Bebelusi de sept - oct 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Multumim fetelor de urarile de sanatate !

Ii uram si noi multa sanatate tizului Vladut al lui Jadi.

Ruxandra poate reusim sa ne vedem in imprejurari mai fericite pt toata lumea. Deci deaia a plans Matei ca i-a umblat la putza. Vladut a vrut sa vina la el sa-l mangaie (l-am pus sa mearga pe acolo ca se plictisea si o luase spre usa cabinetului cand a plans Matei). Sa treaca bine vaccinul, fara reactii. Multumim mult inca odata ca ne-ai zis ca mergi la 3 ca ne-a fost mult mai usor sa ne strecuram intre programari.

Vladut se pare ca a facut febra de la un inceput de faringita (combinata cu rino- sunt varza la termenii astia, i-am uitat deja). cert e ca e putin rosu in gat (nu asa cum a zis aia de familie azi de dim). Eu sper sa treaca febra, fara sa faca boala propriu-zisa. Oricum deja e mult mai vesel.

Ma duc sa-i fac o mamaliguta ca acusica se trezeste.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, imi pare bine ca am fost de ajutor si sper sa ne vedem si in alte locuri decat cabinetul dr. Da, Matei a fost extrem de jignit ca s-a atins de obiectul lui
Acum am citit si de celalalt Vladut, al lui Jadi, caruia ii urez sa se faca bine repede. M-a luat cu frisoane cand am citit de operatie de fimoza. Ufff.
Asa deci, Mifloricico, Ana se batzaie obscen ... oare de unde o fi prins miscare asta, ca parca Matei nu i-a aratat-o?
Copilul meu s-a culcat acum, deci nu stiu cand o sa se mai culce diseara. Dupa tratamentul dur de la dr. si-a mai tras si o usa peste frunte, asa ca am un copil in dunga si foarte suparat.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, am nevoie de un raspuns corect la o intrebare: cum se impaca dpdv legal cistigul de dividende (cind esti asociat la o firma) cu CIC-ul (cind, prin lege, mama nu realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit)? Pot coexista impreuna? Cred ca "venituri profesionale" e cheia intrebarii mele, dar nu stiu ce se intelege in Lege prin aceasta expresie. Va rog mult de tot, daca stiti, sa-mi ziceti si/sau faceti referire la legi care stabilesc acest lucru.

irina, ruxandra, multa sanatate la bebei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

jadi,sa va ajute Dzeu sa treceti cu bine si peste asta.
ioana multumim.si noi va felicitam pt al 7 lea

miforicica
,da eu inca o mai alaptez pe ege.nu stiu cum o sa reusesc sa o intarc!se uita asa frumos la mine cand vrea tzitzi si eu nu rezist,una doua sunt cu tzitzele pe afara
azi am o stare nasoala,parca ma incearca nervii dinaintea c.m.
l-am trimis pe sot afara cu ege,sa se mai plimbe si el.
am luat pozele retro de la bulgari.tr.sa le scaneze sotzul si le pun in album
ma duc sa mananc.pupici

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

cine doreste este invitat sa ne admire pozele retro din album

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ege bine ai zis cu alaptatul . Si baiatul meu face la fel cand ii e foame, se uita fix la sanii mei si daca e suficient de aproape pune mana si trage de ei, de bluza.
Cand mai vrea sa-l ia vreo femeie in brate tot motivez ca nu pot, ca plange, cand de fapt mi-e sa nu ma faca de rusine.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

ege, aratati superb, de milioane.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Country girl Happy Mother's Day !
Si aici se sarbatoreste si sotul a insistat sa-mi ia un cadou, ca din partea lui mi-a luat pe 8 martie,acum cica din partea lui Petrut. Ne-am dus la Macy's si eu eram cu ochii peste tot, umblam de la un raft la altul si deodata il aud pe Petrut peste tot vacarmul magazinului "aaaa, eeee, gheee..." Ei erau departe, pe dupa alte rafturi si auzindu-l vorbind mi s-a parut cel mai frumos cadou

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara tinere doamne,

Hop si eu sa va salut, ca din urma nu am citit decat juma de pagina.
Nu am mai intrat pe DC, am avut un weekend cam naspa, Victor a avut febra si a fost marait, vineri spre sambata noapte a tras niste crize de plans lungi si nasoale rau.
Din fericire de luni se simte mai bine si habar nu am daca a fost de la dinti sau de la stomac sau altceva.

Ege, felicitari pt dintisori, iar pozele sunt super. Nu m-am abtinut si m-am uitat si la pozele de la nunta, frumoasa mireasa si mooooama ce tort ati avut, nu cred ca am mai vazut atatea etaje pana acum.

Sanatate puiutilor bolnavi.

La multi ani aniversatilor de azi, Anca si David, sa fiti sanatosi si papaciosi si nazdravani.

Noi nu avem nimic de raportat, decat ca mie mi-a venit CM, prima data de cand am ramas insarcinata. In rest, dintisori nexam, nimic la orizont, numai simptomele neplacute, adica trezit noaptea, maraiala, balaoseala, etc.

Pupici, ma duc sa mai citesc din urma,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

ege super faine pozele ! Unde, cand, cum ?!?!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput