Mamici casnice (43)
Raspunsuri - Pagina 11
osna spune:
daniela sa-ti ia si balsam lenor la 3l ca e 2,75 si e foarte bun,eu am luat deja 3bidoane pt mine si mama.eate la real la oferta
Dana_ch spune:
vad ca azi e ziua bunicilor de plimbat copii, ca si eu astept sa vina soacra sa-l plimbe pe lucas.
revin ca m-a sunat la interfon.
Poze cu Lucas
impreuna spune:
corina esti suparata ca nu stai la povesti cu noi?:(
Cami bea cafeaua si discutam apoi despre Moeciu:)
Pai de mers mergem, noi (adik eu si andora) care stam o noapte nu ne putem face rezervare, vom gasi acolo o camera pt 1 noapte (chiar si la alta pensiune ca sunt destule) iar ziua stam pe capul vostru:)
E ok asa?
Mai vin si eu in Germania sa-mi fac cumparaturile, m-am hotarat:)
Auziti, am o problema care ma roade: trebuie sa-mi vina "nashii" exact cand plecam in concediu in Grecia. Cum fac sa aman macar cateva zile???
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
am aparut si eu.
e o caldura de numa... a mers alexa numai pe jos si a inmuiat-o de tot soarele si a adormit in masina.
am vb cu cami si intreb inca o data: MOECIU???
mmiha ce se aude cu rezervarea???
bi tu mai mergi de vineri?
alexa
symaco spune:
flavia,nici vorba de suparare..carla e in brate si sybille cocotata pe birou.ma limitez sa citesc si mai incolo cand le duc la nani sa vin sa scriu mai mult...
sunt destul de obosita,suntem un dute vino toata ziua,sot ma ajuta foarte mult dar degeaba..abia tin pasul cu fetele!nasol ca nu am pe nimeni care sa-mi ia macar pe una cateva ore
asa ca vin repede sa arat ca inca ma mai tin pe picioare(desi ma clatin din toate incheieturile)si ma car!
osna spune:
flavia pai spune-le adevarul,ca pleci in concediu,sa vina dupa sau cu cateva zile inainte.
mai eu am o prb, zice soata ca sunt prea directa si ar fi cazul sa invat sa explichez mai pe ocolite.cica pe unii i-ar deranja sa le-o spun in fatza.
impreuna spune:
quote:
Originally posted by osna
flavia pai spune-le adevarul,ca pleci in concediu,sa vina dupa sau cu cateva zile inainte.
mai eu am o prb, zice soata ca sunt prea directa si ar fi cazul sa invat sa explichez mai pe ocolite.cica pe unii i-ar deranja sa le-o spun in fatza.
M-ai topit, esti o scumpa
"Nashii" era vb de problemele alea "fiziologice" care vin o data pe luna si nu tin cont daca avem chef sau nu
In rest, de acord cu tine, si eu spun direct, poate prea direct uneori
Alina io mi-am zis parerea cu Moeciu, asa ca sa zica si celelalte:)
Corina m-ai linistit:)
Dintre vecinele tale nu e nici una disponibila, la care sa poti apela macar cateva ore pe saptamana?
Flavia (sotie si mamica fericita)
osna spune:
rad aici singura in fatza calculatorului.pai aia sunt "rusii" si tu m-ai indus in eroare mai.
daca luai pastile,puteai continua folia urmatoare daca nu iei,nasol...nu stiu remediu