Szeged - 8

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, iubita, eu le-am luat si le iau inca intravaginal, iar asa nu da efecte adverse, nici de somnolenta, nici nu ataca ficatul.
Mai bine vorbeste cu dr. tau si spune-i ca vrei sa le iei intravaginal si sunt sigura ca nu o sa aiba nici o obiectie, asa cum ti-a zis si mirabella, utrogestanul absorbandu-se mult mai bine asa.

mirabella11, sa-ti dea D-zeu sa tii si tu cat de curand in burtica mult dorit, de fapt tuturor fetelor de aici le doresc acest lucru minunat

crinuta71, cand te programezi o data la Szeged? Ca din saptamana in saptamana ma duci cu presul si imi promiti si... nimic. Si zau ca nu ma tin si io de promisiune sa vin la tine, la Tg. Mures, pana cand nu te vad programata la Szeged. Intelesasi???

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mirabela de data asta va fi bine, ai sa vezi. O sa iti tin pumnii.
Mi-Ka atunci chiar ca trebuie sa-i scriu repede la dr., ca vreau sa vii la mine. Ai sa vezi ca ii scriu cat de curand, parca mi-am mai revenit acum.
Pussi si eu am luat Utrogestanul intravaginal.

la toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miaumiau spune:

Dragele mele
Sunt noua printre voi cu toate ca va urmaresc de multa vreme si datorita informatiilor pe care le-am primit de la voi m-ati convins sa aleg Szeged-ul.
Am fost acolo deja luna trecuta si am vorbit cu dr Zadori.
Povestea mea e lunga si complicata si am sa o pun la un moment dat pe site ca sa fie de invatatura de minte si altora.
Deocamdata i-am scris dr. zadori si vad ca de aproape doua saptamani nu raspunde. Stie cineva de ce? Ce se intampla cu mail-ul lui. Astept sa imi spuna daca ne poate primi pentru FIV in august la sfarsit sau chiar in septembrie pentru ca in iunie cand a propus el nu pot nici eu nici sotul meu sa plecam atat de mult timp din Bucuresti.
Va imbratisez pe toate , femei curajoase si luptatoare, si ma rog La Dumnezeu ca andicu sa reuseasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara fetelor mele frumoase!
Irina, bine-ai venit printre noi si mult succes! sper sa reusesti din prima! cat despre dr Zadori, la cat de ocupat este, s-ar putea sa ai mai multe sanse sa-l gasesti la telefon. Sfatul meu e sa suni la clinica si sa ceri cu el, ca asa te lamuresti cel mai bine, si-ti faci si rogramarea!
Dariaioana, eu cred ca dr i-a zis prietenei tale sa ramana in zona in urmatoarele 2 saptamani, incepand de la a2a consultatie. La noi asa a fost! succes prietenei tale, sa ne mai dai vesti si sper sa fie de reusita!
Mi-Ka, ti-am zis sa-ti traiasca printesa? ca daca da, iti mai zic o data! FELICITARI !!! Doamne ce frumos este! sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare!
Crinuta, si eu astept sa ne spui cand te-ai programat! daca nu, o iau pe Mi-Ka de mana si venim la tine sa te "scuturam"!
Pussi, sper sa scapi de starile alea nasoale; nici eu n-am nimic de la Utrogestan,si iau 7/zi, dar numai vaginal!
Eu sunt bine, ma simt cat se poate de normal. Maine fac 10 zile de la ET si ma gandesc ca pe ce se apropie ziua de 01 iunie, imi tremura stomacul din ce in ce mai tare; cred c-o sa am nevoie de calmante atunci, de emotie! asa, ziua, e bine, incerc sa ma relaxez si am inceput sa reusesc sa nu ma mai gandesc in orice minut la ce fac eu aici, de fapt. Of Doamne, sper sa vada Cel de Sus toate rugamintile mele si ale voastre si toti pumnii astia stransi la un loc!
Va pup pe toate cele mai sus pomenite si pe Mirabella, Auburn, Leliutza,Liana,Ileana, Ioana,ZoRi...

Imi vine si mie randul...
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Draga Andicu,iti tin pumni pentru reusita,poate nu ma crezi dar doar ieri am citit despre Szeged si despre asteptarea ta si azi dimineata cand m-am trezit m-am gandit ca joi este 1 iunie si trebuie sa-ti faci testul.Doamne ajuta la toate fetele,probabil si eu voi apela la FIV intr-o zi dar inca nu am luat o hotarare.Incercam de vreo 4-5 ani sa avem un bebe si deja ne-am cam consolat cu ideea ceea ce stiu ca nu este bine.Eu am trompele infundate,una o desfund de fiecare data pe masa cand merg la HSG dar se pare ca nu este suficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu am sa va spun cat de curand ca i-am scris, o sa vedeti. Dar eu as fi bucuroasa sa vii pe la mine, sa ne intalnim. Iti tin pumnii in continuare, sa stii. Mai vreau sa-ti spun ceva, dar vb noi.
Mi-Ka
pentru toate de aici

poze

Mergi la inceput

crinuta71, asa te vreau!!!

andicule, tinem pumnii in continuare si sunt sigura ca Doamne Doamne o sa-ti asculte rugile, cum sunt sigura ca deja ai in burtica !!!

miaumiau, bine ai venit printre noi si sa nu stai prea mult, sa treci repede si tu la gravidute!!!
Parca zicea cineva - daca nu ma inseala memoria mea uituca, mirabella11- ca dr. si-a schimbat adresa de e-mail. Cauta mai in spate si vezi daca este aceeasi cu cea pe care ai scris tu.

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Andicu, sunt cu pumnii stransi pt tine si cei 2 puiuti, Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetelor! Nu e nimeni pe aici?
Pussi încep să-ți dau dreptate în legătură cu dr. noastră.
Azi am fost după rezultatele de la testul Papanicolau și examenul bacteriologic, mi-a trimis rețeta prin asistentă, dar eu am insistat să vorbesc cu ea. Am o infecție, nici n-am înțeles cum se numește. În fine nu mai merg la ea, oricum joi voi merge la Szeged și voi vedea ce spune dr. Zadori. Ai vorbit cu ea? Mai dormi "pe tine"?
Auburn țin pumnii pentru mâine.
Crinuța nu mai sta pe gânduri fă-ți programarea, uite eu merg deja joi, deși inițial am spus că voi aștepta până la toamnă.

ZoRi

Mergi la inceput

Zori, io aci sunt

Mi-ka

Mergi la inceput