Mamici de sept-oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Dragelor , citesc cu nostalgie ce scrieti si ma gandesc ca puteam sa fiu si eo o mamica de sept.( 29 , mai exact), dar din nefericire am pierdut . Poate data viitoare o fi mai bine.

Oricum , multa sanatate si sarcini usoare.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Susa ti-am trimis PM!

Irlandeza imi pare sincer rau ca ai pierdut sarcina....dar nu dispera pentru ca intr-o zi vei fi si tu cu siguranta mamica!

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Vai, voi scrieti intr-un ritm infernal si eu nu apuc sa citesc nici 10% din ce scrieti.
Sunt si mai ocupata la servici si nu mai am timp de stat pe forum.

Noi suntem bine, pe 25 mergem la morfologica (inca nu mi-am facut programarea, dar sper sa reusesc sa programez in aceeasi zi cu controlul meu de rutina ca sa nu mai fiu nevoita sa-mi iau o alta zi de concediu...
Aici sunt 2-3 pozite si cu mine si alex, ca sa n uzic ca nu mi-am pozat burtica pana acum. Mai am ceva poze, dar prin aparatele prietenilor pe care inca nu mi le-au trimis.

.......in 18+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Cucuoancea, nu vreau sa te sperii dar durerile de cap prea puternice se datoreaza unei tensiuni mari si tensiunea asta poate sa-i faca rau lui bb. Tocmai am citit un topic despre asta la "asteptand un ingeras in viata noastra". Cel mai bine te duci la doctor cat poti de rpd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Bibi, si pe fi-miu il cheama David si s-a nascut in 10.06.2003, aproape de al tau. Vad ca tot baiat ai si tu, dar de data asta o sa-l faci mai devreme decat mine. Si mi se pare ca am citit ca la Giulesti? Si eu. Cum il botezi? Eu - Alex.
Acum apropo de ce m-ai intrebat: totul e in buna stare. Carutul e in perfecta stare pt ca pe la 7 luni n-a mai incaput in landou si pozitia sport a carutului nu-mi prea placea, asa ca am mai cumparat unul care sa-mi placa. Deci am avut 2 si le-am folosit alternativ - zici ca sunt noi. La fel si scaunul de masa. In patut doarme si acum iar salteaua e in perfecta stare (a fost si cam scumpa). Tre sa cumpar doar biberoane, ca am jucat bowling (si multe altele) cu cele vechi. Si tetine, ca toate sunt taiate la max de pe vremea cand David avea 1,5ani si voia sa curga laptele din bibe, nu gluma. Ce vremuri: atunci masa dura 5min, acum 1 ora! O sa mai iau si niste hainute noi (sa ma aflu in treaba) si neaparat jucarii, ca David nu o sa-i dea nimic (si pe de alta parte nici nu vreau sa iau jucarii sau de ex. paturica de la David daca el nu le da voluntar - pentru ca ma gandesc ca oricum o sa sufere cand o sa apara Alex, nu vreau sa-i sporesc suferinta cu nimicuri).
Ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna la ute.
Noi suntem bine, ieri am fost in Herastrau, dupa un week-end de munca, i-am renovat camera lui bebe...il asteapta....in Herastrau agitatie...copii....caruturi...catei....o nebunie....
Noi mergem martea viitoare, adica pe 23 la eco morfologica si am niste emotii...dar sa speram ca va fi totul bine...in rest toate bune....
Eu m-am gandit sa facem cumparaturile mari pt bebe cam pe la sfarsitul lui iulie...adica salteluta, cadita, masa de infasat, biberoane, pampersi, doar hainutele sa le ia mama atunci cand nasc...ca am la magazine de bebe prin jurul casei...mai multe ca super-marketuri....
Bafta multa celor care merg la morfo saptamana asta si sa auzim numai vesti bune....

21+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Pufymic,
In primul rand felicitari pentru burtica, e de-a dreptul impresionanta! Si eu am 21+ de saptamani, dar nu am nici pe departe burtica ta... Acum 2 zile mi s-a oferit pentru prima data locul in autobuz, si nici nu sunt sigura daca din cauza burticii... ori a sexului!?
Ti-am trimis un PM in care te-am rugat sa imi dai si mie parola pentru emailul comun. I-am trimis ieri si lexei. V-am scris amandurora ca sunt destul de agiamie in materie de tehnica si ca nu stiu ce inseamna sa ai PM-ul activat!? Poate imi dati o mana de ajutor!
Numai bine tuturor,
Marina
P.S. Tot citesc si vad cat de inspaimantate sunt unele viitoare mamici de eco morfologica. Eu sunt la al doilea bebe si poate de aiai mi-e mai usor sa vorbesc, dar cred ca nu ar trebui sa va faceti nici o grija. Duceti-va cu bucurie, la eco morfologica se vede bebica foarte bine si i se masoara toate coordonatele. E de-a dreptul spectaculos. Nu va mai ganditi la catastrofe, nu e cazul, iar bebica se streseaza si el vazandu-ne pe noi nelinistite. Nu stiu daca o fi chiar asa, dar eu cu primul bebe am fost toata sarcina foarte foarte stresata din tot felul de motive, evident medicale, dar si profesionale cat carul. Am plans cu lunile, iar Ana mea de cand s-a nascut a fost foarte agitata, a plans in continuu, chiar cand nu avea de ce. Acum mi-am promis ca nu o sa ma mai stresez orice ar fi, ca bebe e dat de la Dumnezeu (e conceput in a doua zi de Craciun, dupa un post lung si greu, dar si dupa ce am avut privilegiul de-a ma impartasi chiar in ziua de Craciun, in timpul slujbei tinute dumnezeieste de Arhiereul, Episcopul Vicar Ciprian la biserica Domnita Balasa de langa Piata Unirii pe care v-o recomand tuturor, e un loc in care te simti aproape de Dumnezeu, in care simti ca totul va fi bine; duminica au un cor minunat, merita sa il incercati...poate asa ne vom si vedea...) si ca tot El va avea grija de micut si de toate. Si stiti? E mult mai bine.
Marina
21+ si mami de Ana (3 ani peste 6 zile!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimineata burticutze
tin pumnii la toate mamicile care merg azi la eco. Stati linistite totul va fi foarte bine.

bb ralukutza eu stiu un vladutziu la noi in firma, vorbim doar la telefon, nu ne-am vazut niciodata, cred ca e acel vladutziu; stii e o companie mare cu mii de angajati si inca nu cunosc nici un sfert din toti, ma scuzi tu acuma

pufymic despre banditul tau nu am cuvinte....ce mai e un dulce, sa va traiasca!!!
pup la toata lumea!

20

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Multumesc tuturor pentru felicitari. Si voua sa va traiasca fetitele si baieteii si sa fie cu totii sanatosi si frumosi!

Pufymic, te rog trece si la mine in lista si Matei! Si inca o rugaminte: daca poti sa-mi trimiti si mie parola de la e-mailul comun (din cate stiu, am PM-ul activat). Poate reusesc si eu sa pun niste poze in album.
Multumesc!

O saptamana cat mai buna la toata lumea si bafta la echo morfologica (ca si eu am avut o groaza de emotii)!

Bedrosmart 21+ & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

Bafta azi la eco pentru Putzuruca(mai merge si altcineva??)!

Bedrosmart felicitari pentru !Il trec imediat in listuta!Si iti trimit imediat PM(sa vad dc ti-e activat...)!

Cucuoancea am trimis parola!

Try mi-au placut pozele tale cu Alex! Nu vrei sa punem una in albumul cu burtici?

Revin mai tarziu ca acum trage banditu' de mine!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput