Clubul nurorilor (50)
Raspunsuri - Pagina 6
Alynutza spune:
Nico, cred ca e ok tiramisu, e usor si merge bine dupa felurile multe de mancare de la nunta. Sper ca pana la urma sa aveti o surpriza placuta si sa va vina invitatii. Eu tot stresata sunt ca soacra-mea nu se da batuta cu numarul invitatilor din partea ei, desi am zis ca sunt prea multi si nu avem unde sa-i asezam, ai mei s-au cam sucarit ca ar fi vrut sa mai cheme pe nu stiu cine si nu le-am dat voie... S-au trezit si astia la spartul targului ca vor mai multi invitati, dar anul trecut cand am ales restaurantul ne-au zis cu totul alte cifre...
NicoletaB spune:
Studentele romance cu copii in varsta de pana la doi ani vor primi din partea statului un ajutor financiar de 2 milioane de lei vechi.
Autoritatile sustin ca au luat aceasta masura pentru a le incuraja pe femeile din Romania sa aiba copii, iar de indemnizatia privind cresterea copilului vor beneficia si alte categorii sociale care pana in prezent nu primeau acest ajutor. Potrivit noului proiect de lege propus de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, vor beneficia de ajutor de la stat si mamele care nu au cotizat la bugetul asigurarilor de sanatate, persoanele care muncesc legal in strainatate, absolventii de studii superioare care se afla in somaj. Perioada minima de cotizare la bugetul asigurarilor sociale va fi si ea modificata. Angajatele nu mai trebuie sa cotizeze cel putin 12 luni inainte de a naste. Va fi suficient sa aiba cel putin zece luni de plata.
fannna2003 spune:
si mie mi-a placut de aceea le culeg de peste tot si le ofer prietenilor...
peste juma de ora am sedinta...sa vedem cat tine...daca nu mai reusesc sa intru azi va pup si...pe maine
Elena
lavinai spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
Studentele romance cu copii in varsta de pana la doi ani vor primi din partea statului un ajutor financiar de 2 milioane de lei vechi.
Autoritatile sustin ca au luat aceasta masura pentru a le incuraja pe femeile din Romania sa aiba copii, iar de indemnizatia privind cresterea copilului vor beneficia si alte categorii sociale care pana in prezent nu primeau acest ajutor. Potrivit noului proiect de lege propus de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, vor beneficia de ajutor de la stat si mamele care nu au cotizat la bugetul asigurarilor de sanatate, persoanele care muncesc legal in strainatate, absolventii de studii superioare care se afla in somaj. Perioada minima de cotizare la bugetul asigurarilor sociale va fi si ea modificata. Angajatele nu mai trebuie sa cotizeze cel putin 12 luni inainte de a naste. Va fi suficient sa aiba cel putin zece luni de plata.
eu stiu ca de la 1 ianuarie 2007 , va fi in felul urmator:
cei 8 mil de lei vor fi impartiti astfel:
- 2 mil va fi alocatia pt copii, indiferent ca a lucrat sau nu mama
- 6 mil va primi mama care a cotizat cel putin 12 luni inaintea nasterii.
deci alea 2 mil le primiesti oricum
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
marinar spune:
ehe... sunt si eu pe aici dar cand incerc sa scriu apare ceva de facut, apoi incerc sa citesc ce aiti mai scris.. si tot asa.
Felicitari Nico pt ca ati depus actele!!! Ati avut emotii? Eu nu prea am avut atunci, dar sotuuuuuul- dar mi-a zis mai tarzior ca transpirase tot.
Cherry nu sunt suparata, incerc sa ma gandesc la faptul ca totul va fi ok. Tie ti-au venit rusii- ca nu mai stiu?
Ali o sa gasiti voi costum. Si noi am avut ceva probleme cu cel de cununie al sotului dar s-a rezolvat tot asa- la pantaloni un nr si la sacou altul. De fapt sunt care fac costume la acelasi nr dar si pt cei mai solizi, sau cu burta, sau mai stiu eu cum, ad nr. 46 A sau 46 B sau C. succes.
De Raza nu pot sa spun decat atat: rugati-va sa-si rezolve problemele. Sigur inseamna fff mult pt ea sa stie ca-i suntem alaturi.
marina
pozici
NicoletaB spune:
marina sa inteleg ca stii ce i se intampla si ca e grav?
imi pare tare rau pt ea si promit sa ma rog pt ea
la depus actele am avut emotii, nu pt ca ne schimbam starea civila ci pt ca era ceva ce tb rezolvat cat mai bine ai sa nu ni se ingreuneze situatia in ziua nuntii cu alergaturile
Alynutza spune:
Marina, sper ca vom gasi. A vazut si iubi ca m-am impacientat si a zis ca sambata asta mergem si nu venim acasa fara costum. Stiu ca sunt care fac pantalonii pt cei cu burta, problema e ca iubi chiar nu are burta! Nu ca-i al meu, dar e numai bine proportionat si nu e gras deloc. Ori era mare discrepanta: haina atarna pe el si pantalonii nu-l incapeau... Mi-a fost ciuda pentru ca era materialul ok, semana tare cu cel de la costumul care i-a placut lui, dar la care nu i-am gasit numarul potrivit, desi am tot trecut pe la magazinul ala de dinainte de Pasti. Mi-a zis o tanti de acolo sa trec sa-mi spuna daca ne poate face comanda, dar de cand cu experienta cu costumul de sambata, ma gandesc ca daca ni-l aduce si tot asa, nu-i sunt buni pantalonii... Of of, ce probleme existentiale mai am si eu
lavinai spune:
noi cand am fost la depusul actelor la primarie, nu ma avut emotii, deact pt faptul sa imi rezolv al ora care vroiam. la sotzu' cand ne-a intrebat tipa de acolo dc imi schimb numele iar eu am ramas un pic pe ganduri (intentionat) s-a facut tot alb, il treceau transpiratiile sa nu cumva sa zic ca nu imi schimb numele (eu il mai sacaiam ca nu il schimb,,,,) iar cand am zis ca DA il schimb, sa luminat tot la fata,a zambit si m-a luat de mana!!!! ce faza tare a fost!! uite inca o amintire pe care nu o voi uita!!!!
nico, eu stiu ca acuma ce am zis eu este in vigoare. poate au in vedere un nou proiect!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
NicoletaB spune:
si eu l-am tachinat pe al meu cu numele
ieri cand am completat declaratia si a vazut ca trec numele lui nu mai putea de fericire
iar azi de dimineta il tachinam ca mai am o declaratie de rezerva nu numele meu nemodificat
m-a crezut, sa fi vazut ce atent era la actele pe care le-am depus
cand am plecat era numai zambet