Zalauance ..... la apel !!!
Raspunsuri - Pagina 12
diplodocus spune:
Fetelor, eram p pag 3!!!
Iar sarim peste raportul d seara???
Luca-Mihnea a vomat azi toata ziua...acuma nu mai stiu daca e de la refluxul lui gastro-esofagian( ca dupa tratament, daca am vazut ca e bine, nu am mai mers la control...) sau poate fi si d la dinti??? ( am auzit eu o versiune...)
Azi l-am pus prima oara in in jumper si ii place la nebunie,mai -mai ca voia sa doarma in el
..sare mai ceva k o broscutza...
Calin vine tirziu-tirziu d la servici...sunt mai tot timpul singura
..Sper sa fie doar perioada d acomodare cu traseul...
Pupici si noapte buna
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!
mama da ce liniste la noi!!!!!!!
fetelor eu tastez fff incet, ca sa nu-lderanjez pe tudor(doarme). saracutzu de el are emotzii.si are teza de la 7la 9.l-am ascultat ( asa a vrut el si e OK).
mihaela si rezultatul cand se comunica?mai, pe diana o cred ca e nerabdatoare.uite si eu sunt asa.de ex pachetele noastre au ajuns la arad,m-a sunat doamna ca-s in tara, dar ni le aduce la zalau doar peste o sapt.ei , pai am asteptat eu 5 zile , dar apoi l-am trimis pe flaviu la arad dupa ele.efectiv nu mai aveam rabdare.
ioana 

micului acrobat.stai sa vezi ca eu am inceput sa-l ascund .matei cum il vedea cum plangea ca vrea in el.odata a vazut o curea si acrezut ca e cordelina de la jumper era atat de ferici, dar cand a vazut ca nu e a inceput swoul si a trebuit sa scot "aparatul".
elvira pe unde ati fost? eu cu adriana am stat pe platou.
fetelor are adriana un sot.mama mama.mai, azi el a fost bucatarul sef.
elutza ne gandim la tine.sa va distrati la cj.
sandana unde esti????????
claudia poate poate ne-om intalni noi si pe platou.
paula cum stai cu pregatirile.cand ajung verighetele?
va tzuc si mai vin.............
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
dianaiulie2009 spune:
'NEATZA !!!
Bafta multa lui Tudor la teza !!!
Mihaela iti tinem pumnii in continuare !!!
Ioana , eu nu am auzit ca ar putea voma in perioada cand le ies dintii . Mai bine ai merge la un control ! sanatatae lui Mihnea !!!
Am primit o parte din cele comandate la quelle , abia astept sa vad ce anume . Va scriu deseara .
Elutza cum e la CJ ?
Elvira nu ai venit ieri pe platou , noi am fost acolo pana la ora 20.30 ...
Claudia cum stati cu pampersii ???
Va pupi ca ma de lucru da mai vin ...
albumele noastre
for2nity spune:
Buna dimineata,
Adriana, n-am mai ajuns pe platou c-asa a fost filmu' dar tot ne-om mai intalni noi.
Eu sunt asa fara nici un chef mai fetelor, oare vremea sa fie de vina de sunt asa deprimata? Vreau soareeeeee.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
for2nity spune:
Cafengisteeeee!!! Ia treceti la apel !!!!
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Bimilit spune:
buna dimineata!!!!!!
ura!!!!!!!!!!!elvira is bea cafelutza cu noi!!!!!!!!
noi acuma ne-am trezit si vrem sa papam apoi iesim afara.voi ce program aveti?
va tzuc si mai vin.......
!
claudiasabou spune:
Buna dimineata,sunt prezenta si eu.
Rebeca e tare maraita,nimic nu-i convine.In lupta antipampers am avansat un pic,azi noapte nu a facut deloc pipi in pampers ,iar dimineata cand s-a trezit a zis ca vrea sa faca pipi.E un pas inainte.
Ioana multa sanatate lui Luca.
Elvira se anunta la meteo soare pt. sf. de saptamana,asa ca poate iti revine cheful.
Adriana sa ne spui cum sunt produsele de la quelle ca as vrea si eu sa comand cate ceva.
Elutza distractie placuta la Cluj.
Mihaela si eu iti urez bafta in continuare.
Bianca pe unde esti?

la toate.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
claudiasabou spune:
Bianca noi mergem in fata blocului ,haideti si voi pe-aici.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
diplodocus spune:
salutare fete!!!
L-am pus pe Prichindel in jumper si am un moment de respiro...
BIANCA-cum a fost la teza? A stiut Prislea?
ELVIRA-faina faza ca faci tu apelul d dimineata...poate asa n mai motivezi si p noi...Stai linistita ca o sa vina si soarele, d nu o sa mai stii unde sa stai la umbra...
ADRIANA-nu mi-ai zis daca a inceput Andreea sa faca macar salate acasa?
CLAUDIA-hai la apel!
MIHAELA- nu ai net la servici...
ELUTZA-esti la plimbare..

IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
salutare!!
claudia eu una nu-s multumita da toate produsele de la quelle.da faza e ca daca nu-ti convin le poti returna.eu mi-am comandat tunica de la pag 51(alba)nu-s incantata, iar tunica de la pag 71 ( roz mi-am comandat)e finet 100%.sincer mi se par scumpe raportat la ce calitate au.ooooooooooooo da stai pijamaua de la 235( cea roz cu 3 piese) e ordinara.dar mi-am luat adidasii veriz de la pag 335 si sunt incantata de ei.am primit si eu instiintare ca am colet la posta.sper sa ajung azi sa-l ridic.o sa va spun daca-s multimita.
ioana elutza e la cj si cred ca vine doar duminica acasa.mihaela nu are net la job, deci ne viziteaza seara.cum e Luca?
inca nu stiu ce a facut Tudor la teza.nu-i lasa cu mobil la scoala asa ca fac 13-14 pana ajunge acasa.multumesc pt urari.
PS claudia felicitari si pupici Rebecai.vad ca invet incet renuntati la pampers.
va tzuc.. si mai vin.........acuma plecam afara
!