Dureri de oase
Raspunsuri - Pagina 2
push_up spune:
Buna tuturor,
Am nascut acum 9 luni, iar de vreo 3-4 luni au inceput sa ma doara oasele, la inceput f. usoare si mai ales la picioare, de la genunchi in jos, cand mergeam la plimbare (chiar si o jumatate de ora). Treptat durerile au inceput sa fie persistente chiar si cand ma trezeam dimineata. M-am dus la medic si mi s-a zis ca ar fi din cauza ca inca alaptez; mi-a prescris calciu cu vitamina D si vitamine Materna. De o luna de zile iau pastilele si am vazut o usoara ameliorare in primele zile, dupa care durerile au revenit. Acum ma dor oasele ca niste sagetari in tot corpul, la brate, la degete, la umeri etc. Ce sa fie? Mai sunt cazuri?
Am decis sa inceptez alaptarea, dar o s-o fac treptat, sa vedem ce rezultate obtin.
Multumesc,
Monica
buna! monica te rog sa-mi spui ce diagnostic ai aflat ,ce tratament ai urmat si ce ai facut intrun final...pupici sunt disperata am nascut de 4 luni si am dureri de nu mai pot
push_up spune:
buna monica ! am o rugaminte mare la tine .am citit pe forum ca ai avut dureri de oase dupa sarcina eu sunt in aceeasi situatie am dureri la fel cum le-ai descris tu...as vrea sa-mi zici ce diagnostic ai gasit si ce tratament ai urmat ..te rog sunt disperata am adresa asta de mail georgeta_simoiu@yahoo.com daca poti sa-mi trimiti si mie un raspuns ..multumesc mult
push_up spune:
buna! vreau sa stiu ce mai face monica...mai stii ceva de ea? cu o mai duce cu durerea de oase?
nikole spune:
Offff, si eu am EXACT aceeasi problema de cand am nascut...dureri in oase, de imi vine sa plang, m-am saturat, abia ma mai misc.Saptamana viitoare intentionez sa merg la medic , ca nu mai pot...coloana, zon lombara-sacrala ma termina efectiv, am sageti in toate oscioarele,si articulatiile.
E adevarat ca alaptez, si asta aproape non-stop ca bebe al meu numai la san ar sta daca se poate, nu prea mananc regulat, nu ma odihnesc suficient, sunt terminata...
explicatia lui Soothe mi se pare insa f logica, si ii multumesc pentru remediu indicat, imi voi procura si eu cele necesare ptr reteta.
Nikole,mami lui albastrel
nikole spune:
quote:
Originally posted by push_up
nikole ce ai mai facut cu durerea?
Eiii, tot aici e...ma sageata cateodata prin oscioarele de la degete, de incheieturi nu mai vb.Deranjanta de-a dreptul si enervanat este durerea pe lungul osului, ma dispera nu alta.
Beau ceai de susan, caut acum sa imi cumpar radacina de ginseng(nu prea gasesc), fac supa de oase...
si astept rezultatele.
Sunt totusi zile si zile, am zile cand nu prea am dureri sunt zile cand imi vine sa plang de nervi si durere.
La medic nu am fost,poate daca ajung in Ro voi merge
Nikole,mami lui albastrel
agrita spune:
quote:
Originally posted by monicafrosa
Buna, Soothe
Multumesc de informatii, nici nu stii cu cata nerabdare am asteptat un raspuns.
Mi-ai pus multe intrebari. De ce? Te ajuta sa-mi dai vreun diagnostic? Hai sa-ti raspund la fiecare:
- dureri abdominale? nu
-obosesc repede? da
-vedere incetosata? da; chiar m-am programat la un control de ochi, ma gandeam ca as avea probleme de vedere, ma doare capul, uneori nu vad bine, parca nu as focaliza imaginea.
-slabita? da
-durerile sunt de ambele feluri, uneori ascutite, ca niste sageti, alteori, surde si mai indelungate
-aspectul limbii? normal, din cate imi dau seama
-insomnii? nu, dar ma trezesc parca obosita, desi nu-mi mai e somn, parca m-as mai baga in pat
-la frig si umezeala nu am observat schimbari
-picioare si maini reci? nu mai mult decat de obicei, eu mereu am avut probleme cu circulatia, in special la picioare
-durerile se accentueaza la miscare? da
-durerile nu le simt doar la articulatii, ci si pe lungimea osului, de ex. la brat exact la jumatatea dintre cot si umar
Astept sa-mi raspunzi. Despre ce dieta e vorba? Care ar fi scopul ei? De ce sa elimin cartofii, ardeii si vinetele din alimentatie?
Multumesc,
Monica