mananc io pe toata .Sic!
Chatonel ai vazut mama ca mai ai colege? si spor la lucru.
Pliciule sa nu rupi biciul pe muncitori sa sa-l aduci inapoi ca ne mai trebuie si noua.
Andreea pe tine te mai lasam sa faci nani ca am vazut ca pe la 4 te dadeai cu capu' de pereti pe-aci si la tine.
Cat despre clasificarea pe luni, m-am gandit ca e mai usorsa vedem a cui e ziua luna respectiva si suntem pe faza.
Io vreau sa ies si dimineata cu Stefania ca am vazut ca doarme bine la amiaza daca o scot.Sper numai sa mearga pe jos ca ieri m-a terminat.Am fost pana la Directia Muncii si inapoi si nu prea a vrut sa mearga.S-a catarat la mine in brate si acum ma doare mana....Fi-mea e pe o parte.Numai pe mana stanga sta.Daca o muti pe mana dreapta, nu-i convine draga...
Hai va pup si spor la trebi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
addinel spune:
neatsa la optimiste zabauce!
azi sunt picata in borcanul cu melancolie si coplesita de amintiri... urasc luna mai si tot ce inseamna ea!
revin cand o sa fiu in toane mai bune.
pupici pe botici
nunta mea
SunSmile spune:
Cum poti sa urasti luna mai? Urasti fatalitatea...urasti evenimentele petrecute in aceasta luna, dar cu luna cea mai frumoasa ce ai??? Sunt alaturi de tine, dar eu iubesc luna asta! Hai fii tare! te pup....
quote:
Originally posted by addinel
neatsa la optimiste zabauce!
azi sunt picata in borcanul cu melancolie si coplesita de amintiri... urasc luna mai si tot ce inseamna ea!
revin cand o sa fiu in toane mai bune.
pupici pe botici
nunta mea
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!