Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Multumesc FANNA2003!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Dany pana la ora aceasta cu cafeaua de la tine am ramas,
dar peste o ora plec la serviciu si beau cafeaua cu sefa

iri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?src=ph&.dir=/86bcre2&.tok=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Salutare optimistelor!!!!
Am intrat doar sa va salut.... si am la treburi.

la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

un pup si de la mine, si un buna dimineat tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bey! Ia nu mai dati cu biciul...
Daca n-ati vazut filme cu prosti, va povestesc io unul .
Dupa cum va ziceam, ieri am auzit la radio ca azi e ultima zi de depunere a dosarelor.Intru repede pe site la Ministerul Educatiei...Negru pe alb: dosarele se dpun in per 15-17 mai.
Dimineata la 7 ma trezeste soata si fuge repede la liceu sa-mi ia adeverinta.Ma suna secretara sa-mi spuna ca nu-mi poate da daca nu are copie de pe cartea de munca(pe care nu o aveam acasa).

Vine soata acasa, o iau pe Stef si o depun la cumnata mea, fugim la Dir.Muncii sa iau cartea.Acolo afis mare: cartile se elibereaza la 10 zile de la data depunerii cererii .Dupa ce ma plimb de la parter la et 1 apoi la 2, inapoi la parter si iar la 1, isi face ala mila de mine si-mi da cartea pt 5 minute sa fac copie de pe ea.IN CERTE NU SE MAI OPERASE DE LA 1 SEPT 2004!.O iau asa si vad io ce strambe bag la inspectorat.

Fac copii, fug la scoala.Imi da aia adeverinta si pe la 10.30 ajung in sfarsit la inspectorat.NIMENI pe acolo.Ce draq, imi zic...sa fi fost ieri ultima zi? Cand intreb portarul...stupoare: DOSARELE SE DEPUN DE MAINE PANA PE DATA DE 28 MAI

Mi-a cazut fataaaaaaaaa.....Uitati-va si voi...am alergat ca tampita si de fapt era asa cum stiam io.se depun dosarele pana la sfarsitul lunii

Asa ca nu mai dati cu biciul ca io n-am nici o vina.

V-a placut filmul cu prosti?Sau cu olteni...cum vreti voi.

Asa ca acu beau si io o cafea cu voi.Imi dati?

Irilamureste-ma ce e cu examenul?

pe toate si revin.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Pe acolo pe unde sunt spatii ma dadeam cu capul de pereti.Oare de ce nu apar ?

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am examen si nu stiu nimica...si incerc si eu sa mai repet, dar e botez in cartier si canta astia de mama focului...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Georgi, poftim si tu o cafeluta ca meriti , dupa atata stres.
Eu zic ca nu e in zadar tot zbuciumul pe care l-ai trecut azi si numai bine pana pe 28 le ai pe toate in regula....

Cori,dar ce botez azi miercurea?Sunt gitanes, dar aia parca aveau joia?Bafta si o sa ai tu noroc!

Iar am gonit ciumafaia..., dar promit sa fiu mai draguta cu ea, ca e pacat de la DD...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

georgi nu e in zadar...toata alergatura asta iti prinde bine...nu te mai lasa pe ultima zi...am patit-o si eu de cateva ori...mai apare si inevitabilul...hai ca-i tare cafeaua danezei...asa-i ca te simti mai bine?

Elena

Mergi la inceput

Buna cafeaua da as mai vrea niste zahar..Auzisi Danezo? Ce-i mai facusi la biata ciumafaie?

Avem si POZE

Mergi la inceput