Zalauance ..... la apel !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Ioana mersi,am sa incerc sa le copiez.
In operatiunea antipampars facem 2 pasi inainte si unul inapoi.Alaltaieri cand a dormit de amiaza fara pampers s-a trezit dupa 1 ora jumate plangand ca e uda,asa ca ieri i-am pus iar la amiaza pampers si a dormit 4 ore.
Va pup ,mergem afara.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

BIANCA nu esti sefa la butoane azi ???? ca eram tocmai jos pe pagina 2 ....

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare cafengiste!!!!!!

adriana am fost afara cu matei.asa ca de acum incolo tu ramai sefa la butoane.ce ai rezolvat cu programul redus? nici o veste?

claudia nu-i mai da lichide inainte de somnicul de peste zi.sau doarme doar daca-i dai laptic? pupici cu lipici la printesa.

ioana vad ca chiulesti.unde esti????????

pe elutza o iertam ca se pregateste de cj.

elvira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hai la o cafea.

va tzuc si mai vin......

PS acum e in examen mihaela.sper sa fie ok totul.MIHAELA NE GANDIM LA TINE!!!!!!!!!!!!!!!!BAFTA!!!!!!!!!!

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

fetelor unde sunteti?????????hai ca-s sefa la butoane.matei doarme , deci va astept la povesti.

Mergi la inceput

dormitzi?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cine vine azi pe platou???
Noi iesim pe la ora 18 ... ne vedem la groapa cu nisip ...

albumele noastre

Mergi la inceput

noi venim!!!!!!!!!!!

PS nu mai pot scrie pe forum , ca-l deranjez pe tudor.maine are teza la romana si calcu e la el in camera.cica-l deranjeaza cum tastez.da de citit va pot citi , asa ca va rog sa scrieti.

va tzuc........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna fetelor.
Bianca Rebeca nu doarme decat cu lapte sau suc ,asa ca nu prea am sanse.Bafta lui Tudor maine la teza.
Nu stiu daca putem veni pe platou ,colegul lucreaza pana tarziu asa ca suntem consemnate in fata blocului.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

eu ies azi cu cristina, inca nu stiu unde, poate ajungem si pe platou.
pupici.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc fetelor pentru inurajari. A fost chiar un test, asa ca un examen, a durat 2 ore, am avut de rezolvat probleme, de dat raspunsuri la cateva intrebari teoretice, am avut de desenat (schita tehnica) o piesa micutza ca un surubel, de tradus un text din romaneste in engleza, numai ca erau multe cuuvinte tehnice pe care nu le stiam. Au fost si 2 intrebari la care n-am stiut sa raspund, erau ceva legat strict de aragaze, n-am auzit in viata mea de ceea ce intrebau ei acolo. Am fost eu, singura femeie si inca 4 barbati. Unul dintre ei lucrase acolo, il cunostea doamna care ne-a dat testele(sper sa nu fi favoritul). La sfarsit domna a ssigilaat numele, asa ca la examene. Ok, o sa vad ce si cum...

bianca, mama a scos pachetele marti si diana de atunci ne tot bat la cap sa mergem odata dupa ele, ca ce bine de maica-mea ca are deja pachetele...silvia nu pricepe inca ce si cum. Da, tot pe posta le-a trimis, dar a avut mama un norocc chior cand le-a scos, o sa va pove eu cand ne intalnim.

va pup pe toate!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput