Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor.

Am fost azi toooooaaaata ziulica afara, ne-am intalnit cu fetele si apoi cu tati si am intrat in casa pe la 19.30 si am papat si am facut nani.
Sa zic si eu rpd ca ma duc la baitza.

Noki eu folosesc cu incredere pastile de tzantzari si nu vad nici o schimbare in comportamentul copilului dar sti ca eu sunt mai pe invers si mai nonconformista ca Dienutza asa ca....sry dar eu nu am auzit de nimic impotriva lor. Asa ca traiasca spira si raid.

Despre carutz, am vazut azi unul de la brevi la acelasi retz cu Chicco dar....parca estetic tot pe chicco il astept care am intzeles ca vine pe la sf lunii.

Eu merg sigur la kidex chiar in prima zi ca de obicei si sper sa gasesc carutz ca altfel...ma oftic rau.

HAi ca mai vb maine ca tb sa ii fac laptele lui bb. va pup si abia astept sa ne intalnim!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna seara fetele ..,ati scris ,nu gluma ,abia am reusit sa citesc din urma ...
Noki ,pune-ti plase ,noi avem si nici urma de lighioane ,ca mi-e tare sila de ele ,iar acum cu bb sint si periculoase!
De intilneala ,hotariti voi ,mie imi convine oricum ati decide dar totusi daca vin cu bebe si e prea departe e cam complicat ca nu prea sta in scaunu' de masina si singura cu el numai la condus nu ma pot concentra ,eu zic ori in weekend cu taticii ori in cursu' saptamaii singure ,parerea mea .
Madau ,nu-ti face griji ,am inteles ca simptomele la gripa aviara apar foarte repede ,deci aripioarele s-au dus de mult din organism :))
Noi azi am facut ecografia trasfontanelara ,(i-am vazut creierasu') e bine puiu ,m-am cam enervat ca i-a umplut caputzu' de gel dar asta e ,deci Dr Marcu iar ne-a bagat pe gat si ne-a speriat cu eco asta doar sa-i mai intre un ban in buzunar!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am fost ca o floare in metro in seara asta, sperand sa gasesc caruciorul Chicco, la acelasi pret sublim de 2.5 mil. Dar nu mai aveam deloc. de nici un fel. la Selgros, la fel. Tipic pentru mine, atata ma coiesc, scuzati expresia, pana dispare produsul!

Amu sa ne punem pe raspunsuri:

A;inush- super vesti de la doctor! Si noi mergem joi, pentru vaccin si deja incep sa am emotii! Ce intelegi prin artilerie grea impotriva tantzarilor?

Pitic + Miha2006 + Dordia + Madutza- multumesc pentru raspunsurile cu tantzarii. Astept si de la Lavi, ca ea are si experientza. Dar cred ca si io tot la Raid voi recurge. Plus ca o sa pun plasa la geamul de la bacon si o sa aerisesc pe acolo. Problema era cu cei care vi prin celelalte camere. Lor le pun semn pe usa: nu intrati, ca e micutza mea acolo si daca va luati de ea, va smulg aripile!

Corapino- ce bine ca ne-ai mai dat vesti. Traisca dolofanelul de 10 kg! Da, du-te sa pui poze, ca vream sa-l vizionam!

Cu caruciorul cred ca voi astepta si io Kidexul. desi nu mai stiu pe ce site am vazut - aaa...au chiar ei site - ca nu prea sunt nu stiu ce participanti. nici nu stiu daca vine si Chiccoul si alte firme mari de gen. Sa vedem.

Maine imi vine dormitorul lui Titilici. Am maaari emotii. Abia astept.

Amu va pupicesc si va spun noapte buna de tot!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Tot io..ca deh, n-am somn:

I-am luat lui Saraly din Metro cereale cu biscuiti de la Milupa. Sunt de la 6 luni in sus si au gluten si zahar. Ar fi prima oara ca-i dau ceva cu zahar si gluten. Dar nu ma stresez, ca toti biscuitii au zahar. A mai dat cineva asa ceva la copilasi?

De la 6 luni se poate da cu gluten, nu?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Feli, Madau si si voua si printeselor voastre. Rianna va multumeste de urari! Sorry ca eu nu prea le urez bebeilor nimic de zilele lor de nastere, dar asta nu inseamna ca nu mi-s dragi. Dimpotriva!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata - am vazut si eu cerealele de la hero, la noi nu-i pb ca au zahar chiar deloc, dar n-am avut timp sa le studiez ca lumea.

referitor la biscuiti, eu am citit mai multe etichete, si prea multe "fructe d-alea exotice" cum le zice silvia, adica e-uri. asa ca am facut eu acasa, dupa reteta din mama si copilul, si au iesit foarte buni, numai ca sunt cam tepeni; adica luca nu poate decat sa-i linga, ceea ce e ok; ii luasem p-aia start de la lu, si a halit jumate foarte urgent, fiindca aia sunt extrem de fragezi; mi-era teama sa nu ii ramana in gat vreo firmitura.

noi deja abandonam chestia cu glutenul !!! ca doar luni facem 6 luni !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Na ca m-am linistit cu chestia cu puiul, nu era Zanfir. Erau ferma natural, deci e ok. Oricum nu-i mai dau piticei, asta e, n-o sa lesine daca nu mai papa carmitza. Trecem la vitel.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!

Mergi la inceput