Mamici casnice (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

la mine e matusa de la Rosiori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Buna fetele...hop si io'

Am avut conferinta mai devreme si am inceput sa strang banii, Dana trece maine pe la mine, Alina ii pune in cont maine ...si mai vedem cine mai e...

Pentru cont...numai pe pm.

Fetele am luat pui de la Cora duminica, 2 , unu l-am papat si mai e unu, da nu's de Codlea ci de crevedia, jud dambovita.........daca oi' face urat pe la munte ...sa stiti de la ce e

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Auziti, am o problema care ma roade: trebuie sa-mi vina "nashii" exact cand plecam in concediu in Grecia. Cum fac sa aman macar cateva zile???

Pai o puneti repede de-un bebe. Si impusti 2 iepuri:amani si "nasii" pan la anu' si ii faci si un fratior lu' Sara!

Nu da ca am fugiiiit!!!!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:

Auziti, am o problema care ma roade: trebuie sa-mi vina "nashii" exact cand plecam in concediu in Grecia. Cum fac sa aman macar cateva zile???

Pai o puneti repede de-un bebe. Si impusti 2 iepuri:amani si "nasii" pan la anu' si ii faci si un fratior lu' Sara!

Nu da ca am fugiiiit!!!!

astaca tot ziceai ca-ti place burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
quote:
Originally posted by osna
flavia pai spune-le adevarul,ca pleci in concediu,sa vina dupa sau cu cateva zile inainte.mai eu am o prb, zice soata ca sunt prea directa si ar fi cazul sa invat sa explichez mai pe ocolite.cica pe unii i-ar deranja sa le-o spun in fatza.
M-ai topit, esti o scumpa "Nashii" era vb de problemele alea "fiziologice" care vin o data pe luna si nu tin cont daca avem chef sau nu In rest, de acord cu tine, si eu spun direct, poate prea direct uneori Alina io mi-am zis parerea cu Moeciu, asa ca sa zica si celelalte:)Corina m-ai linistit:) Dintre vecinele tale nu e nici una disponibila, la care sa poti apela macar cateva ore pe saptamana?Flavia (sotie si mamica fericita)
Bai lasati-ma ca si eu vroiam sa iti zic sa le zici sa vina mai tarziu ca plecati, sau mai devreme, fara suparare...
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor demult nu m-am mai distrat asa:)
Acu rad de una singura ca ma gandesc cum ar fi fost sa nu va spun asa repede si sa discutam despre subiectul "a fi direct sau nu":)

Da pana una, alta, eu cum rezolv problema?
n-am acum stabilit in program, asa ca iese din discutie, mai 1 imi trebe casa si apoi ma mai gandesc:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fla, io n-am avut probleme de genul asta niciodata. am un noroc chior. in fiecare an rusii plecau cu o zi, doua inaninte de a pleca noi la mare. o auzeam pe cumnata'mea de niste pastile care ii alungau pe rusi citeva zile, da' habar nu am cum se numeau:(
mmiha, miine de dimineata merg la banca si iti trimit banii

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

o auzeam pe cumnata'mea de niste pastile care ii alungau pe rusi citeva zile, da' habar nu am cum se numeau:(

O fi oare vb de vitamina K? Io asa stiam.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor, ce-o fi numa spuneti-mi si mie cum ii zice:)

Alina iti poti intreba cumnata cum se numeste?

Vitamina aia K ce-i cu ea, ca parca am mai auzit. Sub ce forma se gaseste, cum se administreaza, ce afecte are?

Bianca pls nu ma uita cu nr ala de tel, stiu ca te-am zapacit si pe prv da nu mai am stare, vreau casa

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

, abia am sosit de vre-o jum de ora de pe drumuri...dupa atatea zile de munci, azi mi-am luat o zi libera si am plecat de acasa cu Amalia la mamica mea...
Sunt obosita moarta ca a mai trebuit sa o mai si car in brate pe mandra ca ea e don'soara si nu poate sa mearga pe jos...
Ma duc sa recuperez din urma...

Multi -ici

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atāt de mult ceea ce faci, ci cāta dragoste pui īn ceea ce faci.

Mergi la inceput