Clubul nurorilor (50)
Raspunsuri - Pagina 11
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
intrebare catre fetele maritate:
ati avut artificii pe tort la nunta?
au lasat acestea pe tort un praf negru innecacios?
ca nu stiu ce sa fac cu artificiile de tort
Eu am avut artificii, dar mai micute, care au ars 30 de secunde. Nu au lasat nici un praf negru si innecacios. Si sa nu te gandesti ca au fost artificii de-alea scumpe. Le-am luat cu 15 mii bucata.
Andreea 27+
POZE
a.cicel spune:
Ce limbarita aveti fetelor...
Abia am reusit sa citesc. Da' si cititul asta a fost printre randuri. Ca mai stau putin si vine iubi sa ma ia. Mergem la cumparaturi. Azi e prima lui zi de munca din 2 aprilie incoace.
Sper ca Raza sa isi rezolve problemele. Mai ales ca mai are atat de putin pana la nunta.
toate fetele.
Andreea 27+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Ce mai faceti fetelor??? Eu am multa energie, DAR sunt si cu inima cat un purice...de emotii!Si mai am si o gramada de treaba, dar in 40 de minute asa zic pas si merg acasa. Ca diseara IAR mergem la baute si mancate. O sa ajungem "copiii ploii".
Voi? Munciti? Va distrati?
Pupi
Distractie faina. Ce as iesi si eu la ungratar. dar daca sambata asta e cald ,ergem la lacul Sf. Ana, sau macar la Tusnad la un gratar. Am o pofta....
Andreea 27+
POZE
SunSmile spune:
Nico si noi am avut ditai artificiile pe tort(unele cu un suport metalic, k un fel de coif) si nu au lasat nimic.
Succes si savureaza fiecare moment! Nu e doar un 'refren arhi vehiculat'....cu adevarat iti vor lipsi momentele acestea!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
NicoletaB spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by NicoletaB
intrebare catre fetele maritate:
ati avut artificii pe tort la nunta?
au lasat acestea pe tort un praf negru innecacios?
ca nu stiu ce sa fac cu artificiile de tort
Eu am avut artificii, dar mai micute, care au ars 30 de secunde. Nu au lasat nici un praf negru si innecacios. Si sa nu te gandesti ca au fost artificii de-alea scumpe. Le-am luat cu 15 mii bucata.
Andreea 27+
POZE
multumesc de info
bine de stiut
Alynutza spune:
Nico, cine ne face noua tortul a spus ca pana la nunta va gasi o solutie ca sa nu punem artificii, nu era vorba de fum, cat, spunea ea, cade cenusa de la artificii pe tort. Acuma, poate daca sunt pozitionate frumos, nu vor fi probleme. Dar am fost la nunti si petreceri unde au fost artificii la tort, dar nu am observat sa fie fum negru si innecacios.
Raza, tinem pumnii sa treaca cu bine, orice ar fi.
Flavia, si eu astept sa ne intalnim, si sper sa nu intervina nimic. Si al meu e singurul barbat din familie, iar tata are cine sa-i duca numele mai departe.
NicoletaB spune:
[quote]Originally posted by Alynutza
Nico, cine ne face noua tortul a spus ca pana la nunta va gasi o solutie ca sa nu punem artificii, nu era vorba de fum, cat, spunea ea, cade cenusa de la artificii pe tort. Acuma, poate daca sunt pozitionate frumos, nu vor fi probleme. Dar am fost la nunti si petreceri unde au fost artificii la tort, dar nu am observat sa fie fum negru si innecacios.
exact nu vreau fum innecacios si cenusa pe tort
marinar spune:
Nico si eu am avut artificii pe tort si nu au generat nici un inconvenient. In schimb au aratat supeeeeeeeer... merita.
Mai fetelor pe raza ar ajuta-o ffff mult daca ati avea o cunostinta la Primaria sectorului 1.
marina
pozici
Alynutza spune:
Fetele, imi plezneste capul de durere, nu stiu ce am de m-a apucat asa brusc, si nu-mi trece nicicum, desi am luat ceva acu o jumate de ora... Nu sunt in stare sa fac nimic. Si pe deasupra merg si la stoma azi