Mamici de sept-oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Oanacn bine ai venit in grupul nostru sarcina usoara si pupici

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

bbRalukutzasi pe burtica mea acum e foarte mult par,si linia de pe mijlocul burticii e inchisa la culoare,cu timpul se va inchide si la tine cred. sarcina usoara si pupici

yagi tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Pufymic, rogu-te pune si poza cu bebe Matei in albumul comun, daca nu te superi! In sfarsit am reusit si eu sa trimit ceva in mail, dupa multe incercari.

Pentru constipatie (se vede ca ma preocupa, nu-i asa?), se poate folosi foarte bine si uleiul de parafina. Dar nu stiu daca se gaseste asa ceva in Japonia (pentru Eli26). Asta in cazul in care celelalte remedii nu au efect (ca la mine). Eu mai folosesc, cu succes, si Herbolax (pe prospect scrie explicit ca se poate folosi de catre gravide).

Pentru cele care au inceput sa aiba probleme cu pozitia in timpul somnului: eu dorm mai bine cu o perna intre picioare si cu alta in brate. Am vazut ca in SUA exista chiar niste perne, speciale pentru gravide, foarte lungi, tocmai ca sa dormi cu ele in brate (ei, nu va faceti iluzii, la noi nu se gasesc, ziceam doar asa, ca idee).

Din pacate, pentru visele erotice nu stiu nici un remediu (ma rog, in afara de ).

Parca a mai avut cineva ideea asta, dar cum am memoria cam scurta, o mai spun o data: mamicile care mai aveti un copilas , ajutati-ne si pe noi, incepatoarele, si faceti o lista cu ce o sa avem nevoie acasa (dupa ce venim de la spital). Dar vreau sa zic o lista adevarata, de la carut, patut, saltea si pana la biberoane si suzete. Nu de alta, dar in comert se gasesc nenumarate tipuri din fiecare obiect si mi-e teama sa nu dau banii pe lucruri inutile sau de proasta calitate.

Felicitari pentru cele care au aflat ce e bebe si au venit cu vesti bune de la echo si bafta celor care urmeaza in curand sa mearga la medic!

Bedrosmart 21+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor dragi am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75991" target="_blank">AICI!
Va invit sa continuam acolo!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput