Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki, ca sa iti raspund, noi nu avem tantari inca, sigur! Nu de alta dar daca ar fi vreo unul prin zona al meu sotior ar fi primul piscat saracul. Sa vezi ce artilerie grea avem in caz de atac :))
Sper ca missa sa semene cu mine, ca io nu ii simt nici nu ii atrag...

In rest, sa iti raspund la o intrebare mai veche, noi nu venim anul asta in Ro, nu de alta dar peste o luna incepe nebunia cu mutatul, apoi al meu sotior incepe un nou job deci nu are conced' imediat si apoi...sincer prefer sa ii chem pe ai mei la mine si sa ii plimb. Si in plus Phil nu e prea fan al Ro, si nici eu nu am argumente sa il conving ( cred ca nici eu nu sunt prea convinsa) deci...poate la anu'. Deocamdata in august o sa fac un tur Amsterdam- Lille - Nisa cu ai mei parinti si cu missa of course, si abia astept.
Oricum, cand o sa vin in Buc sper sa ne intalnim!!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

aaa,si pisi:ai avut o idee super...
ar fi fain la iarba verde...
nu mai zic ca esti si tu invitata!
mie mi-ai placut cand mi-ai zis ca iti suntem dragi,si noi suntem mamicile tale,ca mamici cu copii de 5 ani pe dc nu sunt-asha sa aiba un forum propriu...da'ziceai ca ai ferrari...dintr-ala de la peco,de jucarie???

si cam ce locatie mai acatarii,sa gasim,pentru iarba verde?
si cand?
vorba laviniei,dati-va cu pararea,cam cand...
ideea ar fi s-o asteptam si pe Buluci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Mai, Silvia, intre timp am achizitionat mai multe masini... avem un adevarat parc auto, vorba lui Noki' Doar ca sunt de jucarie, din acelea gen macheta de metal 1:24.
Da de mers la padure gasim noi una, doua, adevarate...
Si de iarba verde si gratar nu cred ca trebuie neaparat sa ne imbracam haina de intalneala nationala. Se poate si fara prea multe pregatiri, asa cred eu.
P.S. Mersi de invitatie !!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Mai pisi,of of,mai mai:de cand vreau eu sa ma dau cu un AWD...so...o sa beau bere multa la intalnire,sa ma duca si pe mine cineva acasa...

Mergi la inceput

fetili,mi-am comandat cubu'ala vorbitor de la chiccco-kiar pe site-ul,lor...chiccbebe(reclama,a?),ceva de genu'asta...abia astept sa vina,cica vine kiar in aceeasi zi,daca e facuta comanda pana-n 14!

Mergi la inceput

Ce naiba e aia AWD? ca eu cu prescurtarile astea, nu prea le am...

Mergi la inceput

awd=all wheels drive=4X4...

Mergi la inceput

daca ai stii la ce ma gandeam eu...

Mergi la inceput

la ce mai pisi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

HELLO AGAIN

La noi lucrurile par sa mearga spre bine, in sensul ca azi nu a facut kk decat de 2 ori pana acum, sper sa fie numai 2. Tot moale dar nu ca ieri.

FELI la Nan fara lactoza m-am ganditi eu tot din acelasi motiv.

NOKY sa cresti mare , sa-nfloresti... intrebarea cu tantarii am pus-o si eu acu' vreo luna si n-am primit nici un raspuns, so'.. intre timp m-am descurcat singurica si sa-ti spun cum: in primul rand cica sunt pastile fara miros care ar fi indicate dar bineinteles ca in Deva n-am gasit, in Buc ar tr sa gesesti. Daca nu cumpara-i de la farmacie tinctura mentolata care are si putin alcool si talc. Eu cu aia am dat-o si in cateva zile ia trecut.II pui pe bubite de cate ori vrei, dar ai grija sa nu-i intre in gura.

LORDRA sa-ti traiasca broscuta Dariuca dulcica foc in piscina ei.

SILVIA noi suntem acum cu diareea, nu Madutza..

Mei, fetele intalniti-va odata , ce atatea pregatiri? tare as veni si eu.....

PUPICI LA TOT POPORU"

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput