Dreptul la indemnizatie pe intelesul tuturor.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uff!!!
Multumiri echipei legislative pentru tot ceea ce realizeaza aici. Mii de multumiri ar fi prea putin scris. Si toata admiratia mea totodata.

Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danoana spune:

Marius, scuza-ma ca intervin asa de tarziu in povestea asta, dar eu intelesesem ca s-a revenit la povestea cu plafonarea maxima la salariul mediu net, si citind mesajul tau am intrat intr-o ceata deasa.Concret, nasc la sfarsitul lui august, la sfarsitul lui octombrie o sa intru in cei doi ani de ingrijire a copilului.Salaril meu net este de cca 10.500.000.Daca depun cerere pentru indemnizatie de ingrijirea copilului pana la 1.01.2004 o sa iau cca 8.500.000. sau max.85% din salariul mediu pe economie?!!!
Stiu ca probabil te-ai saturat pana peste cap de intrebarea asta pa care ai primit-o de zeci de ori, dar te rog ai rabdare si cu mine!
Multumesc mult,Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

85% din media salariilor+indemnizatia de maternitate pe ultimele 10 luni anterioare datei solicitarii indemnizatie de ingrijire a copilului. Plafonarea cu 85% din salariul mediu brut se aplica cererilor depuse dupa data de 31.12.2003

echipa, www.desprecopii.com

Mergi la inceput